Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poselství zvonů. Aneb když zvony promlouvají

Alena Tollarová 1.1. 08:09
Já vím, že závist není pěkná vlastnost. Ale v tuto chvíli, Vando, musím pokorně a skoro na kolenou přiznat, že tenhle zážitek Ti opravdu závidím. A také přeju, samozřejmě.

Mé přání

Eva Balúchová 1.1. 01:09
Obdivuji každého kdo umí napsat tak pěknou báseň. Zuzko,pěkný začátek nového roku!

Marodi

Eva Mužíková 31.12. 19:17
Ano, i tak se žilo a přežívalo...v dnešní době bychom řidiče sanity, který byť ne vlastní vinou nepřijede do několika určených minut k pacientovi byli mnohdy schopni pranýřovat.. prostě pokrok, je pokrok, ale dá se opravdu říci,, že se takto žije šťastněji..

Vše nejlepší a hodně zdraví do nového roku přeje redakce i60!

Vladka Steinová 31.12. 18:27
Milá redakce,vážení přátelé, děkuji Vám za přízeň a za trpělivost , do Nového roku 2016 přeji hodně zdraví, štěstí a klid. Vladka

Osvěžující bowle na Silvestra

Jana Šenbergerová 31.12. 17:29
Vypadá krásně! Ať vám chutná i letos a do nového roku vykročíte správnou nohou.

Gastronomická nabídka z Hradčan

Jaroslava Handlová 31.12. 13:43
Vando, tak jsem se s chutí najedla očima. Samé dobrůtky! Jen ty vinné klobásy já nemusím. Zato však teplé pečené kaštany zbožňuji! A taky jsem se Ti zakousla do trdelníku - všimla sis? Mňam!

Knihy džunglí spisovatele Rudyarda Kiplinga zná celý svět

Libor Farský 31.12. 13:26
Zajímavé je, že Mauglí byl v minulém století atraktivní pro dětské čtenáře snad všech generací. Rád bych to vyzkoušel u vnoučat, budu pátrat po antikvariátech. Milá připomínka.

Pár vtipů pro silvestrovský úsměv

VANDA Blaškovič 31.12. 08:13
:))))))))))))))))) :)))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))) silvestrovské veselí začíná od rána...:)))

Měsíc

Zuzana Pivcová 31.12. 08:01
Jarmilko, nemám tušení, zda jde o známého autora. I známí vážení a vážní básníci občas ve verších trochu "ulítli". My máme zase doma schovaný sešit naší maminky z 20. let z dob studia na reálném gymnáziu, tam jsou její slohy, to je také zajímavé, číst tehdejší slovní obraty a celkový styl vyjadřování. Díky.

Lída Baarová ve dvou filmových premiérách

Radek Otáhal 31.12. 07:27
Lída Baarová. Proč se vždy snažíme o neutrální pojmenování. Těším se na Ďáblovu milenku.

Silvestr v divadle, kině nebo v cirkusu? A proč ne?

Eva Balúchová 30.12. 20:54
Všechny nabídky jsou lákavé,ale bohužel pro mě z venkova nedostupné. Tak půjdu aspoň do přírody.Každý rok máme silvestrovský výšlap .

Kolik vína je tak akorát?

Vladka Steinová 30.12. 19:03
IN VINO VERITAS - tolik vína je tak akorát, tolik, co kdo snese.To je velmi individuální a pokud i na toto jsou realizovány výzkumy, tak už nezbývá žádná radost v tomto šíleném světě.

Na pražský ohňostroj vyrazte raději MHD

Eva Mužíková 30.12. 17:52
Už aby bylo tomu šílení konec. Uvědomuji si, že jsem fixovaná na toho svého pejska, ale nemůžu si pomoci. Když vidím jak doslova trpí při každé zbytečné předsilvestrovské ráně, je mi ho líto, mám o něj strach a zlobím se na ty bezohledné lidi. Takže na ohňostroj bych se ráda podívala, ale budeme sedět v koupelně.... Pražáci, užijte si to za nás... Hodně štěstí všem....

Pour féliciter 2016

Alena Várošová 30.12. 17:46
Krsný čtyřlístek a smějící se sluníčko osmý,5*

Štolová slavnost

Eva Mužíková 30.12. 17:14
Teda Jarko, to je nádhera... Děkuji za přiblížení slavnostní atmosféry. Leží mi v hlavě asi nedůležitý detail - jak takového obra upekli:))))

Dělali jsme utopence

Jarmila Peerová 30.12. 12:19
Vtipne,chutne,trochu kysele,ale aktualni...Umite krasne "delat " chute,tak at se utopenci radne "utopi "......

Talmud a Šulchan aruch

Jarmila Peerová 30.12. 12:09
Zajimave cteni,mnohe jsem nevedela,takze jsem se rada poucila.Diky pani Vladko.

Přáníčko

Jarmila Komberec Jakubcová 30.12. 09:38
krásné děti - přeji jim zdraví a lásku svých nejbližších

Šeptáš

Jitka Chodorová 30.12. 08:30
Moc pěkné, jako ze života.

Pro tenisové fanoušky: Hopman Cup 2016

Hana Šorejsová 29.12. 21:42
Tak budeme opět fandit a těšiti se na Australian Open a třeba i Tipovačku jako první v Novém roce. Je to vždy dobrý náboj pro sportovní fanoušky a redakci děkujeme !

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.