Přehled posledních diskuzních příspěvků
Střapatý koláč
Lidmila Nejedlá 19.11. 22:19
Jablkové náplně v koláčích mám moc ráda. Danuško, upeču ho rodině. Díky za recept.
Řím pro starší a pokročilé
Zuzana Pivcová 19.11. 10:28
V Římě jsem byla před pár lety na tzv. prodlouženém víkendu. Bohužel jsem nebyla spokojená s průvodkyní CK. Je to tak krásné město, že by si ode mě zasloužilo, abych si ho trochu prošla ještě alespoň jednou. Tady to vypadá trochu na tip na samostatné cestování, takže děkuji za nabídku!
Drogy pro Prahu
Miroslav Štorch 19.11. 10:27
Kdysi jsem učil na střední průmyslové škole chemické a měli jsme tam problémy s talentovaným, ale velmi neukázněným studentem. Například an chmelové brigádě se silně opil, i když byl striktní zákaz alkoholu na školní akci. Později byl vyloučen ze studia ve 3.ročníku ještě před maturitou. Po řadě let jsem zahlédl jeho tvář v televizních zprávách, kde se uvádělo, že byl největším výrobcem a distributorem drog v severních Čechách. Odváděli ho v poutech a bylo mi velmi líto, že jinak nadaný člověk se pohyboval v podsvětí. Některé události se odehrávají opravdu blízo nás a neočekávaně.
Podzim v duši
Elena Valeriánová 19.11. 10:00
Lidmilko, krásně melancholické verše. Plně vystihují i moji dnešní náladu. Za oknem nevlídno, holé ruce stromů se vzpínají k pošmourné obloze. Ještěže ta má láska sedí naproti mně a pije se mnou ranní kávu. Čeká nás špatné období, snad to zvládneme.
Psí povídání
Libor Farský 19.11. 01:17
Ahoj kámo. Představ si tu nespravedlnost. Já jsem sice celý den (i noc) volně na dvoře, ale ten je uzavřený. Naše Micka má naprostou volnost a chodí si po přírodě, kam se jí zachce. Nikdy nemusela být na vodítku. Okolo dvora se pohybuje jen po střechách, balkonu a po pergolách. Na dvůr naopak nikdy neseskočí, abychom se blíže seznámili. A pořád mě provokuje tím, že se někde ve výšce rozvalí a tlemí se mi do očí. Potvora jedna, ani na pozdrav mi nezaštěká. Zdraví Tě Ben. Jó a mimochodem – vypadám skoro jako Ty, jenže můj černý kožíšek žádné bílé ozdoby nemá. Asi by byl moc drahý, jsem totiž větší. Ach jó.
Karel Gott je doma, ale čeká ho další léčba
Zuzana Pivcová 18.11. 20:12
Karlu Gottovi samozřejmě přeji zlepšení zdravotního stavu. Ale myslím, že by udělal lépe, kdyby si nešel pro Slavíka, i kdyby ho vyhrál.
Katovická Kněží hora
Hana Rypáčková 18.11. 13:30
Tak a jsem nahraná bez Galerie Kněží hora, což je úplně o ničem.Prosím o pomoc.
Máme rádi zvířata
Zuzana Pivcová 18.11. 12:45
Nevím, proč se pro názornost odjakživa přirovnávají různé lidské vlastnosti a činnosti k zvířecím. Ani straku nevnímám jako zloděje, ty věci, které si bere do hnízda, ji určitě nějak smyslově nebo energeticky zaujmou, určitě by takto zacházela i se svou vlastní věci, a to by těžko byla zlodějna.
Štěstí je jenom muška zlatá
Zuzana Pivcová 18.11. 12:22
Ano, ten výraz muška zlatá má pro mě přídech krátkého intenzivního okamžiku. A štěstí je vlastně mozaikou okamžiků, které vnímáme jako pozitivní.
Proč máme strach
Hana Rypáčková 18.11. 09:45
Ano, Jitko. Také na to myslím. Jaké si to uděláš, takové to máš- zřejmě neplatí...
Projekt i60 Senior Fashion letos uzavřela módní přehlídka v Plzni
Jana Šenbergerová 17.11. 20:22
Myslím, že devět přehlídek není málo, zatímco práce za nimi je určitě moc. Děkuji za uskutečněné a do příštího roku přeji hodně dalších úspěšných akcí, ať si modelky i60 i čtenáři přijdou na své.
Vložit nový obrázek a Hromadné nahrávání
Alena Tollarová 17.11. 18:34
Radku, super. Píšeš to hezky polopaticky. Pro mě jako dělané. Díky. =)
Sandály a mše aneb Úsměvné letní epizodky
Jana Šenbergerová 17.11. 18:25
Soňo, intuice funguje, když jí dáme šanci a rozvíjíme ji a Náhody nejsou náhody, jak jsem si před chvílí přečetla ve stejně pojmenované kapitolce knížky Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Mimo jiné se v ní píše: "všímejme si všeho kolem nás, neboť nic není náhoda, vše jsou jen reakce na naše vědomé či podvědomé akce, vše jsou nějaké "lekce a zprávy pro nás." Pěkné epizodky a krásné fotky. :-)
Bouře Sandy ochromila Spojené státy a Kanadu
Hana Rypáčková 17.11. 13:15
Už je mi jasný i titul Nejčtenější článek. Jak jsem hledala fotografie, přibývalo mi číslo u přečteného článku.
Smrtelným hříchem lidstva je přelidnění
Dagmar Pravečková 17.11. 13:12
Téma přelidnění- doporučuji Inferno Dan Brown. Je to jen román, ale myslím, že ke skutkům nemá daleko. Bohužel. A navíc mohu toto dílo doporučit v audio podobě. Za dlouhých zimních večerů, při pečení cukroví, nenechá vemlouvavý hlas Miroslava Táborského nikoho klidným...
Kouzlo časů minulých: Paže tuž, sobě služ!
Zuzana Pivcová 17.11. 10:02
Jak už jsem někde řekla, mohl byste dělat pořady tohoto druhu Retro třeba pro Český rozhlas.
Nenávist
Jana Šenbergerová 17.11. 08:41
Dobře jste to vystihla, Hanko. Nenávist bychom si rozhodně neměli pustit k srdci. Zlo plodí zlo. Hledejme cesty, jak mu nedat šanci.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.