Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak na vás působí změna času? Je to přirozená věc?

Jarmila Komberec Jakubcová 22.10. 17:40
Osobně se domnívám, že v současné době změna času ztratila svůj význam. Náklady na léčení "sov"jsou asi vyšší než předpokládaná úspora. Jsem "skřivan" a tak to neřeším.

Příběhy z masážního salonku: Starý mládenec

Zuzana Pivcová 22.10. 14:52
Zvláštní, čím jsi byla profesionálnější, tím výraznější zážitky jsi musela unést. Hezky se to stupňuje. :-)

Je libo něco na zahřátí? Horké mléko s rumem a skořicí

Zuzana Pivcová 22.10. 14:32
Skořice je v zimním období velmi vhodná, zatímco na léto se moc nehodí, právě pro rozehřívací účinky. Mně osobně moc doporučena nebyla, ale nápoj je to velmi lákavý.

Možná je ještě čas

Hana Šimková 22.10. 12:11
Krása tvého tvoření se nedá slovy vyjádřit,ale určitě je Zuzanko ještě čas.

Tajemní lidé z rákosových ostrovů

Jarmila Komberec Jakubcová 22.10. 07:54
Při návštěvě Peru jsem navštívila jezero Titicaca.Lidé kteří žijí na rákosových ostrovech vypadají opravdu spokojeně.Ale to jen ti starší, mladí odcházejí do měst a ostrovy se pomalu vylidňují. Hodně tomu napomohla i turistika. Jinak lidé i tam již mají vymoženosti jako mobily, rádia či televizory.Byla jsem tam před rokem.

Naše zralé modelky předváděly ve Zlíně před největším publikem

Jana Šenbergerová 21.10. 22:06
Blahopřeji k úspěšné přehlídce všem zúčastněným. :-)

Vojtěcha Steklače nejvíce proslavily Boříkovy lapálie

Vladka Steinová 21.10. 19:34
Knihy o Boříkovi máme doma v dětské knihovně. Dcera četla, vnoučata to moc nezajmá a to je škoda.

Nikita Michalkov: guru ruského filmu

Vladka Steinová 21.10. 19:32
Nikita Michalkov obdržel Oscara v r. 1994 za nejlepší cizojazyčný film "Unaveni sluncem". Film jsem viděla a je vynikající.

Nové léčebné metody?

Jarmila Komberec Jakubcová 21.10. 19:09
Přiznám se, že naštěstí nemám podobné zkušenosti.Chodím jen 1x ročně na plzeňskou hematoonkologii na kontrolní vyšetření a tam vše probíhá velmi profesionálně s max.čekací dobou 1/2hod.U praktického lékaře je čekací doba cca 10minut při objednání a bez max.1/2hod.Totéž u zubařky - jsem se zdravotnictvím spokojena, myslím že lékaři jsou více empatičtí a personál ochotný.To je moje zkušenost a samozřejmě jinde může být odlišná..

Cestujeme křížem krážem II.

Alena Vávrová 21.10. 12:13
Jeli jsme tím krajem z Brna na Vídeň v popoledních hodinách cestou do FR. Bylo krásně, nadchly mne Pálavské vrchy a jezera pod nimi, Mikulov, vinohrady. Idylka pokračovala i v Rakousku. Jižní Moravu znám o něco lépe o kus dál.

Samovyšetření prsů není o hledání nemoci!

Zuzana Pivcová 21.10. 09:06
Já díky rodinné anamnéze chodím na mammograf už přes 20 let, ale samovyšetření nepodceňuji. Moje spolužačka z VŠ si, jak jsem se od ní v létě při setkání dozvěděla, loni opravdu sama našla zhoubný nádor který jí byl pak snad včas vyoperován.

Teskně veselá

Zuzana Pivcová 21.10. 07:18
Líbí se mi, že bereš podzim jako fakt, který má svá pro a proti, stejně jako jiná období, to, co předcházelo, i to, co bude následovat. Zkrátka koloběh života, tak, jak to Ty moudře a bez nostalgie vnímáš.

Stromem roku 2015 se stala lípa z Tatobit na Semilsku

Jana Šenbergerová 20.10. 23:21
U příležitosti Dne stromů přeji této vítězné lípě ještě mnoho let voňavého kvetení.

Konečně zase v Praze aneb Úděl prarodičů (závěr)

Jarmila Komberec Jakubcová 20.10. 19:56
Vando, máš můj velký obdiv, že vše tak zvládáš. Já občas vyzvednu autem vnučku ze školky ale tím moje hlídání končí.Snacha má na hlídání malého Vojtíška chůvu a ta je fakt perfektní. Ona chodí 3x týdne pracovat aby nepřišla o svou odbornost.

Film pro pamětníky: Osudy dobrého vojáka Švejka

Zuzana Pivcová 20.10. 18:42
Věřím, že jde o unikátní snímek, ale děj se, co děj, pro mě je Švejk spjat s osobou pana Hrušínského, ale i dalších výborných herců - Kopeckého, Beneše, Hlinomaze, Filipovského, Záhorského atd. v nejznámější verzi z 50. let.

Letní sucho zvýší cenu vánočních stromků

Alena Vávrová 20.10. 13:24
Také mi bohužel zežloutl můj v kontejneru vlastnoručně vypěstovaný smrčíček, uvidím, jestli se zvetí, nebo jestli dám včas aklimatizovat jiný zaškolkovaný jehličnan, nebo opět jednou vezmu zavděk stromkem umělým.

Lidé si za poplatek mohou na Dušičky vyzdobit hrob

Dagmar Bartušková 20.10. 10:34
Pro pozůstalé, kteří se nemohou dostavit z jakéhokoliv důvodu na hrob svých blízkých, je to výborná služba. Jezdím jednou až dvakrát do měsíce na jih Čech - nasvítit a dát květy do vázy na náš hrob, a budu jezdit i nadále, pokud mi budou síly stačit.

Vzpomínka na naše hezké dětství

Dagmar Bartušková 20.10. 08:55
Také ráda vzpomínám na své dětství, které bylo nádherné.

Sekora nebyl jen autor Ferdy, ukazuje výstava

Dagmar Bartušková 20.10. 08:51
Pan spisovatel a výtvarník, jehož knihy děti milovaly. V knihovně máme knížky o Ferdovi, Berušce a Brouku Pytlíkovi až po Uprchlíka na ptačím stromě. Nádhera! Škoda, že výstava je až v Brně, ráda bych ji navštívila, určitě bude velmi zajímavá.

Chci ti jen něco říct

Jiří Libánský 20.10. 08:02
Báseň je to překrásná. Ale příliš optimisticky nevyznívá.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.