Přehled posledních diskuzních příspěvků

17. listopad: den, kdy český národ začal být svobodný

Zdenka Jírová 17.11. 01:07
Já jsem pamětnice listopadových událostí,které se každému musely vrýt nesmazatelně do paměti. Je ale s podivem, že mládež, narozená už po listopadu, o nich téměř nic neví. Co se ve školách proboha učí? paměti

Tradiční štědrovečerní rybí polévka

Elena Valeriánová 16.11. 17:28
Ta nebude mít chybu. Mám hrozně ráda ryby a kapr je můj oblíbenec, dokonce mám ráda i jelce a ten má kostí snad ještě více než kapr. Rybí polévku vařím, ale pouze z kusu ryby od ocasu. Jinak tam dávám, tak jako Ty Radku, stejnou zeleninu a kořením muškátovým oříškem a zelenou petrželkou (poslední roky přímo ze záhonu).

K. H. Mácha: klenot českého romantismu

Zuzana Pivcová 16.11. 13:21
Mácha je chápán většinou jako romantik, ale náš literát na VŠ, který se jeho osobností dost zabýval, nám hodně poopravil naše mladistvé mínění, hlavně díky Máchovým deníkům, kam si zapisoval velmi osobní věci. To však hodnotu jeho literárního díla nikterak nesnižuje.

Úder údernice

Marie Magdalena Klosová 16.11. 11:32
Svébytná připomínka výročí a neotřelý pohled na pražskou realitu.

Cesta za láskou

Marie Magdalena Klosová 16.11. 11:22
Hold "krajina srdeční",to je mrška.:)mm

Příběhy z masážního salonku: Byla jsem v ohrožení! (závěr)

Marie Magdalena Klosová 16.11. 11:20
Milá Hanko,přečetla jsem teď na jeden zátah celý seriál z Tvého masážního salónku.Je to príma čtení,Tvoje zážitky už tak príma nejsou.Drž se :) mm

Úterý 17. listopadu: další revoluce, startuje magazín i60 v nové podobě!

Elena Valeriánová 15.11. 20:08
Gratuluji všem vítězům, užijte si výhry. Myslím si, že kalendář se moc povedl, tak jak jsem si myslela je nádherně "živý". Bezva nápad. Doufám, že se v úterý na portál bez problému dostanu. Děkuji redakci. Dnes jsem v tv viděla upoutávku na nějaký pořad. Ptali se mladých lidí, co jim říká 17. listopad. Odpovědi: jedním slovem BÍDA ! (osvobození Československa, upálení Palacha ... a další perly)

Naše procházka do minula III.

Jana Šenbergerová 15.11. 19:25
Bývám v Praze málokdy, ale Karlův most také nikdy nevynechám.

Pražský Němec Fügner: český vlastenec a zakladatel Sokola

Hana Šorejsová 15.11. 17:44
Hezký článek, děkuji. Celá naše rodina chodila do Sokola.

Konec listopadu bude teplý, v prosinci se ochladí

Hana Šorejsová 15.11. 17:41
Teplý listopad přináší choroby a rozšiřuje virózy, škoda.Snad se ochladí. Doufejme.

Je to doma! České tenistky znovu vyhrály Fed Cup!

Hana Šorejsová 15.11. 17:27
Čtyřhra bude poslední fedcupové drama, a proto musíme fandit !

Zralé modelky magazínu i60 zazářily i v Karlových Varech

Eva Balúchová 15.11. 15:11
Krásné modelky,děvčatům to sluší a jsem ráda,že si přehlídku užily.

Frida: zpěvačka ze skupiny ABBA s nelehkým osudem

Hana Šorejsová 15.11. 13:10
Velká bojovnice a sympatická zpěvačka, nikdy nic nevzdala, za to ji patří dík . O jejím osudu jsem četla už kdysi. Přeji hodně zdraví k jejím narozeninám !

Cit s vůní darebnou

Jarmila Komberec Jakubcová 15.11. 08:20
Verše vystihují to co se nyní odehrává v Evropě.Velmi smutné ale pravdivé.

Nejhorší železniční neštěstí v české historii

Vladka Steinová 14.11. 21:01
Nehodu u Stéblové ovlivnila řada faktorů-hustá mlha, nedodržení provozních předpisů, špatně rozeznatelné dopravní signály v mlze, nedbalost na straně vlakvedoucího, hluk v kabině lokomotivy. Jediná kniha, která popisuje nehodu a okolnosti je kniha Milana Jelínka Tragédie u Stéblové.

Francie, jsme s vámi! France, nous sommes avec vous!

Zuzana Pivcová 14.11. 20:50
Pod to se s čistým svědomím podepisuji.

Klementinum - komentovaná prohlídka

Eva Balúchová 14.11. 15:44
Fotka sice jenom jedna,ale nádherná,čistá.Letos jsem se do Klementina chystala,nevyšlo to.Po přečtení vašeho článku jsem se rozhodla,že při další návštěvě Prahy Klementinum určitě navštívím.Díky za vyprávění.

Na Marjánce, tentokrát malé modelky

Helenka Vambleki 14.11. 10:00
Vando, nejen že jsi krásně přiblížila i zázemí a pocity modelek, ale vzala jsi mi myšlenku...to samé mne napadlo při čtení zpráv z Francie - že to mohlo být u nás, a že to nebezpečí pro naši republiku roste

Kdo by neznal Čtyřlístek, ale že vyšel už 600krát?

Alena Vávrová 14.11. 09:12
Přijeďte k nám do Třeskoprsk s vnoučaty navštívit Muzeum Čtyřlístku, vydejte se po naučné stezce s Fifinkou, Bobíkem, Myšpulínem a Pinďou kolem rybníka Blaťáku a na hrad Bezzub :-).

Česká reprezentace zná los tenisového Fed Cupu

Hana Šorejsová 14.11. 09:06
Dnes ve 14:00 hodin na ČT Sport. Budou to prima zápasy. Fandíme !

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.