Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj zážitek roku: Když rozkvétaly kaštany
Lidmila Nejedlá 15.12. 12:27
Magdalenko, tak takhle to bylo. Hlavně, že to dobře dopadlo a že si zase vychutnáváš radosti života. Hezky jsi to popsala. Bolest, trpělivost, péči v nemocnici, regeneraci a zotavení a blahodárné vnímání jara. Tak hodně zdraví, Magdalenko!!!
Znáte podvodnice? Aneb vánoční cukroví z těsta kynutého pod vodou
Jarmila Komberec Jakubcová 15.12. 12:00
Vando, že těsto kyne pod vodou čtu poprvé v životě. Zdá se mi to fyzicky nemožné, protož kvasinky přeci potřebují kyslík. Ale já to zkusím jako chemický pokus a pak ti dám vědět. Za takovou novinku ti musím dát opět 5.
Jak jsme se těšili na zimu
Blanka Hlobilová 15.12. 11:21
Hezké. Také vzpomínám, jak jsme jako děti chodili sáňkovat za město na kopec. Domů jsme se vraceli až za soumraku. Všude bylo bílo, z chalup se kouřilo z komína. Prostě Jako od Lady. Naše tepláky / žádné oteplovačky / byly obaleny ztvrdlým sněhem, boty promáčené. Tváře jsme měli rudé od mrazu. A hurá domů do tepla, horký čaj a kus vánočky. Dnešní děti o hodně přicházejí.
Lebensborn vychovával pro Hitlerovu říši čistokrevné árijce
Vladka Steinová 15.12. 09:13
Pro některé lidi je těžké toto číst, to mi věřte.A nevím,. zda je dobré to připomínat právě před Vánocemi.Kdo viděl film Pramen života, tak pochopil hrůzu této tzv. organizace.
Vlastimil Brodský: od Rozmarného po Babí léto
Vladka Steinová 15.12. 09:07
Vynikající herec, vypravěč, prostě pro mě jednička. Film Babí léto bylo jakýmsi završením jeho plodné filmové práce.A jak píše redakce, skřítka Hajaju opravdu poslouchají další generace.
Naše procházka do minula VI.
Soňa Prachfeldová 15.12. 07:21
Díky za nejen odborné, ale i poutavé vyprávění Hanko !
Roupama již neví co by
Jarmila Komberec Jakubcová 14.12. 20:15
Říkanka je depresivní a nemá žádnou vypovídající hodnotu. Nehodnotím jednou ani hvězdičkou.
Můj zážitek roku: Chvíle štěstí
Alena Várošová 14.12. 17:07
Evo,krásný,dojemný až neuvěřitelný příběh.Bertík je milý,společenský družný a ochotný pomoci všem.A také krasavec.Máš to za 5*
Kouzlo časů minulých: Tradááá, estráda
Vladka Steinová 14.12. 12:26
Dobrý den, p.Jaroslave, moc pěkná vzpomínka a zakončená krásnou událostí v lidském životě.
Proč mám tak ráda vůně spojené s vánočními svátky
Zuzana Pivcová 14.12. 11:14
Pomeranče mi připomínají dětství, kdy jsme na ně před svátky stáli dlouhé fronty, každý dostal jeden a někdy na nás už nezbylo a šli jsme domů. Teď se mi vybaví i Řecko nebo Kypr, kde volně rostly v sadech stejně jako citrony a hojně padaly na zem. Také jsou pro mě spojeny s tradičním anglickým džemem z kůry. Sama si pomeranče nekupuji takřka vůbec. Zato ořechy, mandle a sušené neproslazené ovoce můžu vždycky.
Můj zážitek roku: Jak jsem se učila řídit
Zuzana Pivcová 14.12. 09:38
Věřím, že zkušení řidiči to čtou se shovívavým úsměvem. Já s obdivem a uznáním, jelikož, jak už se o mně známo, řídit neumím. Takže si zasloužíš pochvalu, za jízdy i za vyprávění.
Můj zážitek roku: Setkání s dávnou láskou na pomaturitní sešlosti po letech
Jana Šenbergerová 14.12. 00:12
Milá Hanko, moc vám držím pěsti, ať se u vás zastaví, ať zůstane to štěstí. :-)
Můj návod: Vložení videa ke článku na i60
Alena Tollarová 13.12. 20:15
Radku, opět jsi nezklamal. Tvůj návod je tak jasný, jak jen jasný být může. Sice nevím, jestli budu někdy video k článku dávat - foto prezentaci určitě ne - ale podle tohoto návodu bych to určitě zvládla.
Výstava v Karolinu - Historie Karlovy univerzity
Alena Várošová 13.12. 19:39
Vando,díky za seznámení s historií Karlovy univerzity.Ty se teda nezdáš.Jsi skvělá,když si najdeš čas ještě na vzdělávání.
Asi se to Tvého článku týká,ještě žádné hodnocení,zatím ani ode mne a už máš průměr 2,6.Někteří lidé si fakt dokáží vážit práce druhých....Na mém místě bych asi vůbec nehodnotila,když nepíši komentář. To dokáže jej bezpáteřní člověk anomymně naťukat 1*.Já Ti dávám naschvál 5* i když bych článek hodnotila spravedlivě na 4*.
Můj zážitek roku: Bez diskuze!
Libuše Křapová 13.12. 14:40
Liduško, tak tento tvůj zážitek je přímo děsivý!
Proč nepřestanou?
Alena Várošová 13.12. 13:41
Nemohu za to,dala bych Vám Zuzanko všechny hvězdy na obloze,kdyby to stačilo.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.