Přehled posledních diskuzních příspěvků
Za modelkami do Letňan
Radovan Cakl 24.10. 22:02
Zuzko, dík za první nahlédnutí na přehlídku a modelky. Moc jim to sluší, jsou to, jak se někdy říká "šťabajzny". Těším se na další fotky modelek.
Výroba červeného vína po domácku
Jana Šenbergerová 24.10. 15:59
Je zajímavé "být při tom", i když jen zprostředkovaně na dálku. Pokud nám chutná, na barvě nezáleží. Já přesto dávám přednost čerstvým hroznům před těmi kapalnými, a tam mi na barvě nezáleží už vůbec. Nezpůsobují opilost, ale pokud jich sním víc, než snesu, mívám dost nepříjemný "cukrový šok". Naštěstí netrvá dlouho. Tak ať vám letošní víno chutná!
Příběhy z masážního salonku: Shnilá jablka
Jana Šenbergerová 24.10. 13:29
Kdo to nezná, záviděl by takové příjemné lehké a čisté živobytí. :-)
Malování mého bytu
Hana Rypáčková 24.10. 12:21
Připadá mi to pochopitelné, chápu to.Nekouříme a máme jen bíle vymalováno. Vykonávají to naše děti , ale máme v okolí malíře ,Picaso se mu říká. Je šikovný čeká, až ho také pozveme. Není drahý, ale pomalý, nedává fakturu, chodí na pivo /stěna schne/ a tak se malování vleče.To raději vypadneme a necháme potomky pořádat mejdan.Jenže nám nějak stárnou a nestíhají....
Dýně není jen strašák, ale i zdravá zelenina
Jana Šenbergerová 24.10. 11:45
Pěkný článek, mám však k němu několik výhrad.
Dýně patří k tykvovité zelenině. Dýně hokaido se nemusí loupat a je zbytečné na polévku ji mučit v troubě, protože ve vodě je uvařená mnohem rychleji. Krémová polévka i bez vývaru jen na podušené cibuli a s kysanou smetanou chutná skvěle a sypaná petrželkou tak i vypadá.
Pečená je perfektní ve spojení s dalšími druhy zeleniny třeba s kořením ratatouille.
Reklamovali jste někdy zájezd? Aneb Zakynthos, díl 2.
Hana Šorejsová 24.10. 09:54
Čedok, ESO Travel, Exim Tours, FIRO-tour, Adventura, FISCHER ty máme vyzkoušené. CK Alexandria nikdy. Je to především o ceně. Lepší někdy vynechat, než objednat levnou dovolenou a nestojí to za nic. Měli jsme asi štěstí, nic jsme doposud nereklamovali.
Znovu do Tatranské Lomnice
Hana Práglová 23.10. 22:29
já byla s našimi seniory letos v L omnici na MORAVĚ 2x.Jednou koncem srpna,podruhé začátkem září.Jelo nás celkem asi 60.Dovolená byla skvělá,bezchybná a pro ty,co musí platit vlak-i celkem laciná.n Na slovensku totiž letos senoiři měli jízdné zcela zdarma. O podobné dovolené uvažujeme i příští rok!!!
Co čas přinese?
Jana Šenbergerová 23.10. 18:49
Hanko, vaše aktuální zamyšlení se mi moc líbí. Asi to bude tím, že jsem na tom podobně, pokud se ubíhání času týče.
Proč je dobré napsat závěť
Květoslava HOUDKOVÁ 23.10. 17:46
Mnoho seniorů se zadlužilo - vzali si půjčky a penězi chtěli pomoci dětem, vnoučatům. Myslím, že i mezi členy rodiny by měly existovat smlouvy o splácení, vracení peněz t.j. pro případ, že by peníze vraceny nebyly. Nevím, jak se taková smlouva právně nazývá, ale snad pochopíte, co myslím = že pořádek dělá přátele!
Pozvánka do kina na film Stážista
VANDA Blaškovič 23.10. 16:47
Vladko, tak navrhuji, nejdříve si zajedeme společně s Jarmilou do konopných lázní nejenom na pivo a pak zajdeme do kina. Že jsi film viděla, nevadí, zasmějeme se všechny tři. A také bych tento program navrhla Jitce Ch. Souhlasíš? A jistě i ostatním milovníkům kultury ducha a těla..:) Děkuji.
Největší konopné lázně v Evropě
Zuzana Pivcová 23.10. 14:36
Líbily by se mi i Volary, i konopné lázně. A nejvíc asi ta netradiční piva!
Módní podzim nekončí, zralé dámy uvidíte v sobotu v Praze!
Ladislav Vesecký 23.10. 12:06
Všechny zralé dámy na fotu vypadají skvěle
Kamil Lhoták miloval a maloval techniku
Zuzana Pivcová 23.10. 12:01
Na Lhotákovy ilustrace k dětským knihám si vzpomínám. A je pravda, že ten Celník Rousseau je v něm trochu cítit. :-)
Luděk Munzar bude recitovat verše Seiferta
Zuzana Pivcová 23.10. 11:58
To bude určitě krásné, pana Munzara mám ráda a básníka Jaroslava Seiferta také. Vzácná symbióza.
Podzimní barvení
Vladka Steinová 23.10. 07:10
Jitko, krásně jsi vystihla kouzelný, barevný podzim.Při pohledu z okna a při čtení Tvé básně jsi tady, podzime !
Velký pátek bude státním svátkem
Elena Valeriánová 22.10. 23:02
Třeba si lidovci myslí, že si zvednou popularitu. Chtěla bych vědět kolik lidí a nejen mladých si Velký pátek spojí s Velikonocemi a kolik z nich s ukřižováním Krista. Jistě za volno budou všichni rádi.
Výstava zavede návštěvníky na palubu Kolumbovy lodi
Miroslav Štorch 22.10. 20:31
Díky redakci za upozornění na zajímavou výstavu. Kdysi stavěli čeští fandové repliku lodi Victoria blízko řeky Labe v Ústí nad Labem. Když ji dostavěli, tak dopluli až do moře a zeměkouli obepluli na tak starém typu plachetnice za 5 let. Stavbu lodi jsem několikrát navštívil, protože jsem bydlel nedaleko hradu Střekov. Film 25 minut - http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123386833-idioti-na-plavbe-kolem-sveta/407235100271002/titulky?kvalita=nizka
Zubrnický Podzim na vsi
Hana Rypáčková 22.10. 20:26
Pěkný výlet, kdybych do okolí zavítala s dětmi, podíváme se , jak se dříve žilo.Takový klid , ale dřina.
Náš tip na audioknihu: Moje anglická babička
Jana Šenbergerová 22.10. 19:33
V podání paní Medvecké to bude určitě hezké poslouchání.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.