Přehled posledních diskuzních příspěvků
Recepty vítězů mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu
Jarmila Komberec Jakubcová 29.11. 18:38
Děkuji za recept, který vyzkouším, sice asi neseženu vejce domácí ale rosím kdo ví co znamená "proškolená sůl"? V životě jsem se nesetkala s takovou solí.Děkuji.
Jak mají žít?
Jiří Libánský 29.11. 16:45
Už zase nevím, co na to napsat, jak reagovat. Myslím, že budu muset spíše něco udělat, než napsat.
Co v článku Modelkou v 77 letech nebylo
Michaela Přibová 29.11. 15:40
Děkuji za milé vyprávění a i já vám se sestrou přeji mnoho dalších zázraků ve vašem životě, jak píšete.
Šmejdi už i v politice
Jarmila Komberec Jakubcová 29.11. 12:09
Šmejdi jsou fakt všude a v politice je jich poměrně dost. Do parlamentních politických stran vždy vstupují lidé s vizí, že získají moc, peníze a právě ti se pak stávají tzv."kmotry" a nakonec stranu pomalu zničí - zářný příklad je ODS.Zemana jsem nevolila, ale dnes děkuji Bohu, že ho máme za prezidenta.
Adventní čas začíná
Zuzana Pivcová 29.11. 09:19
Vzala jsi to stručně, a přesto je v tom vše, a ještě něco navíc, co každý, kdo je takto naladěn, vycítí sám.
Karel Gott přišel a dvakrát zvedl Státní operu ze sedadel
Dagmar Bartušková 29.11. 06:03
Českého slavíka jsem sledovala, a stejně jako všichni - očekávala, že se hlavní favorit soutěže Karel Gott, pokud mu to jeho zdravotní stav jen trochu dovolí, určitě dostaví. A STANDING OVATION BYL DOJEMNÝ, A STÁL ZATO! Karle, teď hlavně zdraví.
Za vůní skořice a chvojí
Dagmar Králová 28.11. 22:31
Také jsme už pekli cukroví a zašli jsme si do kostelíka na varhanní koncert, ale zatím se nehrály koledy, ale Bachovy fugy. Adventus je příchod, tak se těšíme na předvánoční pohodu. Díky za hezké zamyšlení a doporučení.
Nová sedací souprava? Není nutná, zkuste renovaci
Zdenka Jírová 28.11. 22:21
Nevím jaké jsou tyto potahy dnes, ale asi před 10 lety jsem si takový napínací objednala. Byl krásný, dal se zajistit takovými "laťkami" z umělé hmoty, aby se neposunoval. Nedalo se ale na tom sedět, klouzal po povrchu sedačky, upevňovací laťky vyletěly potah se shrnoval. Vrátila jsem ho a už se nedám zlákat.
Zdeněk Horenský zpovídá jihočeského spisovatele Františka Tylšara
Zuzana Pivcová 28.11. 19:57
Váš rozhovor s panem Tylšarem se mi velmi líbí, ze zvědavosti jsem si ho vyhledala a přečetla si na jeho stránkách některé jeho verše. Zaujaly mě. jsou citlivé, poetické i lehce erotické, ale nijak drsné. A přiznávám se, že mě zaujala i ta jeho nabídka v závěru. Díky, pane Zdeňku.
Mikuláš bude na blátě, Ježíšek (možná) na saních
Lidmila Nejedlá 28.11. 18:33
Přeji si zimu takovou, jako je na úvodním obrázku. Svatý Petře, čiň se!
Můj návod: Hromadné nahrávání vašich obrázků do galerie a ke článkům
Alena Tollarová 28.11. 18:28
Radku, Ty jsi poklad íčka. Tvůj návod je opravdu blbovzdorný. Přehledný, jasný. Pro každého. Nerozumím tomu, kdo ho může hodnotit méně než 5 hvězdičkami. Jestli by to dokázal napsat líp, tak proč to neudělal? Nebo když to podle návodu nesvede, tak proč se nezeptá?
Kouzlo časů minulých: Zázrak jménem dřevo
Libor Farský 28.11. 13:42
Velmi zajímavé a poutavě napsané.
Tradice adventních kalendářů
Lidmila Nejedlá 28.11. 06:49
Adventní kalendář vyrábíme doma s nejrůznějšími překvapeními. Nemusí to být jen čokoláda, může tam být i vzkaz, že jdeme dnes do kina.
Když pojedete kolem samého středu Evropy v Kouřimi
Hana Rypáčková 27.11. 18:20
V Kouřimi jsme často a potvrzuji, že je to krásné městečko...Jarmarky a stará řemesla...
Vaříme cassoulet
Hana Rypáčková 27.11. 16:56
To může být moc dobré, tak pro dvacet lidí, ale na neděli mám jen krkovici....Ale naložím ji a bude se taky mlaskat...
Krásná země - Švýcarsko
František Pelcl 27.11. 15:28
Poprvé jsme navštívili Švýcarsko v roce1985 na pozvání manželčina bratra, který v té době trénoval hokejový klub EHC Kloten. Byli jsme o třicet roků mladší a tento výlet jsme velmi intenzívně prožívali.Měli jsme štěstí a na procházce po Grundewaldu jsme potkali /také na procházce/ mistry světa v tancích na ledě Bělousovovou s Protopopovem. Letos se nám podařilo po třiceti letech Švýcarsko navštívit znovu, ale to by bylo na dlouhé povídání. FP
Dopravní hrůza za bílého dne: teror v pražském metru
Jarmila Komberec Jakubcová 27.11. 13:54
Přestože jen venkovanka ze z Plzně, jezdím často na Zličín, kde nasednu na metro a dál cestuji MHD. Bohužel nikdy nemám to "štěstí" si užít tolik dobrodružství co vy pane Nekvasil.Ani když jsem v Praze 5let studovala. Asi mám "smůlu" na slušné cestující.U nás na venkově v Plzni se také v MHD neděje nic mimořádného, asi to bude tím, že nemáme metro.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.