Přehled posledních diskuzních příspěvků
Procházka k sanatoriu Edel
Hana Rypáčková 3.11. 16:04
Máte to tam hezké, Jano. Takže dnešní procházka není tak úplně první?
Hezké je, že jsi si všímala detailů.Taky jsem smolila článek a vkládání fotek mě ničilo. Máš jich hodně, to jsi dobrá sazečka.Hory jsou opravdu zlaté.
Sníte všechno jídlo, které jste si koupili?
Alena Várošová 3.11. 15:24
U nás ano.např.koupím krkovici,uvařím kysané zelí,knedlík.Máme to s manželem na dva dny.Pečené maso zůstane,nejíme jej s chlebem ale dám na pánev cibulku,přidám zmrzlé houby,udělám omáčku a maso vložím do omáčky a máme jídlo na další den.Omáčka se dá jíst s rýží,či s knedlíkem.Tak podobně udělám velký hrnec polévky,polovinu zchládlou dám zamrazit.jednu polovinu jíme dva i někdy tři dny.Nevadí nám to.Potom uděláme jinou a vyndáme zase tu z mražáku.
Stane se,ýe se zapomene někde rajče,které je nahnilé,plesnivý citron zplesniví přímo v sítče.Takže co s tím vyhodit.
Jak se píše kniha aneb Štěstěnky
Zuzana Pivcová 3.11. 12:20
Jsem popravdě řečeno ráda, že nejsem spisovatelka a nemusím řešit otázku, zda mi čtenáři porozumějí, protože často si nerozumím ani já sama. A neumím odpovědět ani na dotaz, který tu občas zazní, totiž, kdy vydám ty básničky? :-)) Přeji Vaší nové knize ze strany čtenářů gramotnost ve formě pochopení až souznění, které je pro autora asi největší odměnou.
Vaříš, vařím, vaříme! Česko se brzy zřejmě uvaří k smrti
Zdenka Jírová 3.11. 00:24
Dýňová polévka je vynikající, dnes jsem ji vařila k obědu.Dýní je v současné době dost, jen si vybrat. Kuchařek je v současnosti vydávaných víc než krásné literatury. Také TV má zajištěný levný program - neznám TV stanici, kde se nevaří. Ne že bych vaření zavrhovala, sama ráda vařím i se něco zajímavého přiučím. Např, zmiňovanou dýňovou polévku jsem vařila a jedla letos poprvé.
S pootevřeným koncem
Zuzana Pivcová 2.11. 19:55
Osud každého jednotlivce, národa, planety má jeden velký pootevřený konec, na němž se všichni spolupodílíme.
Jsou Dušičky, vzpomeňme na své nejbližší zemřelé
Hana Rypáčková 2.11. 15:45
V tyto dny hřbitovy masově ožívají. Jindy tam vládne takový klid..Většinou tam jsou staré stromy a je hezké si chvíle ticha užít.
O Františkových Lázních, o mně a zralých modelkách
Naděžda Špásová 2.11. 15:23
Františkovy Lázně znám a také se mi moc líbí. Nedá mi to, abych se nezeptala. Paní Aleno, vy máte něco proti kadeřnicím a pedikérkám? Musím říct, že já si svojí kadeřnice moc vážím a bez pedikúry bych se určitě neobešla. No a masáž si jednou za čas také dopřávám. Vzhledem k tomu, že pleť s věkem stárne, zajdu si občas i na kosmetiku. Přirozenost je moc hezká věc, ale tak ve 20. Pojala jste fotky jako módní přehlídku, neuškodilo by více těch parků a krásných domů, které tam, jak píšete jsou.
ISS: podivná zkratka s dotekem vesmíru
Jana Šenbergerová 2.11. 12:37
Pohled na Zemi musí být odtamtud úchvatný. S pozemšťany bych ale do vesmíru neletěla. :-)
Příběhy z masážního salonku: Strašlivý sexuchtivý dědek
Zuzana Pivcová 2.11. 12:24
Věřím, že když spolu lidé zestárnou, tak si nejsou ani ve starším věku intimně nepříjemní. Ale když jsem se dostala podobně jako Ty do situace, i když ne při masáži, že asi před 7 lety se mnou chtěl erotiku osmdesátník či o trochu víc, tak to je o něčem jiném. :-)
Vzpomínky na naše hezké mládí
Zuzana Pivcová 2.11. 12:14
Ve Slávii jsme byly nedávno, zažily jsme i klavíristu, ale s kamarádkou z mládí už bohužel vzpomínat nemohu.
Co mě těší
Zuzana Pivcová 2.11. 12:12
Ruizovy Čtyři dohody znám, zcela jednat podle nich se mi moc nedaří, ale obdivuji Tě, jak jsi je tu dokázala poeticky nabídnout.
Kalendář pro rok 2016! Kdo budou jeho autoři?
Jana Šenbergerová 1.11. 19:35
Blahopřeji vítězům: paní Jarce Tiché a panu Vítězslavu Dominikovi a děkuji všem, kteří poslali do fotosoutěže své krásné fotografie, ať už byly nebo nebyly vybrány pro kalendář i60ky.
Už se těším, až bude viset v naší jídelně, kde ho budeme mít pěkně na očích. :-)
LidskáSíla.cz: ideální příležitost pro snadný přivýdělek k důchodu
Jana Šenbergerová 1.11. 14:18
Dumám, proč na tento článek nikdo nereagoval. Vždyť pro pražské to vypadá docela lákavě, nebo snad ne?
Jediné, co mě poněkud zarazilo, je sousloví "dáma na úklid". Pro mě humorné. :-))
Moje říjnové poohlédnutí
Vladka Steinová 1.11. 14:10
Soňo,pěkný a poučný článek, děkuji za něj. I za nádherné fotografie.
Petra na Masters podlehla Radwaňské, vítězem tipovačky je Vítězslav Dominik!
Miroslav Štorch 1.11. 13:47
Bohužel Petra trochu pokulhává na zavázanou pravou nohu, tak uvidíme. 3:5
10 našich tipů na listopad
Lidmila Nejedlá 1.11. 11:48
Zajímavá a docela bohatá nabídka. Jakmile dočtu knihu: Emíre Khidayer: Život po arabsku, ráda si přečtu něco lehčího a avizovaný příběh z anglické společnosti bude určitě vhodný. Díky.
Příběh na 50 slov: Dušičkový čas
Alena Vávrová 1.11. 11:23
Díky, Dani, za tvá slova - prožívám to stejně a svíčky září všude.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.