Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na Vyšehrad po stopách osobností české historie
Blanka Hlobilová 27.11. 10:04
Hezký článek a krásné fotografie. Může se zdát morbidní ale mám ráda hřbitovy. I při svých návštěvách v zahraničí nezapomenu na hřbitov. Vládne tam klid, ticho a všichni jsou si tam rovni. To je jediná spravedlnost na světě.
Pipi Dlouhá punčocha zpočátku „kazila mládež“
Alena Vávrová 26.11. 20:30
Pihovatou a ztřeštěnou Pipi jsme s dětmi milovali - jako knihu i zfilmovanou. Rovněž tak Děti z Bullerbynu.
Cesta řeky
Zuzana Pivcová 26.11. 15:08
Životní běh řeky mě vždycky fascinoval, i když jsem měla příležitost vidět jen jeho části, ale, když jsem třeba viděla Labe v Krkonoších a pak v Hamburgu, to je neuvěřitelná proměna. A tu jste vyjádřila velmi poeticky.
Smažený pstruh
Dagmar Bartušková 26.11. 14:06
Jo, tak to bych si dala říct, takovéhoto pstroužka, a to hned teď, nač čekat do Vánoc. Stačil by bez hranolek, jen s kouskem chleba a plátkem citrónu.
Taněčník
Eva Mužíková 26.11. 11:46
Jiřinko, "prokousala" jsem se Vaší nádhernou řečí, někdy musela trochu přemýšlet, co slovíčko znamená. Také mám podobných zážitků několik, kdy neodbytný tanečník po odmítnutí toto neustál. Pište dál .....
Moje podzimní poohlédnutí
Eva Mužíková 26.11. 11:40
Milá Soňo, nádherně napsáno. Ať již Tvé zážitky ze slavnostního koncertu, tak i zmíněná situace týkající se devastace, naší krásné krajiny, vše jsi popsala slovy, ze kterých je znát Tvůj hluboký cit k naší zemičce. Skláním se před Tebou, obdivuji Tvoji všestrannou aktivitu, vážím si našeho krásného přátelství... / Zaťukala jsem po našem rozhovoru na Pepu --- zůstane při snech:(((((( /
Fashion show v Plzni
Eva Mužíková 26.11. 11:25
Dobrý den paní Jarko, dobře že jste se svým, byť krátkým příspěvkem do Plzně vrátila. Já ze své zkušenosti také znám ty pocity, o kterých píšete. Zvědavost, nervozita a pak pocit radosti. Oba předvedené modely Vám opravdu sluší, máte super postavu a tak si můžete dovolit i takovéto šatičky. No a ta tunika /??/, ta Vás dělá také zajímavou. Jelikož mám s dovolením i já podobnou postavu, oba modely bych brala okamžitě. Zdravím Vás z Liberce a snad Vás zase někdy uvidím na červeném koberečku.....
Mávnutím proutku
Zuzana Pivcová 26.11. 10:51
Je to hezky řečeno. Máme přání a rádi bychom je realizovali, ale schází možnosti i ochota. Mám trochu pocit, že někde by se místo kouzelného proutku hodila spíše rákoska.
Můj zážitek roku: Nečekaná facka
Alena Tollarová 26.11. 09:52
Jé, paní Heleno, tak to se v tom důchodu teprve rozkoukáváte. A že je ten svět krásný, co?! Hodně pěkných dní.
Další novinky magazínu i60: Videa a Foto dne
Miroslav Štorch 25.11. 21:30
Prima rozšíření možností o více fotografií a videa navíc jako prémie 8-)
Medové pohlazení
Zuzana Pivcová 25.11. 20:16
Med mi chutnal odjakživa, ale není med jako med. Ty kupované jsou hrozné. Vzpomínám si na abcházský med, když jsme kdysi jeli na Kavkaz, nebo na řecký tymiánový med. Ale i když v medu není rafinovaný cukr, je na mě moc sladký a stále bych ho jíst nemohla. Jedna lékařka z Institutu celostní medicíny je toho názoru, že med se nemá konzumovat pravidelně jako potravina, nýbrž jen nárazově, třeba při nachlazení, čili jako lék. Vy jste uvedla řadu příkladů, na co je med dobrý. Děkuji a něco z toho si poznamenám.
Iva Janžurová ztvární další velkou postavu světových dějin
Helena Votíková 25.11. 19:21
Paní Janžurovou mám moc ráda.
Naše boxerka II.
Soňa Prachfeldová 25.11. 17:19
Lady, taky tě zdravím, asi bys chtěla dětičky, naše Mili to má také a zaleze s hračkami a hlídá je. Tak se měj a zase někdy napiš jak se máš :-)
Jaký je život žen, které žijí jako muži?
Soňa Prachfeldová 25.11. 17:15
Určitě mají moc těžký život , tradice je svazují a vlastní život nemohou žít.
Requiem
Soňa Prachfeldová 25.11. 17:08
Člověk se v určitý čas musí s někým rozloučit. Dnes je většinou na parte napsáno - v kruhu rodinném, také jsem jednou četla na přání zesnulého... ach jo. Je pěkné, když přijdou kamarádi a to dokonce na mši.
Režisérka Eva Toulová tváří chráněného bydlení
Soňa Prachfeldová 25.11. 17:02
Moc se mi líbí, když mladým , schopným a chytrým lidem není lhostejný krutý osud druhých a pomáhají. Díky paní Toulová!
Na černý pátek chystají obchodníci zajímavé slevy
Soňa Prachfeldová 25.11. 16:34
V letáku Jysk jsou uvedeny velké slevy a o černém pátku jsem slyšela poprvé
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.