Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pohádka pro seniory
Jarmila Komberec Jakubcová 14.10. 11:26
Paní Hano, píšete velmi pěkné články, přečetla jsem si je na vašem profilu a máte můj hluboký obdiv.Osobně bych vás ráda poznala.Váš poslední článek nemusí být jen snem seniora.Mnoho jich znám že žijí velmi pěkně, užívají si cestování, pohody a jsou smířeni se svým věkem.Na svých cestách potkávám právě tyto seniory a tvoří převážnou část zájezdů.Myslím,že na stáří se člověk musí připravovat od mládí - zní to jako fráze, ale je to skutečnost.Bohužel z malého důchodu asi nelze podnikat nic závratného.To plně chápu.
Láska se dívá
Vladka Steinová 14.10. 09:16
Dobrý den, "láska se sklouzla,láska se měje a láska se dívá".Od těchto vět odvozená další krásná slova. Báseň, která potěší v deštivém, pošmourném dni.
Hledám tvé objetí
Jarmila Komberec Jakubcová 14.10. 09:08
Opět jedna z krásných básní a obrázky krásných kočenek jen dokreslují atmosféru.
Moje vášeň: ferraty
Hana Šorejsová 14.10. 05:05
Jano, jsi dobrá, 1* ! Hezky se to četlo a přeji ti hodně dalších hezkých zážitků. Díky !
Odsun z roku 1938 připomene pamětní deska v Praze
Zuzana Pivcová 13.10. 21:01
To je chvályhodné, protože na Masarykově nádraží už je pamětní deska se jmény těch zaměstnanců Čs. drah, kteří za války zahynuli, ať už v domácím nebo zahraničním odboji. Je mezi nimi i starší bratr mého někdejšího již nežijícího kolegy, Jan Vella, pilot RAF, který je pohřben v Brookwoodu.
Výstava ukazuje historii trampingu
Zuzana Pivcová 13.10. 20:47
To by se mi moc líbilo. V Muzeu Hlavního města Prahy byla loni výstava k historii skautingu, to bylo také moc zajímavé, hlavně deníky různých oddílů. A naproti tomu ten fakt, jak je naráz zrušili a některé převedli pod Pionýra.
Jak jsem chtěla být užitečná (závěr)
Soňa Prachfeldová 13.10. 18:18
Prima, že jste odešla od takové zátěže, když si domácí nerozumněli s vlastními, jak by mohli s cizími. Škoda energie ! Dopadlo to dobře :-)
Návrhářka Zdeňka Balajková: Dámy, myslete hlavně na sebe
Dagmar Bartušková 13.10. 16:21
Pěkné zpovídání. Zajímalo by mne, v jaké cenové relaci se modely pohybují. Mám také pár let jeden bílý kožíšek, se kterým se stejně jako paní Zdeňka, nedovedu rozloučit. Ale letos asi "půjde". Do obchůdku bych se ráda podívala, ale je jaksi poněkud "z ruky".
Knižní tip: Mládí
Hana Rypáčková 13.10. 13:11
Raději to nečtu.Jdeme na to zítra do Filmového klubu....Až potom.
Staré zapomenuté cesty
Eva Mužíková 13.10. 12:27
Hani, psát se dá opravdu o ledačems, hlavně se to musí umět. A to Ty opravu umíš. .
Touhy podzimní
Vladka Steinová 13.10. 10:55
Ahoj, Jitko,touha je v nás všech,ta podzimní touha, či touhy, to je trochu smutku, ale báseň moc hezká!
Hlášení z Francie 3
Jarmila Komberec Jakubcová 13.10. 07:53
Velmi pěkná reportáž a krásné fotky.Je škoda, že vám nepřálo víc počasí a tak máte můj obdiv, že jste to zvládly.v takové pohodě. Já u moře musím mít hodně slunce a teplo.Ve Francii jsem u moře nebyla, odrazuje mně jeho malá teplota..
O ženách a mužích: Rozvody jako z černého humoru
Lidmila Nejedlá 13.10. 00:27
Liborku, to jsem se pobavila, takové pěkné příběhy ze života! 1. Manžela bych nikdy nevyměnila. 2. Sloní mozek je asi větší. Ženský mozek se prý vejde do slepičí hlavy, ale kloktá. 3. Nikdo o mně nic nikam nenapsal, což svědčí o naprostém nezájmu o moji osobu.
Albánie, Altin a senioři
Hana Rypáčková 12.10. 18:36
Moc děkuji, takové informace nejsou k zahození.Jen se na správného delegáta natrefit!
Když Chruščov mlátil v OSN botou do stolu
Květoslava HOUDKOVÁ 12.10. 18:05
Politiku jsem ani tehdy nesledovala, ale vím, že na českých polích hojně rostla "Chruščovova chlouba" = kukuřice. Čí chlouba je současná řepka?? - ví někdo?
Podzimní toulání
Dagmar Bartušková 12.10. 15:44
Evo, díky za to toulání podzimní krajinou. Nechala jsem se zcela unést, a hleděla do korun těch krásných a vzrostlých stromů. A což teprve Tvá zahrádka, osázená pestrobarevnými koberečky květin. Veršíky se Ti moc povedly. Bertikovi se nediv, že si chtěl kousnout do myšky, vždyť i on ví, že zakázané ovoce nejvíc chutná!
Spejbl a Hurvínek byli a jsou perlou české loutkové scény
Dagmar Bartušková 12.10. 15:30
Š+H budou vždy populární, znají je snad děti že všech možných koutů světa. Viděla jsem pár představení pro dospěláky, a bylo to skvělé.
Soutěž Czech Press Photo vyhrál snímek s uprchlíky
Hana Rypáčková 12.10. 12:39
Je to síla....Ale není se čemu divit. Zrovna včera jsme byli na výstavě Steva Mc Curryho, která zde potrvá celý říjen.Taky silný zážitek...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.