Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vsaďte se, že pod stromečkem najdete kuchařku!
Elena Valeriánová 24.12. 09:24
Nesázím se, já to vím:-)
Vánoční přání všem
Dana Kolářová 24.12. 08:20
A řekla jsi to krásně, Zuzano. Děkuji za vánoční přání.
Kubík
Soňa Prachfeldová 23.12. 19:48
Myslím, že občas bychom se mohli přiučit od těch nejmenších, jak jsou upřímní a bezelstní.
Jak je krásné v životě vzpomínat!
Soňa Prachfeldová 23.12. 19:26
Moc krásné, takový štědrý večer s celou rodinou. Jo naše maminky, ty uměly i z mála vykouzlit mnoho. Hanko, měla jsi výborný vzor a myslím, že se ho pořád držíš. Užijte si rodinné vánoce s láskou !
Začíná astronomická zima, na sníh ale zapomeňte
Soňa Prachfeldová 23.12. 17:29
Dnes jsem prošla zahradu a čemeřice má poupata, také kdoule asi znova pokvete, není to dobré pro přírodu i pro nás, takové počasí.
Pivko? Žádný problém!
Hana Rypáčková 23.12. 12:17
Na vesnici si často host natočí pivo sám /když to umí/ a nic se neděje, čárku si také umí udělat sám.
Vánoční
Hana Rypáčková 23.12. 12:14
Moc pěkné cukroví .Mám už jen malou krabici, co jsem si dala stranou.
Pomozte o svátcích opuštěným psům a kočkám
Hana Rypáčková 23.12. 12:12
Máme tu útulek pro psy a hodně dětí tam chodí pro pejsky a vodí je na procházky. Dokonce i důchodci /je to ale na kraji města/ si hodného pejska půjčí domů.Bojí se natrvalo, aby nezůstal sám. My nosíme piškoty.
Příběh na 50 slov: Půlnoční modlitba
Zuzana Pivcová 23.12. 07:40
To je moc krásně řečeno a vystihuje to vše. Díky, Dano, přidávám se k Tvému přání.
Doktor Živago odhalil hrůzy bolševického systému
Libor Farský 23.12. 01:31
Nádherný film s nádhernou scénickou hudbou. Děkuji za připomenutí, budu po něm pátrat na internetu.
Kapr se salátem je stálicí štědrovečerního menu
Alena Vávrová 22.12. 20:09
:-) Také se na to těším. Ale tu druhou půlku kapra si udělám postupně jindy a opravdu zdravěji.
Jmelí přináší štěstí a lásku
Alena Vávrová 22.12. 19:48
To je moc hezké a zase jsem o něco chytřejší. U nás roste kolem jezera na borovicích. Občas seberu menší větvičky. Dostala jsem letos zlacené od dcery, ale rozpadlo se, asi bylo předčasně sebrané. Ale zachránila jsem to - něco visí z lustru a něco je v aranžmá.
Katastrofa: Babička nechce hlídat!
Michaela Přibová 22.12. 16:21
Přiznám se, že i my se sestrou jsme kdysi braly za samozřejmost, že babička, tedy naše mamka, bude hlídat. Když odmítla hlídat, braly jsme to jako křivdu. Když jsem na dálkovém studiu FF UK přečetla povinnou vývojovou psychologii od Wagnerové, dočetla jsem se mimo jiné, že babička už není povinna hlídat vnoučata, že už svůj úkol splnila apod. Zprvu mne to vyvedlo z míry, muselo uplynout mnoho let, abych pochopila, že každý má právo žít, jak se mu líbí.
Prokop Diviš: kněz, vědec, léčitel i hudebník
Vladka Steinová 22.12. 11:32
Když se řekne Prokop Diviš, první co nás napadne, je bleskosvod. Datum narození vynálezce je diskutabilní, uvádí se i 1.8.1696.
Film pro pamětníky: Armádní dvojčata
Vladka Steinová 22.12. 11:23
Průměrný film z r. 1937, oživuje jej pouze výkon pánů Peška, Plachty a Pištěka.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.