Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nějak to uteklo

Jana Šenbergerová 2.12. 16:48
Pane Jaroslave, vzal jste to zkrátka a já věřím, že ne naposled. Určitě máte spoustu životních zkušeností, o které se můžete se čtenáři podělit. Neváhejte a pište.

Vánoční úvaha nejenom nad portálem i60, ale tak vůbec...

Jarmila Komberec Jakubcová 2.12. 14:22
Milá Vando, moc ti přeji pobyt na Kanárských ostrovech. Mám ostrovy věčného jara moc ráda a každoročně je navštěvuji. Za článek ti dáváme 5 hvězdiček a budu se těšit na tvé vyprávění o ostrově a o životě. Jak to umíš jen ty.

Naše procházka do minula IV.

Alena Várošová 2.12. 11:55
Děkuji za doplnění svých neznalostí paní Hano,perfektně vystihující článek,ale i procházka Prahou.

Chodec a řidič

Jarmila Komberec Jakubcová 2.12. 10:06
Svět se mění, buďte rád, že nežijete třeba v Paříži. Tam byste si přišel na své a ještě si možná užil. V Jeruzalémě byste asi nosil neprůstřelnou vestu.

Osmdesátník Woody Allen točí jako o život a relaxuje jazzem

Jana Šenbergerová 1.12. 20:49
Jeho filmy se mi vůbec nelíbí. Přijdou mi totálně stupidní. To je jediné, čemu se při nich mohu smát. Jestli jsou jeho filmy lepší než jeho dramatická a prozaická tvorba, tak by mě mohla maximálně uspat, ale jen stěží zaujmout. Zrovna běží jeho oskarová Annie Hall, úžasná americká ujetina. Tak raději dělám něco jiného. Asi je to jen pro náročného diváka.

Repliky starožitného nábytku zdobí stále více českých bytů

Zdenka Jírová 1.12. 16:56
Ta ložnice mi připadá dost děsivá. Nejsem proti kouskům starožitného nábytku, ale z jeho imitace pro celou vilu mi připadá dost snobské až kýčovité. Něco jiného je obdivovat originál na zámku a něco jiného mít kopii doma. No, jak se komu líbí.

Jak jsem dostala výchovnou lekci

Alena Várošová 1.12. 16:41
Moc pěkný článek ze života Lidmilko.Já bych se tak zachovala jako Vy,akorát že bych jej poslala rovnou do p......skáčete kolem něj,věnuje se mu a nakonec odejde s prázdou a ještě Vás naštve.

Kometa spisovatele Marka Twaina zářila 75 let

Zdenka Jírová 1.12. 16:29
Dobrodružství Toma Sawyera i jeho pokračování jsem ve svém dětství ráda četla.Vzpomínám si že jsem knížku dostala asi v 10 letech. Samozřejmě jsem ji četla několikrát, což jsem dělávala u všech knížek, které se mi líbily.

Zamyšlení v předvánočním čase

Jarmila Komberec Jakubcová 1.12. 15:48
Moc hezké a pravdivé zamyšlení. Navíc pěkně zveršované. Máte to 5 (hvězdiček)

Chanuka - židovský svátek světel

Vladka Steinová 1.12. 15:23
Ahoj, Jarmilko, před rokem jsem zde také zveřejnila článek o Chanuce, trochu z jiného pohledu, ale v podstatě stejných myšlenek, jak to ani jinak v naší kultuře nejde. Chanuka 5 776 /2015 započne 6.12 a první chanukovou svíci zapálí a požehnání pronese v Jeruzalemské synagoze v Praze vrchní pražský rabin dne 6.12. v 16.hodin.

Izraelské kočky

Libor Farský 1.12. 13:40
Bezva článek. Chystám vlastní do svého souboru "O zvířatech a lidech". Bude se jmenovat "Kastrace nebo lustrace?" a bude, doufám, podnětný pro naše politiky.

