Přehled posledních diskuzních příspěvků

Češi poslouchají rádio víc než ostatní Evropané

Zdenka Jírová 16.8. 01:14
Rádio jsem zvyklá poslouchat od mala, televizi si koupili mí rodiče až když jsem chodila do páté třídy a to se ještě vysílalo hodně omezeně. V rozhlase jsem milovala pohádky, četbu na pokračování a hlavně písničky. Vydrželo mi to dodnes, při práci si pouštím radio, televizi při odpočinku. Na internet až večer, po hlavním TV pořadu.

Při pochodu hrdosti sexuálních menšin šlo Prahou 10.000 lidí

Soňa Prachfeldová 15.8. 21:15
Jsem moc ráda, že je možno svobodně vyjádřit pocity a sounáležitost sexuálních menšin.

Rajčatová polévka Pomodóre La Parma

Soňa Prachfeldová 15.8. 21:11
Také dělám rajskou, na tom se nedá snad nic zkazit a mám ji ráda, v dětství jsem polevku a omajdu nemohla ani cítit

Můj tip na dovolenou: Podpatek jménem Apúlie

VANDA Blaškovič 15.8. 16:01
Jarmilo, ahoj! Ty jsi stále na cestách!!...:)) Moc pěkné. Ale prosím Tvojí identifikaci na fotkách. Děkuji!..:) Ahoj! Předpokládám, černé triko?

O podivném létě a opilém drozdovi

Elena Valeriánová 15.8. 08:52
Milá redakce, nějak se nepovedlo správně zadat text tohoto článku. Můžete to napravit? Děkuji.

Snění o motýlí lásce

Jana Šenbergerová 14.8. 20:57
Tento motýlí čas a lásky hlas se k sobě hodí, uchu i duši lahodí, náladu příjemnou navodí.

Jak připravit a jíst mušle? Zkuste i vy tuto delikatesu!

Květoslava HOUDKOVÁ 14.8. 14:34
Milá Vando - mušle mne nelákají, ale v článku vyzýváš "nasaďte si kloboučky" - a já to chci využít k rychlému sdělení - zejm. pro "í"čkařky z Prahy a okolí: Zítra 15. 8. v Botanické zahradě Praha-Troja od 14.00 hod. bude "Klobouková slavnost" (bližší na internetu). (Dozvěděla jsem se to dnes - jak sdělit rychleji, nevím.)

Co příroda nabízí? Vyzkoušejte bezinkové želé se zázvorem!

Jana Šenbergerová 14.8. 14:08
Moje babička dělávala kynutý koláč s bezinkami a drobenkou. Chutná podobně jako borůvkový. Jednou jsem na výletě neodolala a snědla celou velkou latu krásně velkých zralých bezinek. Bylo mi ukrutně špatně. Později jsem se dověděla, že syrové bezinky jsou (naštěstí jen) mírně jedovaté. Kdysi jsem z nich dělávala džem s jablky. Moc nám chutnal. Bezinkový likér také není špatný. Želé mohu, zázvor také, uvidím. Možná se nechám zlákat zralými bezinkami.

Rozpaky a vzrušení XI. - XII.

Zuzana Pivcová 14.8. 09:15
Je to prostředí pro řadu lidí dost neznámé, ale je dobře vědět, jak často se člověk může dostat do ohrožení života, hlavně, když se pohybuje v podnikatelské sféře. A vůbec si nemyslím, že to musí být nějaký gauner, který je spolčen s mafií, a ta si s ním vyřídí účty.

Vyschnul jeden z pramenů Vltavy

Jana Šenbergerová 13.8. 22:01
Doufejme, že nebude až tak zle, a že se voda zase vrátí.

To není pocit viny

Alena Várošová 13.8. 20:00
Zuzko jako vždy velikánská 1*,vlastně další *** přidávám.Krásné,ohromující,emociální.

Kolotoč

Zuzana Pivcová 13.8. 07:16
Takhle to moc cítím! A snažím se nenaříkat. Díky, Jano na svém místě, pro sebe a pro všechny.

Na kole po okolí

Hana Šorejsová 12.8. 22:26
Moc pěkné ! To jsou Soni mraky, ty budou zajisté bez připomínek, .........musím se smát a hodně. Díky za hezké projetí !

George Soros: filantrop, nebo finanční ďábel?

Zuzana Pivcová 12.8. 20:38
Vím, že někdy v 2. polovině 90. let měl i vojenský archiv nabídku zapojit se do Sorosova projektu podporovat dlouhodobé studijní pobyty v různých institucích. Pro nás by to ale tehdy znamenalo, nechat u nás dlouhodobě bádat jednotlivé zahraniční návštěvníky, což v nevyhovujících podmínkách, nedostatečném technickém vybavení, malé zpracovanosti dokumentace, jíž se to mělo týkat, a zcela jiných úkolech opravdu nebylo možno zajistit. A z našich lidí by naopak takový pobyt v zahraničí nikdo nevyužil. Hlavně z finančních důvodů.

Slunce útočí

Jana Šenbergerová 12.8. 17:53
U nás právě teď hřmí a trochu prší, tak přeji Volyňským, aby i u nich zakryly mraky sluníčko aspoň na chvíli, déšť aby pro změnu rozzářil jejich tváře, aby hezké léto mohlo při mírně nižších teplotách v klidu a pohodě pokračovat. Vždyť už mu moc času nezbývá, že? Pěkně jste to i za mnohé z nás napsala.

Hlídací teta Helenka

Zuzana Pivcová 12.8. 12:27
I na tenhle článek si, Italko Věrko, pamatuji. Já jsem podobný problém neřešila, ale od známých vím, že s hlídáním tehdy většinou moc štěstí neměli. A dnes? Nevím, co řeknou ostatní.

Akce v Praze

Olga Štolbová 12.8. 10:22
Květuš díky..., dobře, že jsi napsala, do kdy které výstavy jsou, v tomhle počasí se nikam po Praze lidem nechce, ale koncem září a v říjnu, to snad už bude úplně jinak. Tedy, mě zaujali ti flašinetáři, moc ráda se zúčastním. Opravdu moc děkuji...*****

Japonský kocour se vrátil domů po třech letech

Hana Rypáčková 12.8. 09:50
Zvířata jsou fantastická, vždy nás něčím překvapí.

Second hand není sprosté slovo

Květoslava HOUDKOVÁ 12.8. 07:08
MIlá Elenko - děkuji za Váš velmi rozumný článek - takový názor mne potěšil - do Sekáčů zavítám i nadále.

Čech testuje na Lipně vor, jímž chce zdolat Atlantik

Zdenka Jírová 11.8. 23:06
Nemám ráda bezdůvodným hazardováním se životem svým ani druhých. Čím obohatí tato hazardní plavba společnost? Jen oznámením na papíře, na který bude sedat prach.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.