Přehled posledních diskuzních příspěvků
V Česku se šíří ilegální obchody se štěňaty
Hana Rypáčková 4.10. 10:40
Úplně jsem zapomněla na Vendy svátek.Tak všem zvířátkům přátel na webu přeji šťastné dny.Vlastně všem zvířatům.I lidem.
Utrpení v pražské dopravě
Zdenka Jírová 3.10. 22:39
Přečetla jsem si, že všechny ne - Pražáky nazýváte vesnickými křupany. Ráda bych vás řekla, že např. já žiji v nejstarších lázních v Čechách, kam jezdívali císaři i králové a podávali si dveře s Goethe a Beethovenem. Dnes se u nás léčí ruští kosmonauti. Takže se rozhodně za vesnického křupana nepovažuji a ještě bych dodala, že Praha je hlavním městem celé České republiky a mají proto právo ji navštěvovat i vesničtí křupané.
Tento týden začne pršet, ale bude stále teplo
Soňa Prachfeldová 3.10. 22:21
Jen ať prší, je to nutné.
V souznění žít
Elena Valeriánová 3.10. 20:28
Aničko, hezké vyznání. Takové jak to v životě je a jak to mnohý z nás cítí.
Naše zralé modelky opět zazářily v Liberci
Jana Šenbergerová 3.10. 12:47
Děvčatům to slušelo, tak hurá do dalších akcí. :-)
Video: Splněný sen
Eva Mužíková 3.10. 10:37
Danuše, pobavila jste mne, děvčata byla naprosto přirozená, bez trémy. To bych asi nedala... díky.
Film pro pamětníky: Hlídač č. 47
Vladka Steinová 2.10. 18:56
Výborný film.V USA natočil Hugo Hass a později u nás velmi dobře byl natočen Hlídač 47 s Karlem Rodenem a Vl.Dlouhým.
Zemřel výborný český herec Lubomír Lipský
Alena Tollarová 2.10. 16:25
Teď jsem to zrovna chtěla oznámit na chatu a už tu máme zprávu ... R.I.P. Ne, on určitě nebude nikdy zapomenut, na tolik radosti co dovedl rozdat, se zapomenout nedá.
Jak žít co nejdéle ve své domácnosti?
Jana Šenbergerová 1.10. 19:22
Je dobré vědět, co všechno nám může život usnadnit, když nám ubude sil. A ono jich bude ubývat čím dál tím víc. Je dobré být si toho vědom a neočekávat, že bude pořád všechno jen v naší režii. Bylo by přece hloupé umírat na vrcholu svých sil, i když i to se může přihodit.
Dobrý článek i odkaz.
Noční mrazy jsou tady, na Jizerce padl rekord
Jana Šenbergerová 1.10. 13:48
Moc bych si přála, aby mrazy ustoupily. Zahrádky jsou ještě plné pozdního kvítí, které by zřejmě po dalších mrazech vzalo za své. U nás byly po ránu 4°C. Brr, i když svítilo slunce. :-)
Zubařům jenom chválu
Jana Šenbergerová 1.10. 13:44
Můj zubař je hodný a šikovný člověk. Se zuby, které vlastním, to nemám lehké já, ale ani on. A tak když se mi nespravitelně ulomila korunka a navíc mě rozbolela osmička na stejné straně dolní čelisti, nabádala mě moje dcera, ať se s tím nadělením necham poslat na stomatologickou kliniku do Olomouce. Nerada, leč nicméně jsem se o tom zmínila svému zubaři, který okamžitě napsal doporučení. Nebudu tu hrůzu rozebírat, ale když napíšu, že jsem po hodině a půl strávené s otevřenou pusou, kdy mi málem při páčení kořenů upadla čelist, což bylo korunováno posledními třemi stehy už zas do živého, jistě si tu lahůdku dovedete stejně živě představit. Zatímco já litovala, že jsem to raději neabsolvovala u svého zubaře, on mi zcela nepokrytě dal najevo, že ho mé rozhodnutí potěšilo, protože si živě dovedl představit, čeho bude on, na rozdíl ode mě, ušetřen. Navíc se mi do rány přes veškerou péči dostala nákaza, což bylo také něco. A to mám takových zubů ještě plná ústa. Takže vám tu pohodu, se kterou jste zákrok absolvoval vy, docela závidím.
Za jarní výhrou do předvánoční Třeboně
Jana Šenbergerová 1.10. 13:18
Díky výhře paní Votavové jsem se zcela nečekaně dostala k tomuto článku a pěkně jsem si početla. :-)
Losování soutěže: paní Jiřina Votavová pojede do Třeboně
Elena Valeriánová 1.10. 06:06
Moc gratuluji vítězce, jsem ráda, že právě tip pani Votavové zvítězil. Velice se mi líbil a mám v plánu podle něj zrealizovat nějaký náš výlet, ale už zřejmě až příští rok.
Naše modelky opět podpoří boj proti rakovině. Už tento pátek!
Alena Tollarová 30.9. 21:59
Tak dámy, už známe Vaše jména. A proto přeji Janě, Ivě, Bohušce, Evě i Heleně, aby si modelkovské chvíle náležitě vychutnaly a ukázaly všem, že Tahle země není jen pro mladý!
Brněnská ZOO bude mít expozici lvů za 12 milionů
Jana Šenbergerová 30.9. 17:30
V brněnské ZOO jsem nikdy nebyla, ani nevím, ve které části Brna se nachází, přestože jsem tam několikrát byla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.