Co můžeme dělat v prosinci

Dagmar Bartušková 1.12. 08:49
Ano, budu spěchat pomalu, nákupní centra mě budou ještě více přitahovat, a mraky lidí mi vůbec nebudou vadit. Ráda sleduji z kaváren ten předvánoční mumraj, a je mi v něm dobře. Jo, a dárky už mám pořešené, budu je darovat.:)

Moje příprava na vánoční svátky

Zuzana Pivcová 1.12. 08:26
Haničko, myslím, že cos napsala, mě vůbec nijak neruší, a věř, že kdybych byla docela sama, vánoce bych takto strávila, bez stromku a cukroví, bez velkého úklidu, bez problémů a beze smutku, docela v pohodě. To myslím vážně. Důležité je, že si na mnohé vzpomeneme a oni třeba na nás.

Když Norbert Lichý předčítá Motýlka

Hana Šorejsová 30.11. 22:47
Tento autobiografický román jsem četla jedním dechem, když mi ho koupil můj táta, po mně ho četly obě mé děti, a četla jsem ho potom opět znovu. Obdivuhodná vůle a odvaha hlavního hrdiny. Osudu se nepoddal a přišlo štěstí.....v podání Norberta Lichého to bude určitě prima poslech !

Když mi bude šedesát čtyři: píseň When I´m sixty four

Naděžda Špásová 30.11. 19:22
Na Beatles jsem vyrostla. Pamatuji se, jak jsme si je v 9. třídě s holkama rozebraly. Můj idol byl Paul. Láska k Paulovi léty vyprchala, ale jejich písničky miluji dodnes. Jejich hudba je věčná. Bílé dvojalbum bylo nejoblíbenější u našeho syna, když byl malý.

Hvězdy StarDance tančily pro Paraple

Alena Várošová 30.11. 19:21
Protože tanec miluji,tak se zájmem sleduji i tuto soutěž.Tančit ve dvou je to nádhera, je to souznění duše a pohybu celého těla.Tím člověk vyjádřřuje svoji pozitivní energii a předává ji dál.Ale tančit ve třech s vozíčkáři,tomu se říká umění..Smekám a hluboce se před takovými lidmi skláním,že s takovým postižením dokáží žít,bavit se a radovat.

Můj zážitek roku: Malá zpověď

Alena Várošová 30.11. 14:34
Paní Ludmilko,nepříjemné starosti,ale jak Vám to jde už tancovat,tak je to dobré.Maminka upadla v 90ti letech a také ji dali do nafouknutého vaku a sanitka houkala o 106 a maminka v životě nejela v normální,natož houkající sanitce,tak z toho měla už v listopadu Vánoce, když nám to potom povídala.Hlavně,že jste obě dvě v pořádku a tanečky vás baví.Hodně zdravíčka Vám přeji a jenom už příjemné zprávy od Vás.

Svatý Ondřej: patron řady profesí a zemí

Květoslava HOUDKOVÁ 30.11. 12:12
Jak to ten sv. Ondřej všechno stihne?? = kde na to bere lidi ? Zřejmě si musí poradit, když nějaké NEMEHLO zvolá: Stůjte při mně všichni svatí !!

Jak jsem rozsvěcela vánoční okno

Blanka Hlobilová 30.11. 08:46
Při čtení článku jsem se pobavila. To se stane. Náš tatínek si jednou spletl zubní pastu s krémem na ruce. Přišel a ptal se, co to máme za zubní pastu, že mu nejde vypláchnout. Šla jsem se podívat, čím si to čistil zuby a moc jsme se nasmáli.

Noblesní herečka Hana Maciuchová slaví sedmdesátiny

Zdenka Jírová 29.11. 22:26
Miriam Maciuchová je dáma každým coulem. Nejen že je krásná, má nádherný hlas, ale je také výborná herečka. Její přítomnost v díle zaručuje jeho kvalitu. Blahopřeji!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.