Přehled posledních diskuzních příspěvků
Národní divadlo nabídne tři mimořádné večery
Zdenka Jírová 2.9. 00:31
Velmi originální nápad a mohl by být i velmi úspěšný. Ráda bych se i některého zúčastnila.
Na festivalu Vltava žije! se mohou lidé zasnít
Zuzana Pivcová 1.9. 19:48
Škoda, když jsem to začala číst, myslela jsem si, že jde o pražskou akci. Kdybych byla ještě v Týně na dovolené, určitě bych tam jela. Pan Šporcl je také rodák, jeho otec, nedávno zesnulý herec Petr Šporcl, hrával v Jihočeském divadle často milovníky, ale nejen ty.
Andulka
Zuzana Pivcová 1.9. 19:01
Příběh sice působí jako ze starých časů, ale má obecnější platnost. Vzpomeňme si na některé východoasijské státy, kdy sirotčince, ale i vlastní rodiče v nouzi nechávají své děti západním cizincům. Pokud vím, tak to bylo hodně časté v Číně, když platil zákaz mít více než jen 1 dítě. Docela by mě zajímalo, jestli jsi tenhle dojemný příběh znala od někoho z příbuzenstva.
Rozmlouvání s Měsícem
Alena Vávrová 1.9. 16:54
Měsíček i mne vábí a jsem zvyklá ho vyhlížet od jeho prvního objevení se v podobě tenoučkého srpečku, přes dorůstání až k úplňku, kdy mi nedává pořádně spát a pak zase pozoruji jak den ode dne ubývá...je to věčný a na pohled vděčný koloběh.
To byla opravdu Havaj
Jiří Libánský 1.9. 16:44
Mně je z celé polynéské kultury nejbližší havajská masáž Lomi-lomi. :-)
Vtipnější vyhrává: Srandičky, to je naše!
Zuzana Pivcová 1.9. 09:17
Helenko, jak Tě trochu znám, ani bych se nedivila, kdyby tato "srandička" vzešla z Tvé hlavy! Pobavilo mě to, zatímco hororové vtípky, které mohou skončit infarktem, mi nesedí.
Ranní něžnosti
Alena Vávrová 31.8. 16:15
Ali, moc krásné! Připomněla jsem si s tebou podobné krásné zážitky se svými, dnes již "velkými" vnoučátky. I ta moje nejmladší vnučka Vikinka již jde do první třídy.
Kopřiva dvoudomá a prázdniny
Zuzana Pivcová 31.8. 12:50
Moc se mi líbí, žes spojila informace o zahradě a speciálně o kopřivě, které fandím, s plány do budoucna. To je velmi rozumné. Říká se, že tím, že si člověk představuje něco budoucího, dokáže mnohdy překonat ne právě příznivou přítomnost, třeba vážnou nemoc.
Víkend na sklonku léta
Zuzana Pivcová 31.8. 11:08
To je super, to by se mi taky líbilo. Wabiho jsem viděla naživo jen jednou, a to bylo už tak před 30 lety, to měl novou písničku Listopad a Nevadí (zase bude líp).
Tipujte na výsledky US Open a vyhrajte Nordic Walking hole
Jitka Chodorová 30.8. 21:31
Nejde mi tipovat, pořád mi tam naskakuje Wimbledon.
Magazín i60 po prázdninách: nové soutěže, tipovačka, módní přehlídky
Eva Balúchová 30.8. 20:56
Těším se na nové změny na i60,těším se na nové soutěže a těším se na módní přehlídky.Do Prahy na "Babí léto v pohybu" se určitě přijedu podívat až z Moravy.Modelky jste vybrali dobře,určitě bude na co koukat.
Na Kypru pod širákem
Alena Tollarová 30.8. 12:53
Hlasitě spící spolunocležník je peklo. Ale kdybych jím byla já, určitě bych pod hvězdami nocovala já ...
Jak milé
Olga Štolbová 30.8. 10:01
Ahoj Jitko, proč ne. Přátel není nikdy dost a tady nás je. Vítej mezi námi ! Letňan máme společnou fotku, vzpomínáš?
Koupelna v paneláku? Bez umakartového jádra
Alena Tollarová 30.8. 02:16
Mně tedy připadá, že rozebráním umakartového jádra a nahrazením zdmi zázrak nastal. Čas ukázal, že bylo správné nespojovat koupelnu a WC. A v koupelně nemám potřebu tancovat, na pár metrech mám vše, co potřebuji. Pračka je určitě lepší plněná zepředu, místa zabere stejně a ještě tvoří odkládací plochu.
Broňa
Zdenka Jírová 29.8. 22:23
To je moc smutný příběh o nelásce k vlastnímu dítěti i ostatních lidí kolem. Je mi z toho vyprávění smutno, protože se už nic nedá napravit. To je to nejhorší.
V pondělí začíná US Open, poslední grandslam sezóny
Hana Šorejsová 29.8. 12:45
Dnes ještě před začátkem US Open, na turnaji WTA v New Haven - FINÁLE : Kvitová : Šafářová. Bude to prima ženský tenis.
Jak se zabavit v září? Nabízíme několik tipů
Jana Šenbergerová 29.8. 11:27
Nevím, nevím. Tipů mnoho. Jedno vím však zcela jistě. Dobré pití chybět nebude.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.