Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sledujte konopný list v ulicích

Jarmila Komberec Jakubcová 19.10. 19:07
vrátila jsem se z prvních konopných lázní v Evropě, které jsou ve Volarech.Také tam používají v balneo právě kosmetiku Carun z použitím konopí.Bylo to super.Každému doporučuji. Pojedu tam ještě jednou na 3 dny.

Příběhy z masážního salonku: Chameleon

VANDA Blaškovič 19.10. 18:20
No, Hanko, to je góól!l Obdivuji Vás, že jste to tak profesionálně zvládla. Já bych s válela smíchy pod lehátkem ještě dnes ...A byl to vůbec chlap?....:)))

Jablkové smažinky

Dana Kolářová 19.10. 14:11
Ani kompot, ani štrúdl, ale řízky z jablíček vyzkoušejte. Dobrou chuť.

Naše procházka do minula

Jana Šenbergerová 19.10. 13:59
Věže Týnského chrámu jsem poznala snadno, protože je máme v jídelně na keramickém kachlíku. Pověst o něm jsem se ale dověděla až teď. Pěkná procházka do minula.

Politika? Trocha radosti, ale i deziluze, píše v pamětech Milan Uhde

Květoslava HOUDKOVÁ 19.10. 12:15
Minulý týden jsem byla též pozvána na "křtiny" velmi užitečné knihy: "Konec finančních negramotů v Čechách". Autorem je p. Ing Patrik Nacher - Finanční ombudsman ČR. S určitým obsahem knihy jsem mu trochu pomohla, proto dodržel slib a knihu mi daroval! Jsem ráda, protože mám vhodný dárek pro budoucnost mých 4 vnoučat (dorůstají, o penězích ještě moc nevědí, tak si knihu mohou půjčovat).

Imigranti nejsou jen humanitární problém

Zuzana Pivcová 19.10. 11:09
Ano, takto to vnímám i já. Islám je velmi nebezpečný a jeho šiřitelé představují na tomto území hrozbu. jak zanikla antická civilizace a kultura?

Autogramiáda a křest knihy Literáti na trati

Zuzana Pivcová 19.10. 10:06
Gratuluji. Ale spíš než jako sešlost železničářů na mě působíte jako vědecká akademie. :-)

Jesenický Klondike

Zuzana Pivcová 19.10. 09:49
Krajina je to nádherná a rýžování zlata určitě zajímavé. Jen do jeskyně bych se nesoukala, to nějak nedokážu. zato moje sestra, ta by byla ve svém živlu.

Na hrozné počasí nehleďme, vždyť můžeme být na i60.cz!

Elena Valeriánová 18.10. 20:41
Ta pani XXX XXX je fakt tajemná, hledala jsem její profil, ale kde nic tu nic (dělám si samozřejmě legraci). I přesto ji gratuluji. Uf, to jsem se lekla, když jsem uviděla svoje jméno. Zpytovala bleskově svědomí, co jsem provedla :-)

Mé pátrání po předcích: Josef Kuzebauch

Zuzana Pivcová 18.10. 20:12
Jak už jsem někde psala, genealogické pátrání je velmi napínavé, ale chudáci archiváři, když někde proběhne pořad v televizi, a v důsledku toho chodí denně desítky písemných žádostí o vyhledání dokumentů dědečka, sloužícího v 1. světové válce. A to sloužila většina!

Nepokořený liberál, dramatik Arthur Miller

Vladka Steinová 18.10. 17:01
Román Ohnisko nenávisti jsem četla velmi brzy a mám ho na předním místě ve své knihovně.Myslím, že to je jeho nejlepší román.

Proč nemám a mám rád islámské uprchlíky

VANDA Blaškovič 18.10. 16:32
Bezpochyby přijde doba, kdy všechny národy Evropy poznají, že nejdříve je třeba uspořádat problémy týkající se všech, a až potom se začít zabývat národními problémy. Saint-Simon 1760-1825

Klaďas a akční hrdina Jean-Claude Van Damme

Dagmar Bartušková 18.10. 15:47
Tak jako baleťáka si ho nedovedu vůbec představit. To jsem nevěděla. Ale figuru má pořád skvělou. Občas na nějaký ten film mrknu. Bojové umění se mi ve filmu líbí, ale nesmí ho být mnoho.

Když dýně není jen kompot

Elena Valeriánová 18.10. 13:20
Tak ty placičky zítra vyzkouším. Je to fakt, že z mých krásně urostlých dýní jsem měla velkou radost. Klidně bych se s někým podělila, narostly mi tři parádní oranžové krasavice.

Konečně zase v Praze aneb Úděl prarodičů (2. část)

Jana Šenbergerová 18.10. 07:58
:-)) Z toho se i mně točí hlava a mám barevné mžitky před očima. Naštěstí jsou moje vnoučata zatím 200 kilometrů daleko.

Rožnov a Soláň

Jana Šenbergerová 17.10. 22:22
Hani, ty jsi neskutečná! Nejenže organizuješ a absolvuješ, ještě krásně dokumentuješ. Až budete mít na programu Tatry, nezapomeň na nás. :-)

Naše vinná réva

Jana Šenbergerová 17.10. 20:03
Nádhera! Tu úrodu vám upřímně přeji, i mě by potěšila. Užijte si hroznů i dobrého vína. :-)

Egypt a moje plavba po Nilu

Redakce i60 17.10. 16:58
Dobrý den, článek jsme přitom ještě výrazně redakčně krátili, pane Nekvasile, příště prosíme o maximálně třetinový formát. Děkujeme za pochopení.

Mistr Hrušínský uměl zahrát zahrát cokoliv

Vladka Steinová 17.10. 15:41
Vynikajcí herec, profesionál. Právě v TV jde film Studujeme ze školou, z r. 1939, kde R. Hrušínský hraje jednoho ze studentů.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.