Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zdalipak víte, kde jsou Hrusice?
Jarmila Komberec Jakubcová 14.11. 07:54
V mládí se mi nejvíc líbil obrázek kocoura Mikeše a také jsem po něm pojmenovala svého malého černého kocourka. Bohužel v Hrusicích jsem nebyla.
Zničí teror naši civilizaci?
Jarmila Komberec Jakubcová 14.11. 07:51
Bohužel to nebude poslední teroristický čin pokud bude pokračovat nekontrolovaná emigrace do Evropy.Frau Merkel prý to má pod kontrolou jak čtu na portálech. I když se jí po Německu potulují různí emigranti.Děkuji naší vládě, že postupuje v této otázce podle zákona a úprchlíky zadržuje v detenčních zařízeních i když tam drží hladovku - viz Drahonice.
Když je počasí na draka
Eva Mužíková 13.11. 20:10
Takového draka jsem myslím si viděla tady na našem kopci. Pouštěli ho dva mladíci, měli v rukou držáky s několika šňůrami, které občas plánovaně zamotaly a zase rozmotali. Jelikož jsem nic takového nikdy neviděla, stála jsem tam hodnou chvíli a čučela a čučela....snad to bylo ono
O putování a mých oblíbených montérkách
Jana Šenbergerová 13.11. 16:44
Prošli jste krásné trasy. Pro všechny příští vandry vám přeji hezké počasí a dobré zdraví. :-)
Ve Frenštátě můžete sledovat les přímo v korunách stromů
Dana Kolářová 13.11. 15:59
Pěkný tip na výlet v příštím roce.
Penzisté dostanou 1200 korun navíc
Zuzana Pivcová 13.11. 12:42
Možná proto, aby nadávali o něco méně, že si poslanci zvýšili platy o cca 7 tisíc?? Nebo, že se množí kritika, že stát vydává na migranty, zatímco řada našich občanů žije z ruky do úst?
Krásný, dojemný módní podvečer Na Marjánce
Zuzana Pivcová 13.11. 11:41
Obě kola módní přehlídky se mi skutečně líbila, samozřejmě zážitek na vlastní oči je větší, ale pro ty, kteří pochopitelně nemohli být při tom, to je moc hezké přiblížení kvality celé akce.
Marek Eben představil pátou knihu Na plovárně
Miroslav Štorch 13.11. 11:07
Kdysi dávno jsem napsal blog, kde jsem porovnával pořad Marka Ebena "Na plovárně" s dalšími podobnými jako byly "Krásný ztráty" Michala Prokopa nebo "Všechnopárty" Karla Šípa. Ve všech se vyskytovaly zajímavé osobnosti a každý moderátor má jiný způsob vedení rozhovorů. Marek Eben si zve vždy jen jednoho hosta, Michal Prokop dva a Karel Šíp vždy tři. U Marka Ebena je to plné a klidné soutředění. Většina návštěvníků mu na konci poděkuje za zajímavý rozhovor. Pořad Michala Prokopa už skončil, ale rozhovory Karla Šípa a Marka Ebena stále pokračují. V mailech jsem pak našel vzkaz Marka Ebena, že mi děkuje za uznání jeho práce. To mne potěšilo a vždy se těším jeho na další rozhovory se zajímavými lidmi.
Offenbachovu operetu Krásná Helena uvede ostravské Divadlo JIřího Myrona
Zdenka Jírová 13.11. 01:13
To je nádherná opereta jak dějově, tak zejména hudebně.Ostrava se má...
Poslední aristokratka pobaví diváky v Divadle Na Jezerce
Zdenka Jírová 13.11. 01:10
Bylo by dobré, kdyby nám ČT někdy tyto zajímavé hry zprostředkovala přenosem z divadla. jako se to dříve dělávalo. Každý si nemůže vyjet do Prahy do divadla.
ČT uvede na Vánoce tři nové pohádky
Jiřina Benešová 12.11. 19:33
Už se těším na štědrovečerní pohádku. Kryštof Hádek je můj oblíbený herec. A co Mrazík? Že by se na něj tentokrát zapomnělo?
Z Marjánky zamíří módní přehlídka do Karových Varů
Jana Šenbergerová 12.11. 18:04
Kdo z íčkařů se tam dostane, aby zúčastněné podpořil a ostatní informoval? Pro nás je to na opačném konci světa. :-)
Kludský: největší evropský cirkus
Zuzana Pivcová 12.11. 14:50
Kludských jsou slavný rod. Patří do něj i známá kartářka paní Dagmar Kludská, a pokud vím, tak po matce je příbuzný i Michal David (původně Vladimír Štancl). Určité umělecké a senzibilní sklony zde jsou. Drezuru zvířat ráda nemám, i když věřím, že se zacházení s nimi od dob, kdy byl natočen film Poslední mohykán s Jar. Marvanem, hodně změnilo. Jako dítěti se mi líbili artisté, především provazochodci. Váš článek a hlavně prezentace dnešního nestora rodiny se mi opravdu moc líbí.
Potřebují senioři zvláštní ochranu?
Naděžda Špásová 12.11. 13:15
Trochu mě při čtení mrazilo. Bohužel vím, že se tohle děje a co je horší, že tihle grázlové jsou stále vynalézavější. Neštítí se už ničeho a nikdo s tím nic neudělá. Stáří osamělí lidé jsou stále důvěřiví a ohroženi a myslím, že naši zákonodárci s tím nic dělat nebudou, dokud se to nestane někomu z jejich rodiny.
Naše procházka do minula II.
Marie Novotná 12.11. 09:11
Krásná procházka Prahou.Podle PhDr.Františka Šebka a Mgr.Magdy Pomajzlové v knize ,,PARDUBICE město perníku" je význam Celetné ulice vysvětlen takto.,,Již za vlády krále IV se v Praze několika pekařům podařilo upéci těsto s přísadou medu.Byli to celtovské cechy a proto se plackám s medem říkalo celty.V jedné ulici na Starém Městě se usadili ,začali péct celty a proto se ulice jmenuje Celetná".Tuto knihu věnují (samostatně neprodejná) v informačním centru Pardubic každému,kdo zde nakoupí.Ale jistě by se našlo pro slovo ,,Celetná" více variant.
V pražské Lucerně zahrají legendy české country
Zdenka Jírová 12.11. 00:37
To bude určitě nádherný koncert a příjemné setkání.Jsem milovnicí country hudby, chodím dodnes na koncerty Fešáků, kteří u nás v Teplicích mívají pravidelný vánoční koncert, Greenhorny mám na jejich 1.LP desce všechny podepsané v původním složení.Jsem ráda, že se tato hudba dostává zase do popředí zájmu, je pěkná a stejně u ohně si asi nikdo nezpívá nějakou techno, ale určitě si alespoň zabrouká nějakou country píseň.
Vzpomínky na Granadu
Elena Valeriánová 11.11. 19:57
Zajímavý článek, je z něj cítit radost z cestování. Bezva. Ve Španělsku jsme zatím nebyli, ale snad to jednou vyjde. Navnadila jste mě :-)
O sýru a dírách
Jana Šenbergerová 11.11. 17:45
Goudu máme rádi i bez děr, ale určitě jí budou slušet stejně jako ementálu. :-)
Moje prohraná bitva o Hedviku v Měsíci československo-sovětského přátelství
Jiřina Benešová 11.11. 14:02
Clapi by vám řekli, že nemáte držáka. Z Č. Budějovic do Č. Krumlova to nění až tak daleko. Já říkám: vtipný článek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.