Přehled posledních diskuzních příspěvků

Podzim a les, zahrada a ves

Zuzana Pivcová 9.10. 16:27
Asi je to moc hezký kraj. A Váš citový vztah k němu prostupuje celým článkem a odráží se ve fotografiích.

Jak jsem chtěla být užitečná (II. část)

Zuzana Pivcová 9.10. 12:23
To je velmi ošemetná situace, z níž se může vyvinout leccos.Nebudu ale nijak spekulovat.

Jsi má druhá kůže

Vladka Steinová 9.10. 11:38
Další ukázká krásné milostné lyriky.

Ateliér v lomu

Zuzana Pivcová 9.10. 07:40
Na náš výlet na Lipnici spojený s procházkou k skalním dílům sochaře Dvořáka si ráda vzpomínám, bylo to krásné dokreslení našeho tehdejšího srazu i60.

Světový den úsměvu

Jana Šenbergerová 8.10. 21:10
S tím nejen souhlasím, to ráda podporuji. :-)

Hlášení z Francie 2

Lidmila Nejedlá 8.10. 18:41
Děvčata, jste úžasná dvojka. Kam se hrabou četníci ze St.Tropez. Určitě tam zanecháte nesmazatelnou stopu. Hezký zbytek dovolené, těším se na vaše vyprávění.

Nevšední zážitek a pootevřená okna

Alena Tollarová 8.10. 13:51
Holky, upřímně vám řeknu, že vám závidím. Ale taky upřímně přeju. Carmen zpívala A. Kalivodová v divadle v Ústí nad Labem a patří k nezapomenutelným zážitkům. Talk show s ní bych si také dala líbit. Ahoj a mějte se :)

ČT začne vysílat Hřebejkův seriál Místo zločinu Plzeň

Jarmila Komberec Jakubcová 8.10. 12:41
Vzhledem k tomu, že žiji v Plzni určitě seriál budu sledovat, už jen proto abych věděla kterým místům se mám vyhýbat.

Elitní stíhač Josef František paradoxně nezahynul v boji

Zuzana Pivcová 8.10. 11:40
Pan Josef František byl vynikající stíhač, ale podle pozdějších pamětníků (bylo to i v medailonu) velký individualista a horká hlava až na hranici kázně, takže se vrhal do bitevní vřavy a ostatní nechával za sebou, a tím ohrožoval nejen sebe, ale i své spolubojovníky. Takže bych se spíš přikláněla k první verzi důvodu jeho havárie, čímž nechci nijak znevážit jeho neuvěřitelné bojové úspěchy.

Lichořeřišnice k okrase i zdraví

Zuzana Pivcová 8.10. 07:16
Vím, že už v 90. letech, když se u nás začalo víc psát o léčivých rostlinách, mi byla doporučena lichořeřišnice v tinktuře jako protizánětlivá a zároveň i ke vtírání do vlasové pokožky. Takže můžu potvrdit Tvou informaci.

Odkvetlé lásky podzimní

Lidmila Nejedlá 7.10. 23:27
Ano, lásky kvetou v každém ročním období.

Středomořím (tentokrát) východním

Jarmila Komberec Jakubcová 7.10. 20:01
I ve starším těle může být mozek výkonnější - doporučuji si článek pečlivě přečíst - ve vašem případě i vícekrát.Pokud jedete na poznávací zájezd musíte počítat s tím, že nebudete bydlet v jednom hotelu ale budete denně cestovat. Stačí si přečíst program zájezdu.

Mezinárodní den seniorů a moje malé zamyšlení

Jana Šenbergerová 7.10. 19:01
Čím déle jsem četla, tím víc mi bylo jasné, kdo je autorem tohoto zamyšlení. Hani, máš můj hluboký obdiv. Mohla by sis užívat klidu a pohody, ale ty se staráš o potřeby a pohodu jiných seniorů. Ať ti zdraví a elán dlouho vydrží a jen v dobrém se ti dobré vrátí.

Václavské náměstí oživí výstava Wintonovy vlaky

Dagmar Bartušková 7.10. 17:48
Výstavu jsem shlédla, oslovila spoustu lidí. Před sirem Wintonem nelze jinak, nežli "smeknout". To, co pro ty děti udělal, nemá obdoby! Bůh mu dal právem dlouhý život.

Ságy a povídky ze Středohoří a Krušnohoří

Hana Rypáčková 7.10. 13:18
Ten výhled od Mrzlic je nádherný. Dnes jsem zrovna studovala mapu Středohoří a chci tam zase zavítat. Touhy se mi daří, ale naplnění moc ne.Setkání s rodáky bývají vždy milé.

Selfie

Zuzana Pivcová 7.10. 12:09
Já se někdy, protože cestuji sama, vyfotím sama foťákem, ale ne samospouští, nýbrž jen za pochodu někde jako dokument. Ale většinou to nesplní účel, krajina či objekt za mnou vidět není a ze mne vyniká tlustá natažená ruka.

Den začíná a končí tmou

Zuzana Pivcová 7.10. 12:06
Nemám pocit, že den začíná a končí tmou, protože vnější a vnitřní tma nejsou identické. Nerada bych v poslední fázi života dospěla k pocitu, že neumím žít. A o to víc se mi líbí lidé, kteří se z života radují a otevřeně to dají najevo.

Nejsem nevděčnice

Jaroslava Handlová 7.10. 11:23
Zuzko, věřím nadpisu i celé básni, plné citu, zadumání. Krásné!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.