Přehled posledních diskuzních příspěvků

Naše první vánoce aneb není řízek jako řízek

Zuzana Pivcová 22.12. 09:39
Tos napsala moc milé vyprávění. A že máš báječného muže, o tom už tenkrát nebylo pochyb. Tak oběma vše dobré a hodně společných sil, Eleno.

Sladké vánoce

Hana Rypáčková 22.12. 08:59
Hezká óda na čokoládu. Já ji bohužel neumím mlsat...

Nechci

Jiří Libánský 22.12. 08:59
To jsi ty. Hezky jsi to napsala.

Karla Gotta čeká tvrdá terapie, Vánoce stráví v nemocnici

Redakce i60 21.12. 23:47
Také redakce i60 se připojuje ke slovům pana Horáčka a panu Gottovi přeje brzké uzdravení.

Dětský zápal pro hru v nás zůstává

Alena Vávrová 21.12. 20:16
Jednou jsem se téměř účastnila takového úspěšně zakončeného hledání kešky. Je to zajímavý koníček.

Mosty

Alena Várošová 21.12. 18:01
Bez komentáře líbí.

Zemětřesení v Česku? I tady padaly komíny

Zuzana Pivcová 21.12. 17:19
Zemětřesení jsem u nás zažila dvakrát, jednou na ubytovně v Č. Budějovicích někdy v 2. pol. 70. let, podruhé při pobytu v Mariánských Lázních začátkem ledna 1986. Obě se projevem lišila. V Budějovicích se rozhoupala postel, na které jsem seděla, v Mariánkách se v noci postel začala třást, jako kdyby s ní třásl nějaký obr ve výšce. Zvláštní projevy.

První vločky pro psy i kočky

Zuzana Pivcová 21.12. 17:12
Je to hezky řečeno a až na výjimky to tak platí, ale ještě v jižních Čechách jsme měly kocourky, kteří dováděli na sněhu, dokonce jsem jim postavila na dvoře jako prolézačku hrad a to bylo něco pro ně! Také jsem zažila kočku, která jezdila ve sněhu z kopečka, jako když sáňkuje.

Přežije láska

Jiří Libánský 21.12. 11:15
Láska je velká síla. Přežije ledacos. :-)

Naše procházka do minula VIII.

Zuzana Pivcová 21.12. 10:53
Nyslím, že při běžném průjezdu Karlovým náměstím člověk ani netuší, co vše se zde nachází, protože je tak rozlehlé. Tak je dobře, Hanko, žes nás se všemi osvícenci a dalšími zajímavostmi seznámila, díky.

Nejhorší dárky pod stromeček

Alena Tollarová 21.12. 09:24
Že bychom si udělali průzkum a hitparádu také u nás?

Literáti na trati III. aneb železnice bez hranic

Zuzana Pivcová 20.12. 20:32
Vlaky mám z dopravních prostředků nejraději, ale na literární tvorbu s nimi spojenou si netroufám. Čtyřicetičlenná parta si s tím jistě poradí. :-)

Magazín i60 rozdává vánoční dárky!

Soňa Prachfeldová 20.12. 18:48
Gratuluji výhercům a všem oceněným a redakci za vtipné rozdělní do kategorií. Do síně slávy patří i naše milá redakce, která s námi drží v dobrém i horším. Díky redakce ! Všem na íčku krásné vánoční svátky a PF 2016 !

Jaroslav Heyrovský odhalil tajemství polarografie

Vladka Steinová 20.12. 18:02
Pan Heyrovský byl na Nobelovu venu nominovám celkem 18x, z toho za chemii 14x a za fyziku 1x. Nobielovu cenu za chemii převzal dne 10.12.1959. Vzpomínám, jak na základní škole , kam jsem chodila, tuto událost slavnostně ohlásil ředitel školy do školního rozhlasu.

Tvé proměnlivé city

Alena Várošová 20.12. 17:49
Paní Jitko,moc hezká a citlivá báseň.Líbí se mi velice.

Můj návod: Vložení obrázků do textu

Libor Farský 20.12. 16:07
Ano, Radku. Ono to bylo možné i u dřívější verze. Ty jsi to používal u textů o fotografování. Mně se to také podařilo (pokud byl před zásahem redakce možný náhled, tak tam byly) i u pouhého vyprávění, ale v časové linii, kde mi to přišlo vhodnější. Ale po vydání článku byly redakcí obrázky v textu smazány a umístěny opět pod článek. Na svůj dotaz jsem obdržel odpověď, že obrázky v textu ponechají právě jen u instruktáží. Takže jsi si jistý, že redakce změnila názor? Doufám, že ano, již 3 takové články, podobné tomu mému, v poslední době vyšly i s obrázky uvnitř.

Pozdrav kamarádce Božence

Ingrid Hřebíčková 20.12. 14:35
Dobrý den, děkuji za pěkný článek, ale určitě nejen Boženka bude chtít pokračování povídání z vašeho života. Těším se na další.

Nikdy není pozdě na šťastné dětství aneb Jak překonat minulost

Eva Mužíková 20.12. 14:19
Míšo, velmi zajímavý článek. Já jsem naštěstí prožívala hezké dětství a tak mne žádné špatné zážitky neovlivnily. Při výchově syna jsem byla důsledná, snažila jsem se, aby i jeho vzpomínky na dětství byly jen ty hezké. Stalo se mi, že v době, kdy si již dokázal udělat svůj názor, mi několikrát poděkoval za to, že jeho dětství bylo období, na které bude rád vzpomínat.

Pizza podle mé vnučky Karolínky

Dagmar Králová 20.12. 13:09
Dík za zajímavý receptík. Určitě ta pizza je dobrá a hlavně není přesolená jako ty kupované :-) Zkusíme to i pro nás dospělé.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.