Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co dělají Židé na Silvestra?

Vladka Steinová 10.12. 14:12
Ahoj, Jarmilko, děkuji za tento článek , i když obě víme o této tematice hodně, tak jsi tímto pozoruhodným článkem přiblížela zájemcům zde, na I60, další poznatky z oblasti života židů. Mázl Tóv!

Jarmark na zámku v Linhartovech

Hana Rypáčková 10.12. 11:37
Ano o tom už se někdo zmínil.Už je vás z hor víc, nebudete se bát vlka nic. Taky jsme měli na hradě báječné třídenní vánoční trhy. Na oplátku přání hezkých svátků.

Můj zážitek roku: Narození a narozeniny

Jana Šenbergerová 10.12. 09:11
Paní Vlasto, zpětně vám i vaší vnučce přeji štěstí, zdraví a dlouhá léta. Jste hezkou ukázkou toho, jak málo stačí člověku k radosti a štěstí.

Naše procházka do minula V.

Ladislav Vesecký 10.12. 07:54
Vyšehrad, moc pěkné místo. Byli jsme tam na zájezdu.

Pozor na náledí, objeví se v noci a ranních hodinách

Květoslava HOUDKOVÁ 9.12. 19:01
Do chatu Otázka dne jsem uvedla možnost prevence proti náledí - přečtěte si

Dvě ženy, dva různé osudy

Zuzana Pivcová 9.12. 14:42
Pocity z toho mám dost neveselé, ale je to realita. Vy jste zcela určitě spravedlivá, spravedlivější než naše zákony. I proto jste měla potřebu o postojích těchto dvou manželek napsat. Zákony na city nehledí.

O studentské recesi: Malá společenská maturita

Dagmar Bartušková 9.12. 14:40
Tak to jste mi,Libore, připomněl, to dění tenkrát, ještě dnes mám v paměti pár takových... O pseudonymech jsem věděla.

Moje loňské dramatické Vánoce

Hana Rypáčková 9.12. 09:09
Ano, nemoc navrátí význam přáníček , které tak snadno vyslovíme, ale tak obtížně se plní."Hlavně to zdraví". Hodně štěstí v boji s nemocí celé rodině. Ta vaše poslední věta opravdu sedí...

Překvapení: Sociální sítě prospívají zdraví

Květoslava HOUDKOVÁ 9.12. 06:16
Když mi do kanceláře dali PC a já si uvědomila, že denně a mnoho hodin do toho mám zírat, tak jsem změnila zaměstnání - stala se prodavačkou. Teprve před 6ti r. jsem prošla Kurz PC pro seniory a nelituji: díky internetu mám mnoho informací, registrací v portálech a zejm. zde v "í"čku mám tolik přátel - neznámých i osobně známých jako jsem neměla snad v dosud v životě! Zdravot.problémy mám, ale psychiku dosud výbornou - dík.

Můj zážitek roku: Emma, moje pokračovatelka

Jana Šenbergerová 8.12. 19:16
Jitko, držím pěsti a moc ti tu radost přeji.

Česká televize nabídne na jaře další detektivky

Vladka Steinová 8.12. 15:30
Redakkce nám představila sumarizační výčet všech nově natáčených seriálů a filmů.Ráda bych věřila, že to budou dobré filmy.16 dílný, 8 dílný i trilogie, výběr bude pestrý, máme se snad na co těšit.Tvůrcům i hercům přeji hodně štěstí. A jediný cíl-zaujmout inteligentním pojetím dnešního díváka.

Červánky nad nádražím

Zuzana Pivcová 8.12. 12:13
Ze zájmu jsem se podívala a zjistila, že asi patříte ke skupině píšících železničářů, nebo se pletu? Mužů, kteří poeticky vylíčí červánky, tu moc není. Tak jen tak dál!

Slaví Židé Vánoce?

Zuzana Pivcová 8.12. 10:07
Vím, že pojetí Krista je jiné. Ale to není rozhodující. Aniž bych toto vše věděla, vždycky jsem podle sebe vnímala Ježíše řekněme jako člověka, který předešel svou dobu, měl nadání léčitele a lásku k lidem. Stal se někokmu nepohodlným a ten ho odstranil. V tomhle pojetí je mi Kristus mnohem bližší než jako nadpřirozená bytost.

Karel Gott se po tvrdé chemoterapii vrátil domů

Jarmila Komberec Jakubcová 8.12. 08:54
Mistře, přeji Vám uzdravení a také držím palečky. Sama jsem stejnou chorobu prodělala a vím co po chemoterapiích prožíváte. Prošla jsem před 15 lety cestu peklem ale uzdravila jsem se. I vám se to podaří.

Můj návod: Hromadné nahrávání celé galerie ke článku

Alena Tollarová 8.12. 08:27
Radku, budu se opakovat. Jsi hlavička a díky za Tvé rady. Třeba je budu ještě někdy potřebovat.

Zemřel první polistopadový šéf činohry ND Ivan Rajmont

Vladka Steinová 8.12. 08:16
Vynikající režisér, čest jeho památce! TV ART p.Rajmontovi věnovala včera večer vzpomínku i prostřednictvím slov herce M.Donutila.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.