Přehled posledních diskuzních příspěvků
Proč komerce ničí televizní pořady?
Hana Šorejsová 20.12. 09:04
Míro, díky ! Velmi dobře napsaný článek. Je to pravdivé a někdy smutné.
Setkání s panem Ladou v předvánočním čase
Libor Farský 19.12. 18:04
Kupuji téměř výhradně klasické Ladovy vánoční pohlednice, které pro mne nikdy neztratí své kouzlo. Navíc jsou jinak v nabídce prodejen převážně kýče.
Televize, kuchaři, výpečky a já
Jitka Chodorová 19.12. 16:46
Ano, v podstatě s vámi souhlasím, pořady o vaření mám ale ráda, samozřejmě ne všechny, výpečky ale peču úplně jinak, ale každý z nás nemá stejné chutě jako já, nebo jako vy, tak přeji všem, kdo si na receptu od vás pochutnají, dobrou chuť.
To není hřích
Jiří Libánský 19.12. 16:39
O tom, že Tvé verše mají hloubku a moudrost nikdo z čtenářů nepochybuje. Některé jsou výrazně úžasné. Jako například tato.
(Pro čtenáře Tvé poezie je možnost hodnocení pouze pěti hvězdičkami zoufale málo.)
Fór dne: Oprava skříně
Libor Farský 19.12. 14:01
Tak teď nevím, je-li pro mne obtížnější vžít se do rolí souseda s manželkou anebo manžela. Každopádně tór dne 5x hvězdičkuji. Jen si myslím, že jako titulní obrázek by byl místo šuplat ještě trochu lepší botník.
Samota není prohra
Lenka Hradecká 19.12. 12:26
Pod poslední větu se chci podepsat. Záleží na tom, co si každý v životě prožil.
Tajemství, co každý zná
Jana Šenbergerová 19.12. 09:41
Hezky lechtivé téma jste nastolil. Ti, kterým nic lidského není cizí, budou jistě potěšeni. :-)
Moje maminka a sanitka
Zuzana Pivcová 19.12. 08:53
Pamatuji si vyprávění, jak jste šly s maminkou v lázních tancovat. Je obdivuhodná. Je důkazem, jak spolu souvisí psychika a zdravotní stav. Přeji Vám, ať se ještě co nejdéle navzájem užijete.
Vzpomínkové rozpočítadlo pro dospělé
Michaela Přibová 18.12. 17:13
Vando, roztomilá říkanka. A když se tak dívám na to skvělé cukroví na fotkách, nepřidala bys recepty? :))
O studentské recesi: Tramvaj do stanice Úsměv
Dagmar Bartušková 18.12. 15:47
V první třídě, pár dní po zahájení školního roku, přišel na inspekci ředitel. Měli jsme za úkol seřadit nějaké obrázky. Rychle jsem to zvládla, a hlásila se jako o život. Paní učitelka mne tedy vyvolala. Jaké bylo její překvapení, když jsem řekla, že už to mám hotové, a že bych se chtěla jít proběhnout. Koukal i ředitel. Domlouvali mi, že musím vyčkat do přestávky, což bylo pro takové "šídlo", utrpení.
Naše procházka do minula VII.
Michaela Přibová 18.12. 15:43
Děkuji za hezkou "procházku". Ano, říkalo se sejdeme se u koně nebo také sejdeme se pod vocasem :-)
Mateřídouška je populární i po 70 letech
Vladka Steinová 18.12. 14:46
Děkuji redakci za připomenutí. Na tomto časopise jsem vyrostla já i sourozenci,moje dcera i obě vnoučata. A je neuvěřitelné, že Mateřídouška je starší než já !!!
Státní svátky se rozšíří o Velký pátek
petr stejskal 18.12. 14:25
Velký pátek je ryze církevním svátkem. O Čechách se mluví,že jsme ateistickou zemí. Takže tady rozhoduje menšina o většině. Ano,ta většina to samozřejmě nebere jako svátek,ale jen den volna navíc,prostě jako třídenní volno. Kdo by nekývl na to,aby nemusel do práce a dostal za to peníze. Celý ten svátek je o pohodlí.
Příběh na padesát slov: Předvánoční
Jana Šenbergerová 18.12. 14:16
Ali, to jsi dobrá, když hlídáš a ještě tohle stíháš. A nepřepočítala ses! :-) Ty musíš umět dobře počítat, aby ses dopočítala všech dětí, viď?
Cestovatel Stingl: lidství je nade všechny národy
Jana Šenbergerová 18.12. 14:11
Doma mám jen jednu jeho knihu, Ostrovy lidojedů. Je plná fotografií a hlubokého lidství. Těším se na dobu, kdy bude toto poselství platit na celé Zemi.
Perníčky, které se mohou hned jíst
Dagmar Bartušková 18.12. 13:49
No, ke kávičce mohou být fajn. Rozpuštěný med je snad med tekutý, ne?
Život lidský je jen mihnutí v dějinách lidstva
Blanka Hlobilová 18.12. 07:42
Jsem mile překvapena, jakým stylem pan Petr svůj příspěvek napsal. Moc hezké! Napsaný jako pohádka. Jste talent.
Devět geniálních symfonií Ludwiga van Beethovena
Zdenka Jírová 18.12. 00:57
Teplické lázně se mohou pochlubit návštěvou Beethovena v letech 1811 a 1812, kdy se setkal s J.W.Goethem. Bydlel tehdy v Lázeňské ulici v domě Zlatá studna / obojí je zachováno/ a traduje se, že zde pracoval na své 9.symfonii. Jeho setkání s Goethem později namaloval malíř Karl Röhling . Na obraze ztvárnil různorodost obou umělců- při setkání s Marií Ludowikou, chotí císaře Františka , se dvorný Goethe uklání a dává přednost dvoru, Beethoven kráčí hrdě vpřed a rozráží dvořany. Tím zdůrazňuje, že umění má vyšší hodnotu než Veličenstva.
Listopad byl v Klementinu nejteplejší od roku 1775
Zdenka Jírová 18.12. 00:30
Už ani ta zima není, co bývala...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.