Přehled posledních diskuzních příspěvků

Můj zvláštní svět

Eva Mužíková 27.12. 18:15
+++++++ to jsou hvězdičky....

Osudný útok na lednici ve dvě ráno

Eva Mužíková 27.12. 18:12
Pane Horáčku, trpím s Vámi, ale ty "detaily" nebudou asi už tak hrozné, když jste zvládl / snad na jeden pokus/ podat tuto informaci. Tak dobrou chuť k suchému rohlíku a ledové kofole...:))))

Svatý Jan Evangelista, patron knihkupců a knihařů

Michaela Přibová 27.12. 09:40
Děkuji za zajímavý článek. Ráda čtu o patronech a svatých. A pomáhá mi to při výkladu v mém povolání :-)

Rodinné kouzlo

Zuzana Pivcová 27.12. 09:02
Pokud si vánoce zachovají kouzlo rodinné atmosféry, jsou podle mého názoru i pro děti půvabné. Kéž by takových prožitků bylo co nejvíc.

Ježíšek pláče, obchodníci zase devalvují hodnotu jeho dárků

Květoslava HOUDKOVÁ 27.12. 06:05
Pro děti/vnoučata - pokud byli malí - se dárek zvolil snadno. Nyní už mám v rodinách samé dospělé a tak od následných Vánoc už jen daruji obálky s peněž.částkou - v povánočních slevách ještě lépe využijí!

Čech, jehož palác dokázal přečkat Hirošimu

Zdenka Jírová 27.12. 01:40
Je milé seznamovat se prostřednictvím íčka s významnými osobnostmi a světově uznávanými díly Čechů. Kolem hotelu Evropa jsem šla stokrát, ale o jeho spolutvořiteli jsem se dozvěděla až dnes. Vždy mě takový objev potěší, byť jsme malý národ, máme velkého ducha, o kterém se ve světě ví.

Veselé momentky ze života (nejen) studentského

Zuzana Pivcová 26.12. 19:01
To je, Míšo, dobře, že ses přidala k Liborovi. Pobavila jsem se. Doufám, že ještě něco obdobného napíšeš a zapojí se i další.

Setkání po letech

Zuzana Pivcová 26.12. 18:49
Je to hezké a upřímné vyprávění a jsem daleka toho, abych Vás nějak kritizovala.

Vánoční návštěva Zrcadlové síně Klementina

Vladka Steinová 26.12. 18:30
Ahoj, Vando, jsem moc ráda, že jsi se zúčastnila a poskytla na I60 podrobné informace a popsala zážitky z této jedinečné kulturní akce, na kterou jsem se, žel, nemohla dostavit. Moc Ti děkuji, též za krásné fotografie Zrcadlové síně a noční Prahy.Vladka.

Jedna z vánočních

Zdeněk Horenský 26.12. 15:30
Nějakým nedopatřením se to zde objevilo znovu. Nechci aby to vyznělo, že se tady prosazuji za každou cenu. Pravděpodobně se to stalo při vkládání příspěvku.

Režisér František Filip natočil stovky úspěšných pořadů

Naděžda Špásová 26.12. 10:25
S panem Františkem Filipem jsem měla také tu čest pracovat na několika inscenacích a seriálu. Je to velmi milý a příjemný pán a byla s ním i legrace. Pracovat s ním byla radost. Přeji mu k jeho dnešním narozeninám hodně spokojenosti a hlavně zdraví.

Na Pražském hradě se představí Živý betlém

Jaroslava Handlová 25.12. 23:11
Také se těším na podobné akce, které probíhají tradičně i v našem bližším okolí. Např. zítřejší program "Putování za betlémskou hvězdou" z Pohledu ke Svaté Anně (u HB).

Senior ombudsman pomůže v nesnázích

Zuzana Pivcová 25.12. 19:29
Osobně to zatím ještě nějak nutně nepotřebuji, ale věřím, že pro řadu starších spoluobčanů je taková pomoc velmi potřebná.

Velká moudrost malého človíčka o Vánocích

Zuzana Pivcová 25.12. 18:48
Zla je bohužel více, a to i tam, kde se třeba dávají dárky.

Jak nám dědeček ničil vánoční dárky

Marie Bartošová 25.12. 11:26
Zdá se, že sestry ani sestřenice pan Raška neměl, o rozebraných nebo zničených panenkách se nezmiňuje. Nebo dědu - lékaře lákalo jen tajemství hraček technických? Líbí se mi ten čapkovsky laskavý nadhled, s jakým je příběh podán.

Jsou tady Vánoce! Tak šup na čerstvý vzuch!

Soňa Prachfeldová 25.12. 08:32
Díky za krásnou procházku a prohlídku. My odpoledne také vyrazíme, budem si ještě nadělovat před polednem se synovo rodinkou. krásný Hod Boží !

Štědrovečerní večeře

Alena Várošová 24.12. 22:06
Co mohu pochválit přenádherné prostření stolu.

To jsme to dopracovali, veselé Vánoce přejeme esemeskou

Naděžda Špásová 24.12. 14:11
Ano, je jednodušší poslat SMS. Já se snažím alespoň e mailem s přiloženým obrázkem. Ono zasílání pohlednic v konečné podobě nevyjde zrovna nejlevněji, vzhledem k zvyšování služeb České pošty.

Redakce i60 přeje všem krásné a klidné Vánoce

Olga Štolbová 24.12. 11:57
Milá redakce a všichni milí Íčkaři, i já přeju všem krásné Vánoce, zdraví, štěstí a pohodu a hlavně - děkuji, že jste, že vás mám. ♥ ♥ ♥

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.