Přehled posledních diskuzních příspěvků

Bývalý tenista a trenér Pavel Složil slaví šedesátiny

Hana Šorejsová 29.12. 21:22
Pavel Složil je náš vrstevník, a je to jeden nejčestnější tenista ! Děkuji redakci za hezké připomenutí, které slavnému českému tenistovi patří ! Velká gratulace a hodně zdraví a vitality v tenisovém světě, kam on patří ! Díky !

Vánoce na horách

Zuzana Pivcová 29.12. 19:42
Musely to být krásné vánoce v krásné krajině. Pro mě to jsou bohužel jen pojmy, až se trochu stydím. Ještě, že vím, po jakých osobnostech jsou jednotlivá místa pojmenovaná. :-)) Fotky jsou kouzelné.

Zemřel bývalý reprezentační brankář Pavel Srníček

Jana Slavíková 29.12. 19:26
Fotbal mě nikdy nezajímal, ale odchod v sedmačtyřiceti je zatraceně brzo. Škoda každého takhle mladého člověka.

Byl jednou jeden obyčejný kluk...

Zuzana Pivcová 29.12. 19:11
Líbí se mi Vaše poctivost ve vyprávění. Lumpárničky, průšvihy. Ale stejně si myslím, že jste byl prototyp normálního venkovského kluka. Tak akorát. :-))

Dva alchymisté

Jana Šenbergerová 29.12. 17:38
Nejen "jejich životy jsou plné tajemna, hádanek, rozporů i zázraků." Každopádně zajímavé historické postavy.

Praha je podle Američanů nejúchvatnější vánoční destinací

Hana Šorejsová 29.12. 09:07
Ano, občas se setkávám s turisty a opravdu Praha je oblíbená a velmi obdivovaná. To člověka velmi potěší, tedy nás všechny. Hezký článek. Díky !

O docela všedních rýmech

Eva Balúchová 29.12. 08:23
Právě proto vaše verše ráda čtu.Rozumím jim a pobaví mě.

Film pro pamětníky: Uličnice

Zdenka Jírová 28.12. 20:45
Je to roztomilý film s úžasnou Věrou Ferbasovou.

Máme rádi zvířata: Nebeský úsměv

Jana Drobňáková 28.12. 16:37
Foto perfektné, článok zábavný a poučný. Libor, nedozvedela som sa akým vtákom konkrétne by si chcel byť. Pôjdem k veci. Áno, keby som mala byť nejakým zvieraťom, tak určite vtákom. Presnejšie labuťou, ale mám aj v zálohe dravca a to orla!

Máte rádi šumivé víno?

Libor Farský 28.12. 16:02
Ovšem veškeré ovocné příchutě jsou nemravné, jakož i u některých piv.

Asfaltové korzo

Libor Farský 28.12. 15:47
Mně se na té historické dámské módě, kromě nápaditých kloboučků, nejvíce líbily barevné slunečníky. A to ještě nebyly známy škodlivé účinky při delším pobytu na prudkém slunci. Napadlo mne proto, zkusit dnes zase rozjet jejich výrobu. Jenže pak jsem si uvědomil, že nikdo již nemá čas na korzování okolo náměstí. Ženy spěchají po nákupech, v jedné ruce nákupní tašku, druhou ruku mají pořád u ucha s mobilem. Pro slunečník třetí ruku nemají. Asi bych zkrachoval...

Jako první na světě sám převesloval Pacifik. Ve třiapadesáti!

Hana Rypáčková 28.12. 13:10
No, viděla jsem ve zprávách a gratuluji k úspěchu. Šílené.....Co člověk svou vůlí dokáže.

Zámek Sychrov nabízí speciální vánoční prohlídky

Vladka Steinová 28.12. 09:15
Je to krásný, pohádkový zámek, pobýval zde A.Dvořák i jeho zeť J.Suk. Často využívají filmaři, bylo zde natočeno mnoho pohádek a filmů, za všechny alespoň Nesmrtelná teta z r. 1993, s J.Bohdalovou a J.Satinským v hlavních rolích, či Růžový keř z r. 1996, Zlatá nitka z r. 2006 a Nejkrásnější hádanka Z.Trošky z r. 2007.

Podívejte se na oblíbený vůz gangstera Al Caponeho

Hana Rypáčková 27.12. 20:32
Je nádherný! Ale ve své době.Přes ten dlouhý čumák bych někoho určitě zajela....

Mé zimní sporty

Hana Šorejsová 27.12. 20:28
Také jsem si hezky zavzpomínala, vyrostla jsem v Jizerkách, kde bývalo hodně sněhu. Když vidím dnes lyžařské vybavení, tak se člověk opravdu zasměje. Kandaháry dobře pamatuji, též jsem se na nich učila a dokonce lyže měly takovou špičku. Je to milé a úsměvné. Díky !

Procházka vánoční Prahou

Jana Šenbergerová 27.12. 19:39
Nezklamal jste, naopak mile překvapil. Přeji vám příjemný zbytek roku. :-)

Superpotraviny. Zázrak nebo nesmysl?

Jiří Libánský 27.12. 18:56
O superpotravinách jsem dosud neslyšel. Ale podle článku mi asi neuniklo nic důležitého.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.