Přehled posledních diskuzních příspěvků

Můj zážitek roku: Vánoční trhy v Teplicích

Libuše Křapová 13.12. 12:00
Pěkný předvánoční zážitek :-) Jsem ráda, že jste se o něho s námi podělila :-)

Peču, pečeš, pečeme

Jarmila Komberec Jakubcová 13.12. 09:47
Paní Libuško, velmi zajímavý článek protože já jsem si vždy myslela, že mouka je jen jedné kvality. Nepoznám kolik má lepku. Je to tím, že nepeču a hladkou mouku používám jen na obalování či na palačinky.Tak máte od mně za hezký vánoční článek 5 hv.

Pozor na putovní dárky

Jana Šenbergerová 13.12. 08:15
Pěkné, nejen vánoční téma. Měla jsem takovou tchýni. Když zemřela, našly se věci, které ani nerozbalila. I když dárky dávala, přijímat je neuměla. Svým způsobem nešťastný člověk. Možná i díky jí se raduji z každého dárku, který dostanu, přestože mě na první pohled nenadchne. Na druhý už se na něj dívám jinýma očima. Shodou okolností mám doma právě od maminky tchýně povlečení, ze kterého jsem vůbec nebyla nadšená. Nakonec jsem si ho oblíbila, protože se ukázalo, že mělo skvělé užitné vlastnosti. Tomu rozuměla, byla tkadlena.

Můj zážitek roku: Procitnutí

Jana Šenbergerová 13.12. 07:53
Přestože je to spíše smutné čtení, věřím, že těch pár facek od života znamenalo získat cenné životní zkušenosti a procitnutí bylo procitnutím do života bez dalších facek. Často žasnu, jak se může do mála slov vtěsnat celý lidský život. Vám se to povedlo, i když toho, co bylo mezi tím, by jistě vydalo na román.

O vánoční stromy z plantáží je zájem

Květoslava HOUDKOVÁ 12.12. 17:40
Od dospělosti dětí mám jen stromek maličký, umělý, moc hezký. Koupila jsem tehdy v Polsku, není to žádné "koště", jsem spokojena. U stromků z plantáží jistě lidé ocení možnost rezervace a pak čerstvosti. Rodiny mých dětí pomáhají občas v lese - přivydělají si a ještě dostanou poukázku na 1 = rodinný vánoč. stromek, též dle výběru, čerstvý.

Můj zážitek roku: Byla jsem zoufalá

Hana Šimková 12.12. 16:57
To je dost ošklivý zážitek. Chudák Bertík.

Bylinková chuť Vánoc: tři tipy na sváteční recepty

Hana Rypáčková 12.12. 12:25
Bylinky používám moc ráda.A jablíčko se šalvějí zkusím.je to i na bolavý krk.

Proč jednou nevyhrát?

Hana Šimková 12.12. 10:17
Zuzanko, ty určitě vyhraješ.

Můj zážitek roku: Nečekané odhalení

Zuzana Pivcová 12.12. 08:17
Je to úžasné a Ty taky. Moc si Tě vážím. Už dvakrát jsem se pokusila Ti napsat vzkaz a ztratil se.

Můj zážitek roku: Koloběžka

Michaela Přibová 11.12. 20:38
Jste strašně správná "babča obavča". Moc se mi to líbilo. Děkuji.

Smutní padesátníci berou úřady práce útokem

Soňa Prachfeldová 11.12. 20:06
Je to smutné a ty lidi opravdu lituji a což se nedá proti takové diskriminaci něco dělat? Vžd\ť ostatní diskriminovaní / ne pracovně/ si umí všechno vyřvat.

Kubismus a já

Marie Magdalena Klosová 11.12. 18:49
Milý pane Miloši,Vy nezklamete.Jste upřímný a máte smysl pro humor za každé situace.Kubismus je prostě kubismus.Náhled na podstatu věcí z absolutně neobvyklých, všech patřičných i nepatřičných, úhlů.Ale na "kafe" se k Černé matce"dá zajít,ne?Taky mám radši Renoira :)mm

Marinovaný sýr s česnekem a tymiánem

Jana Šenbergerová 11.12. 17:32
Zrovna dnes ho máme k věčeři, ale kupovaný. Příště si ho asi uděláme sami. Dík!.

Příběh na 50 slov: Díky!

Zuzana Pivcová 11.12. 10:28
Vyzkoušela sis to, Maruško, a myslím zdařile. Jako výraz radosti a díku je to akorát!

Pozvání na kulturní akci do Zrcadlové kaple Klementina

Radek Otáhal 11.12. 08:57
Viklický, Zrcadlová kaple, jazz, skvělé spojení, trošku se bojím textu.

Proměna F. Kafky ve studiu Ypsilon

Radek Otáhal 11.12. 08:52
Goldflama nemám lidsky rád, je dobrý režiser, tj stojí za to navštívit

Už je to jisté, lidé dostanou k penzím jednorázově přidáno 1200 korun

Jarmila Komberec Jakubcová 10.12. 16:58
Průměrný plat ve II.čtvrtletí činil 26 287,--Kč. V porovnání s průměrným důchodem je rozdíl cca 15ti.Kč. Protože hodně občanů nedosahuje ani průměrného platu či mzdy mi průměrování připomíná dva přátele, z nich jeden měl k obědu celé kuře, druhý nic a v průměru měli oba půlku. Jednorázový příspěvek není řešení, tím by byla valorizace každého důchodu o 140,--Kč/měsíčně.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.