Přehled posledních diskuzních příspěvků
Smíření
Zuzana Pivcová 17.12. 19:30
To se mi básnicky moc líbí, hlavně ten vygradovaný motiv na začátku a na konci.
Moje město aneb Zkusíte hádat?
Zuzana Pivcová 17.12. 15:27
Chvilku jsem váhala, jsou to Čakovice, částí Prahy od r. 1946, a ta Lidová škola umění nese jméno jedné z nejlepších někdejších sopranistek Marie Podvalové. Ale tady jsem šla pozpátku, to přiznávám, napřed jsem si sepsala jména operních pěvkyň, na která jsem si vzpomněla, a pak hledala. Díky za informaci.
Bydlení pro mladé, ale i pro aktivní seniory
VANDA Blaškovič 17.12. 14:23
Lekla jsem se, že poslední tři fota jste fotili u nás v Praze...:))
Pražská ZOO láká na vzácné lvy indické
Eva Mužíková 17.12. 13:41
Včera jsem je viděla v TV, jsou opravdu nádherní. Tak hlavně aby, až si zvyknou, přivedli na svět potomky:))))
Prosincové proměny
Michaela Přibová 17.12. 13:10
Naďo, také přejeme hezké vánoce a vše nej, nej v novém roce. Fotky jsou moc hezké. S radostí jsem si přečetla váš článek a pokuřuji :)) Míša a Inka
Na trhu se opět objeví kapr proti chorobám srdce
Eva Mužíková 17.12. 12:07
Nevím, nevím, jestli je to opravdu tak znatelné. Když si koupím jednoho kapra na Vánoce, tak asi moc ne. Ale v Liberci jej stejně nekoupím...Dík za informaci
Mám celiakii. Co teď budu o Vánocích jíst?
Naděžda Špásová 17.12. 08:38
Celiakie není žádná legrace. Dnes už se naštěstí dají sehnat potraviny, které celiakům neublíží, ale přesto to nemají vůbec lehké.
Audience u královny
Lidmila Nejedlá 17.12. 00:45
Danuško, díky za info, až bude čas, třeba se půjdu také podívat.
Tip na poslední adventní víkend: Drážďany
Alena Tollarová 16.12. 22:43
Do Drážďan se chystám celý advent. Ale vzhledem k tomu, že už tři týdny si se mnou pohrává nějaká viróza, budu si muset nechat zajít.
Film pro pamětníky: Jedna z milionu
Vladka Steinová 16.12. 18:47
Dobrý večer, celkem dobrý film se sociálním pozadím z r. 1935 s vynikajícími výkony p. Nedošinské a p. Pištěka. Některé scény se údajně natáčely v Krkonších.
Myšlenka krouží
Jiří Libánský 16.12. 17:40
Neskryješ. Kdo čte Tvé básně, ten ty myšlenky dávno tuší. Kdo tě pozná tak jako já, zjistí, že to tušení je správně. :-)
Ovocný salát k snídani
Hana Šorejsová 16.12. 11:09
A co to má tohle vše společného s "mým" ovocným salátem ? Vy se vzbudíte, dáváte k mým článkům po jedné hvězdičce hned ráno, když venčíte psy, už mne na to upozornili, ale mne to nerozhodí, dokola jen škodíte a kritizujete , napadáte co se dá, vlastně vše by muselo být jen podle návodů, které jsou napsány M.D. Napište si o tom svůj článek !
Moje dětské Vánoce
Vladka Steinová 16.12. 10:45
Dobrý den, moc hezky jste si zavzpomínal a všem připomenul dětství, které se již nikdy nevrátí. Ale vzpomínky nevyblednou a to je důležité. Ty uchováváme ve svém srdci po celý život. Přeji Vám pěkné Vánoce.
Ples v opeře bude v duchu britské monarchie
Zdenka Jírová 16.12. 00:00
Nejsem obdivovatelkou aristokracie, považuji to v 21. století za anachronismus. Jestliže vstupenka do luxusní lóže je 120000 Kč, tak mi vybraná suma na charitu připadá malá. Kdyby každý ze zúčasněných boháčů dal na charitu to, co ho bude stát ples včetně pořízení nového oblečení, vybralo by se mnohem více. Ale to by ti boháči zas nemohli ukázat, jak jsou bohatí.
Sedící Býk: velký náčelník Siouxů a sjednotitel
Zdenka Jírová 15.12. 23:31
Vždy jsem ráda četla o hrdých Indiánech. Sedící býk je oživlá legenda.V analogii přemýšlím zda my , Evropané, také nebudeme jen legendami v rezervacích Evropy.
Můj zážitek roku: Rok s i60
Hana Lancová 15.12. 19:47
Alenko, moc pěkně jsi to sesumírovala. Akce s portálem a pro portál jsou senza zábava. :-)))
Dárek pro partnera. To je oříšek!
Vladka Steinová 15.12. 15:41
Dobré odpoledne, zajímavě, ale pravdivě napsaný článek. Osobně, jako mnozí další, zastávám názor, že i malinký dárek potěší, když je věnovaný krásně a úhledně zabalený a vybíraný a předaný s láskou ! A v tomto nepomůže žádný průzkum.
Můj zážitek roku: Setkání i60 v Poděbradech
Michaela Přibová 15.12. 15:20
Soňko, jsem ráda, že jsem první, kdo ti může poděkovat za znovu oživlý krásný zážitek. Děkuji ti i Marice za to, že jste nám ještě více vy dvě zpříjemnily pobyt. A doufám, že se příští rok znovu sejdeme. Jsi moc prima. Zdravíme tě obě. A také tímto děkuji znovu redakci, Lídě a všem zúčastněným.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.