Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pravobřežní přítok Ohře aneb touhy pana Voborníka
Lidmila Nejedlá 19.8. 12:45
Pane Františku, hezké, napínavé, humorné povídání se šťastným koncem. Jen si lámu hlavu, zda jste to odpozoroval nebo zažil. V obou případech...ze života.
Městečko na dlani: Vidnava a Vidnavské mokřiny
Soňa Prachfeldová 19.8. 08:14
Díky za seznámení s dalším půvabným městečkem. Lékárna je nádherná, jak vnějšek tak vnitřek. Kdysi jsem nechala holinky sice ne v bažině, ale v popílku , měla jsem strach, že se nevyprostím a domů jsem došla bosky.
Bez internetu vydrží na dovolené jen třetina lidí, přibývá starších
Jana Šenbergerová 18.8. 17:33
Pokud jsem byla delší dobu mimo domov bez přístupu k internetu, navštěvovala jsem buď internetovou kavárnu nebo knihovnu. Měsíc jsem využívala internet v rehabilitační léčebně, líp mi to tam ubíhalo.
Přibývá osmdesátníků. Loni jich bylo v Česku přes 418 tisíc
Hana Rypáčková 18.8. 12:08
Neřekli jsme si tady na íčku, že si nebudeme stáří připomínat?
Balzac se dočkal uznání až na sklonku života
Dagmar Bartušková 18.8. 11:30
Ráda jsem četla jeho díla - Lidska komedie, Gobseck aj., v mé knihovně zabírají čelní místa.
Nevíme si s nimi rady
Dagmar Bartušková 18.8. 08:48
V demokracii je, bohužel, vše dovoleno! Nahrává grázlům, kteří se potřebují zviditelnit!
Máme rádi fotografování: Výběrové nástroje v ZPS 17
Květoslava HOUDKOVÁ 18.8. 05:50
Pane Cakl, prosím, poraďte foto-analfebotovi= mně: Jaký fotoaparát? koupit = jednoduchý na focení, ale abych mohla snímky přenést do notebooku a přidávat ke svým - "suchým" článkům (zatím mi vhodný obrázek přidává redakce "í"čka). A já jen závidím přátelům, kteří již umí. Dík
Můj tip na výlet: Račí údolí, Rychleby a Javorník
Zdenka Jírová 18.8. 01:26
Byl to opravdu pěkný výlet, hezky popsaný.
Král cizinec
Olga Štolbová 17.8. 16:43
Františku, dobré a zajímavé, znám hodně podobný příběh. Naštěstí se mladí včas probrali. *****
Kosové si štěstím pletou noty
Jana Šenbergerová 17.8. 14:53
Jitko, slova písně v posledním verši mě vždy napadnou, když vyjdu po dešti ven. Moc hezky jsi vyjádřila svou radost nad dlouho očekávaným deštěm. :-)
Léto 2015
Vladka Steinová 17.8. 13:13
Pane Zdeňku, hezká a vtipná báseň.Naštěstí jsou snad velká velká vedra již minulostí.A starousedlíci na na vysočině předpovídají krutou zimu.
Kouzlo časů minulých: Alma mater
VANDA Blaškovič 17.8. 06:51
Jóó, to byly časy!....:)) Přesto že jsem na vojenskou katedru nemusela, zažila jsem spoustu skvělých příhod...jako že byl téměř sestřelen nalétávající stroj Agrostroj, jako domnělý agresor......jinak předpokládám, že student Kašík si nechal zkoušku z Marx-Len jako poslední, ta známka tam musela nakonec být, jinak by ho nepustili dál....že?
Čejkovické bylinkové slavnosti proběhnou první zářijovou neděli
Jana Šenbergerová 16.8. 11:04
To bude určitě nejen hezká, ale i přínosná akce.
Óda na radost, spodky a vodku
Olga Štolbová 16.8. 09:14
Ano Jiří, na světě je hezky. Dnes jsem poprvé koukla na Tvůj profil, čekala jsem snímky z FK a kde nic-tu nic. Ale Tvé básničky a příběhy hodlám přečíst všechny. Tahle je moc hezká a pravdivá. Na světě může být, fakt, hezky, jen někdy se musíme hodně snažit. *****
Módní rady, které překvapí
Jarmila Komberec Jakubcová 16.8. 08:12
S kamarádkami každý rok na jaře provádíme tzv.revizi šatníku.Vše co rok nenosím nekompromisně vyřadíme a dáme do kontejnerů na Charitu.Šatník doplňuji jen kvalitními kousky oblečení, které lze vhodně kombinovat.Chodím pravidelně už 30 let na kosmetické ošetření, různé masáže a používám pouze kosmetiku pro zralý věk.Vrásky sice nezastavím, ale mám pocit, že dělám všechno abych byla i v mém věku upravená.Protože pracuji a jezdím pořád autem oblečení k tomu mám přizpůsobené.
Co zmizí se svítáním
Jarmila Komberec Jakubcová 16.8. 08:05
Děkuji za krásnou báseň - Vaše básně paní Zuzanko vždy náš portál rozjasní a jsou jako vzácné perly v náhrdelníku.
Vášnivá kráska i ustaraná ženská. Česká Marlene - Jiřina Šejbalová
Zdenka Jírová 16.8. 01:25
Jiřina Šejbalová byla velmi zajímavá herečka, ve Vlčí jámě přímo excelovala, nedovedu si na jejím místě žádnou jinou herečku představit.
Supraphon vydá unikáty od Šimka a Grossmanna
Zdenka Jírová 16.8. 01:17
Tuto dvojici miluji, mám ještě na deskách snad všechny vydané nahrávky z jejich vystoupení, pamatuji si plno jejich "hlášek". S dcerou jsme uměly řadu scének nazpaměť a " hrály" je spolu. Dodnes jejich humor má co říct.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.