Přehled posledních diskuzních příspěvků
Procházka okolo Pražského hradu
Eva Balúchová 17.10. 13:07
Hani,moc hezké.Děkuji za krásnou procházku.
Chcete být milionářem? se stalo trhákem milénia
Alena Vávrová 16.10. 18:22
Moc ráda jsem se na ten pořad dívala, často jsem i celkem úspěšně soutěžila zároveň, ale nikdo by mne tam nedostal. Vlad. Čecha jsem měla moc ráda, i jako průvodce po horách českých.
Takový obyčejný všední den
Elena Valeriánová 16.10. 17:30
Taky jsem zvědavá ženská a četla už na profilu. Takové obyčejné všední dny mám ráda. Na sto procent mě nabije, když mohu ven s foťákem. Někdy z fotek není nic, ale někdy se jedna dvě podaří. Ale stejně je to pro mě ten nejlepší relax. Šla jsem pro to Tvoji procházku s Tebou, jen fotit jsem nemohla. Taky fotím foťákem SONY, ale tak hezky mu neříkám. Tak hezky jsem říkala h5. První ddigitál - byl k nezaplacení.
Postřehy z doby minulé (některé platí i dnes)
Květoslava HOUDKOVÁ 16.10. 15:35
Kde je jídlo - jez, kde je pití - pij a kde je práce -odejdi, abys nepřekážel !
Hamižnost nevede k trvalému štěstí
Květoslava HOUDKOVÁ 16.10. 15:31
Ó, zase ty výzkumy!! - mně hamižnost naprosto nehrozí. Důchod mám pod hranicí chudoby, průměru se při "tempu a výši" valorizací ani nedožiji. Na akci tento týden byl přítomen i pan ministr Babiš. Jen v rychlosti jsem ho upozornila na to, že letošní a připravovaná valorizace (Kč 36,- a Kč 40,-) nestačí ani na nákup balíku toalet.papíru = důchodci se nemohou ani nasr.. ! - k tomu není výzkum potřeba.
Proč mám ráda Úterý
Hana Rypáčková 16.10. 09:24
Úterý se mi líbí, vůbec ten kraj kolem Konstantinových lázní je velmi zajímavý.Často se tam vracíme.Jezdila jsem do Lomů k babičce /když tam žila/ a do Bezdružic na poutě.
Slavíci modráčci létají z Česka za teplem až do Indie
Hana Rypáčková 16.10. 08:48
To lze vložit na Web - je to zpěv slavíka modráčka tundrového
Atady jsou stránky se zpěvem páků, často na ně zavítám.
http://www.rozhlas.cz/hlas/pevci-p/_zprava/slavik-modracek--19116
Český Krumlov láká na festival vína
Hana Rypáčková 16.10. 08:43
Právě Egon Schiele do Krumlova láká. A do konce října Váchalova Mysterium Šumava. Viděla jsem ji vloni v Písku, ale dala bych si ji říci znova a v zimě se zase znova začíst do jeho Šumavy umírající a romantické.. Na husy se sjedou Němci a Rakušáci- to bude všude plno...
Mé perličky a střípky z dovolené v Albánii
Jana Šenbergerová 15.10. 19:12
Zuzko, přestože jí děláš hezkou reklamu, přemýšlím, jestli by mě někdy napadlo tam jet. Tvoje zkušenosti jsou zajímavé.
Hub v lesích přibývá, ale stále to není ono
Jana Šenbergerová 15.10. 19:07
U nás asi také nic moc, ale odpoledne volala kamarádka, ať si přijdeme na václavky, že jich mají plnou zahradu. Bydlí ve městě, daleko od lesa, ale kdysi porazili ořešák a ony zřejmě žijí na kořenech, které po něm v zemi zůstaly. Takže zítra máme václavkový guláš. :-)
Slušní lidé žijí bez přetvářky
Zuzana Pivcová 15.10. 14:08
Když jsem se na začátku 8. třídy přestěhovala do jiného města, nebylo mi v nové třídě lehko. Uvítala jsem, když se ke mně záhy jedna dívka přihlásila jako kamarádka. Věřila jsem jí. Brzy se mi dostal do rukou papírek, na kterém psala jiné dívce, jaká jsem hrozná, jak vypadám a jaké nosím nemožné hadry. Hodně jsem plakala, měla jsem i tak nízké sebevědomí. Ještě nedávno jsem měla kolegyni, s níž jsme si řekly řadu osobních věcí. Pak, když jsem ji někde hájila (ostatní ji moc nemuseli), mi jeden starší kolega řekl (pravda, nemusel, ale řekl): A Vy si myslíte, že Vám přeje? To byste se divila, co o Vás říká, a jako ženě by se Vám to rozhodně nelíbilo.... No, je to tak. Jako lidé si mnozí nevyhovujeme, nezamlouváme se jeden druhému, což je přirozené, mnohdy se přímo nesnášíme. Je lépe se nechat být a jít si z cesty. Někdo je výbušný, vzplane a nadává, ale je rovný. I to je dobré. Ale ten med a jed je horší.
Walking hole
Zuzana Pivcová 15.10. 10:46
Zatím (ještě?) s nordickými holemi nechodím, protože si říkám, že bych se na ně příliš spolehla a byla bych čím dál pohodlnější. Ale chápu, že při výraznějších pohybových problémech to je velká pomoc.
Mario Puzo musel vyvracet styky s mafií
Dagmar Bartušková 15.10. 08:01
I romány z mafiánského prostředí zaplňují část naší knihovny. Puzo byl vynikají spisovatel a jeho knihy se čtou jedním dechem. Nyní dávali v TV zfilmováný snímek Kmotr. Brando, Pacino i De Niro byli nepřekonatelní, a doprovod té krásné melodie - super. Film znám sice nazpaměť, ale jeho další pokračování si příští úterý na TV NC nenechám "ujít".
Zralá krása v pohybu aneb Nové video z Písecké brány
Elen Zajíčková 14.10. 21:44
Jsem nadšená, Danuše děkuji! Ještě teď , po shlédnutí, jsem si to užila. Dámy byly krásné , slušelo jim to neuvěřitelně . Nemůžu uvěřit, že tento malý, ale kouzelný obchůdek nabídl tolik variant oblečení, doplňků a ty šátky! Jsem šťastná, že jsem se mohla na tom podílet. Děkuji všem.
Prahu rozzáří světelné instalace festivalu Signal
Hana Šorejsová 14.10. 18:46
Je to nádhera, kterou tolik cizinců obdivuje a Prahu navštíví ! Snad doufejme , že i i my ! Moc se na to těšíme.
Afghánská dívka ve Strakonicích
Elena Valeriánová 14.10. 16:47
Hanko, děkuji za přiblížení, fotografii afghánské dívky znám. Velmi ráda bych na výstavu šla, ale mám to "maličko" z ruky.
Konečně zase v Praze aneb Úděl prarodičů (1. část)
Vladka Steinová 14.10. 16:15
Vítej v Praze,Vando! Začínají Ti běžné "povinnosti",snad hodně příjemné, ale i časově náročné, které známe všichni, co máme vnoučata. A jak to Ty brilantně a humorem Tobě vlastním popisuješ. Držím palce, at vše zvládneš a zbyde Ti čas i na ostatní naplánované aktivity ve Tvé milované Praze.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.