Přehled posledních diskuzních příspěvků
Procházka podzimním Petřínem s fotoaparátem
VANDA Blaškovič 25.11. 13:40
Dobrý den, u vydaného článku se nezobrazily odkazy:
http://www.praguecityline.cz/petrin
http://www.magazinzahrada.cz/zahradni-inspirace/tajemna-zahrada-kvetnice-inspirace-pro-milovniky-trvalek.html
Úspěšný skladatel Petr Hapka si uměl užívat života
Zuzana Pivcová 25.11. 12:25
Pan Hapka se s námi dal jednou do řeči na výstavě koček, kde sestra vystavovala tehdy mladého kartouzáka. Velmi bezprostředně nám řekl, že měl také podobného kocourka. O panu Hapkovi bylo známo, že je milovníkem koček, měl jich několik v bytě a staral se i o ty bez domova na chalupě. Jedna písnička "Má krásko s přetěžkými víčky..." začíná Kocour se schoulil na tvůj klín... I když někoho zjevem odrazoval, byl nevšedně nadaný.
Den slova odhání
Hana Rypáčková 25.11. 09:14
Obavy, že cit se nevyplácí jsou marné...
Jako vždy Zuzko, hezké.
Video: Modní přehlídka Na Marjánce kamerou Danuše Kubátové
Libor Farský 25.11. 03:23
Je to úžasné. Jak již jsem se zmínil dříve - děvčata, tato Vaše vlastnost - záliba v oblékání a zdobení se je vlastně obrovským darem pro potěšení nás, mužů. A to bez ohledu na věk modelky. Kdysi jsem byl úplně okouzlen, když jsem pootevřenými dveřmi ze sborovny do kanceláře sekretářky pozoroval její asi tříletou vnučku. Byla tam v tu chvíli sama. Různě se natáčela před velkým zrcadlem a říkala si nahlas: "fešanda, fešanda". Navíc obdivuji to přirozené vystupování - i s úsměvy. Jako u profesionálních vyškolených modelek. To se snad musí líbit i 3% menšině u mužů. Díky patří redakci i60, Danušce Kubátové a všem, kteří se podíleli na organizování této akce. Úžasné je také to, že až z velké dálky přijíždějí ostatní dámy podpořit své kamarádky.
Můj zážitek roku: Padesát let od naší maturity
Zuzana Pivcová 24.11. 20:43
Takhle podobně jsme se loni sešli my, ale "jen" výročně od základní školy. Prohlédli jsme si také budovu a vlezli na kupoli, odkud je krásný rozhled. Nevím, jestli vy se scházíte pravidelně, ale já mám srazy ráda a jezdím na ně.
Film pro pamětníky: Veselá bída
Vladka Steinová 24.11. 14:35
Dobrý den, film v TV moc nejde, tak je dobré pro svěratele si DVD koupit.Jarmila Kšírová byla krásná žena, dobrá sopranistka SND, ale jak říkaly kritiky, nebyla dobrá herečka. Snad proto ji obsadili jen do čtyř filmů a to režisér Lamač do filmu Barbora řádí z r. 1935 a do filmu Lucerna, z r. 1938, kde ztvárnila roli kněžny. Režisér Cikán ji pak obsadil do zmíněného filmu Veselá bída v r. 1939 a o rok později do filmu Štěstí pro dva. Po válce se Jarmila Kšírová usadila ve východní části Německa, kde vystupovala v Komické opeře. Zemřela v Berlíně v r. 1983.
Předvánoční trhy na Kuksu
Hana Rypáčková 24.11. 12:26
Díky za ukázku opraveného Kuksu, ještě se tam chystáme na jaře. Mám ráda trhy, které jsou české. U nás na hradě se to také dodržuje .Ani by se tam nic než Mikuláš a Ježíšek nehodilo.
Chybíš mi, Hessy!
Hana Šorejsová 24.11. 07:18
Velmi krásné vyznání, napsané citlivě a s láskou ! Soni díky !
Čest kronikáře
Lidmila Nejedlá 24.11. 00:22
Františku, jsem sice holka, ale dílo J. Foglara znám. Měl v Poděbradech přítele Waldemara a ten s mým manželem jeho dílo /v sešitech/ rozmnožoval. Mně se nejvíce líbila: Chata v jezerní dolině.
Návrat
Jan Raška 23.11. 21:28
Paní Michaelo, smekám! Dávám okamžitě pět hvězdiček za váš statečný výkon!
Bedřich Hrozný: rozluštitel tajemného chetitského jazyka
Zuzana Pivcová 23.11. 20:29
To je obrovská zásluha. Kéž by takto celosvětově uznávaných Čechů bylo co nejvíce. Protože mnozí na to opravdu mají!
Pohoda na Zanzibaru
Eva Balúchová 23.11. 18:22
Jani,moc ti děkuji za popis země kam se určitě nepodívám.Opravdu je to k zamyšlení,že i v chudé zemi můžou žít šťastní lidé.Fotky jsou moc hezké,hodně nám o zemi pověděly.Večer si článek přečtu znovu abych všechno vstřebala.
Můj zážitek roku: Modelkou v 77 letech!
Eva Balúchová 23.11. 17:04
Paní Hano,to je úžasné.Moc Vám gratuluji.Vypadáte nádherně.Pište nám vaše další zážitky.
Salát z červené řepy
Jitka Chodorová 23.11. 14:44
Díky Elen, určitě zkusím, já si ji připravuji pečenou,jinak si kupuji nakládanou- kuličky, ty jsou výborné.
Tak dobrou chuť.
Jak jsem se seznamovala
Naděžda Špásová 23.11. 13:53
Lidmilo, opět paráda. Baví mě číst tvoje příspěvky. Chtěla bych mít tvùj smysl pro humor, a třebaže jsi to neměla v životě určitě lehké, humor tě neopustil.
Můj návod: založení nového článku, úvodního obrázku a obrázků pod článek
Naděžda Špásová 23.11. 10:54
Sláva vám, Radku, jste hodný, že myslíte na takové tupce jako jsem já. Včera jsem to zkusila, ale byla tam zase nějaká zrada. Teď už to půjde. Vytisknu si váš návod a pojedu podle toho. Díky.
Na Karlově mostě se neplatí mostné už 200 let
Hana Rypáčková 23.11. 10:38
Velmi zajímavé .Mám mosty ráda, obdivuji různé konstrukce.To je ale nádhera. Bohužel jsem se ještě plavila...
http://www.sverige.cz/oresundsky-most-
oresundsbron/
Jana Drbohlavová: divadlo, Nšo-či a Dívka na koštěti
Soňa Prachfeldová 23.11. 08:48
Jana Drbohlavová je herečka, kterou si člověk pamatuje, ale tyhle rodinné vztahy jsou pro mne novinkou. Přeji paní Janě ještě mnoho zdravých let!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.