Přehled posledních diskuzních příspěvků
Mříže, vrata, zábradlí a vývěsní štíty
Zdenka Jírová 1.11. 00:47
Také se mi líbí podobná umělecká díla našich předků i současníků. Kov je nádherný materiál k uměleckému zpracování, právě tak i dřevo.
O ženách a mužích: Tah dámou aneb Aplikace cirkulace buzerace
Hana Práglová 31.10. 21:15
Libore,s obrovským zájmem jsem si přečetla tvůj perfektní příspěvek!!!! Nejsem ing ,ale celý žiovot jsem pracovala ve školsví.--- Většinu v předškolní výchově-jako učitelka MŠ- Zážitků a vzpomínek by byla spousta.Ale ráda bych reagovala na tvůj příspěvek.Můj dlouholetý zážitek ze školství je z doby,kdy chodila KOMISE na kontrolu nástěnek!!! Tehdy jsem "dostala "kapky" za to,že ne všechny špendlíky směřovaly stejným směrem... Jo jo jo---- TO BYLY ČASY!!!!
Kouzlo časů minulých: Ošizená Spartakiáda
Marcela Zvadová 31.10. 18:38
krásné vzpomínání a výborně napsané,díky
Zázvorový čaj proti nachlazení i chřipce
Marie Novotná 31.10. 17:04
I já mám zázvor jako lék.Na mém profilu je recept na ,,zázvor místo léků",s medem a hotový,jen zalít vodou.Díky za připomenutí.
Neskutečné! Petra Kvitová je ve finále turnaje mistryň
Miroslav Štorch 31.10. 15:28
Krásný zápas. Obě hráčky se skvěle pohybovaly. Kvitová ve druhém setu už nemělo co ztratit a hrála va bank. Při soustředěném výkonu by ve finále mohla Radwaňskou porazit. Bohužel naše děvčata Hlaváčková a Hradecká nepostoupila do finále, když mohla vyhrát 1.set. To je sport. Tipoval jsem jako patriot výhru Kvitové 2:1 a ona to zvládla 2:0. :-)
O víkendu mine Zemi mohutný meteorit
Jiří Libánský 31.10. 13:16
Jen jestli to dobře spočítali, že nás mine.
Dick Francis vítězil v dostizích, ale hlavně v srdcích čtenářů
Jana Šenbergerová 31.10. 10:34
Měla jsem období, kdy jsem od něho četla všechno, co mi přišlo pod ruku. Psal dobře, ale už mě nebaví číst detektivky.
Trasa metra B slaví výročí jízdou historických vlaků
Hana Rypáčková 31.10. 10:10
Hodně mi slouží, je to pro mne pohodlné cestování z jihu autobusem.Nasednu na Knížecí/Anděl/ a na Vysočanské jsem coby dup.Tak ať se jí neporouchají eskalátory.
Český pavilon získal na Expu 2015 medaili
Soňa Prachfeldová 31.10. 08:34
Myslím, že i v historii byl český pavilon vždy vnímán dobře. Tak bronzová je výborné ocenění pro tvůrce a pořadatele.
Zimní snění
Zuzana Pivcová 31.10. 08:00
Je to hodně silné a krásné. Nalézt klid a odevzdat se s důvěrou do rukou Vyšší moci a pomoci Ale zároveň bych si přála žít stále ještě hlavně v současnosti a nenalézat úlevu a pocit štěstí ve snu.
Jan Werich: moudrý klaun, který rozdával radost a dráždil diktatury
Hana Šorejsová 31.10. 06:39
Díky za pěkný článek. Ano dnes je tomu 35 let, co pan Jan Werich odešel na věčnost. Jeho vousatá, velice moudrá tvář na mne kouká denně z fotografie. Je to tvář klauna, z něhož se stal filosof.
Zvěřina, gurmánský zázrak podzimu. Chutný a zdravý!
Elena Valeriánová 30.10. 21:07
Milá redakce, ale to od Vás není vůbec pěkné. Dělat mi takové chutě :-) Přiznám se, jsem masožravec a určitě by mi chutnalo. Ale nemám moc možností (lépe řečeno žádné) připravovat a nebo jíst zvěřenu. A to, že je maso cítit: Takový předsudek je i u jehněčího masa. A přece je to delikatesa, když ji umíte připravit. Nejlepší jehněčí jsem jedla jednou na velikonočním pobytu v lázních v Poděbradech. Na podzim máme takovou tradici. S přáteli už několik let chodíme do restaurace na Martinskou husu. A už se to blíží.
Příběhy z masážního salonku: Můj oblíbenec
Jana Šenbergerová 30.10. 18:36
Tomu, Hanko, rozumím. Taková práce spíše nabíjí než unavuje.
K nejděsivějším místům světa patří i kostnice v Kutné Hoře
Jana Šenbergerová 30.10. 13:31
V Kostnici mě obešla nejen hrůza, ale i obdiv k lidem, kteří něco takového mohli dát dohromady.
Kutná Hora je krásné město.
http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Kostnice-Kutna-Hora---Sedlec.aspx
Pěkně mě mrazilo i při prohlídce londýnských uliček v muzeu voskových figurín v Londýně.
Když tančíš svoje sólo
Elena Valeriánová 30.10. 10:38
+++++++++++++++++++++++++++++++++ Zuzanko, ty jsi kouzelnice.
Jesenický podzim
Eva Balúchová 30.10. 09:50
Takováhle fotka na hlavní stránce potěší mé oko,nádnera i všechny ostatní fotky.
Pěkné vzpomínání na mládí,neměla jsi to jednoduché,ale přesto to bylo krásné,že?
Milosrdná díra zvaná záchodová mísa
Alena Tollarová 29.10. 21:18
Tak tohle je opravdu silná káva ...
Jaká je moje roční bilance působení na portálu i60.cz
Jarmila Komberec Jakubcová 29.10. 19:14
Milá Vando, mám moc ráda tvoje články, jsou vtipné, věcné a zajímavé. Je dobře, že na portálu jsou uváděny zajímavosti, které jinde se nepublikují.V současné době je "íčko" největší portál pro seniory a právě lidé jako ty ho zajímavým dělají.Přeji ti aby jsi i nadále byla tak pilná v psaní.Občas se sice najde škarohlíd, který tě zkritizuje, ale tím s nenechej odradit.Nás co ti fandíme je určitě víc,
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.