Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dovolená na Ischii
Soňa Prachfeldová 18.7. 21:46
Vaše dnešní vyprávění je bezvadné, plné humoru, znalostí, laskavého pohledu na dění - moc se mi líbí !
Notebook venku: co dělat, když jsou baterky v čudu?
Květoslava HOUDKOVÁ 18.7. 19:23
Myslím, že na zahrádce se najde i jiná, užitečnější nebo příjemnější zábava (nebo práce) . PC doma + tablet i venku = dobrý předpoklad ke zblbnutí.
Pro lásku očí Večernice
Zuzana Pivcová 18.7. 18:41
Vaše poezie je víc než pouhé básnění, je to mystika, člověčenství, splynutí s věčností. Neumím se lépe vyjádřit.
Šumavu bude možné projet parním vlakem
Hana Rypáčková 18.7. 15:32
Hezký zážitek , hlavně pro děti.Škoda že nejede rovnou na Vimperk a Volary.
Její Veličenstvo Cuketa
Hana Rypáčková 18.7. 15:24
Už jsme snědli první dvě a další dvě čekají v lednici...Tím teplem a zaléváním rostou před očima.
K největšímu českému menhiru
Zdenka Jírová 18.7. 01:13
Právě jsem dočetla knihu Jana A. Nováka Tajemné Česko, z které jste asi také čerpal. Je to zajímavé téma, ve zmiňované knize jsou popsány i další menhiry v Čechách. Byla bych zvědavá, zd vědci někdy odhalí jejich původ nebo alespoň význam. A také kdy vlastně vznikly a jak to , že jsou roztroušeny po celé Evropě. Je těch otázek řada, všechny jsou zajímavé.
Můj tip na dovolenou: Mohelnicko a okolí
VANDA Blaškovič 17.7. 17:29
Alenko, tak mne jste dostala zejména na ty syrečky ! Jak jinak..:)))Tam se určitě někdy zajedu podívat a vše ochutnám. Syrečky pěkně uleželé, okořeněné s malým pivem. To nemá chybu! Tady syrečky samozřejmě nemají. Také by mne velice zajímalo, Aleno, kdybyste více popsala Vaši návštěvu v EU, i třeba v samostatném článku. Moc Vám to tam sluší. Děkuji za krásnou reportáž!
Pivní lázně, to byl zážitek!
VANDA Blaškovič 17.7. 16:40
Aleno, pokud to pivo na konzumaci bylo dostatečně chlazené - měním z fleku zdejší moře za pivní lázeň!! Určitě nevšední zážitek, děkuji!!
Pozvánka na ostrov Hvar, tentokrát na lov kalamárů
Dagmar Bartušková 17.7. 15:24
Vando, krásně jsi nám ten výlov popsala. Má to ale háček. Já se v tom vlasci i s tou návnadou nějak zasekla.
Kalamáry a jiné mořské potvůrky mám ráda, na tom roštu vypadají jako netopýři z kůže stažení. Krásné fotky.
Tropy se vracejí, bude ke čtyřiceti stupňům
Květoslava HOUDKOVÁ 17.7. 12:33
Na 100% vím, že z této předpovědi nebudou mít radost 2 osoby: 1.) JÁ = protože po 14 dní budu fungovat jako "psí MŠ" (celodenní hlídání fenky) a bude jí taky vedro. 2) Můj SYN = starosta místních Dobrovolných hasičů + celý sbor - kdy/kde hoří ??
Zkuste jógu mezi květy v Botanické zahradě
Dagmar Bartušková 16.7. 19:22
Pokud mi to vyjde, tak si přijdu něco vyzkoušet.
Můj boj s tabletem
Květoslava HOUDKOVÁ 16.7. 18:50
Důchod pro mne znamenal více volného času a do hlavy se vloudilo rozhodnutí, že i senior by měl jít "s dobou". Prošla jsem kurz na PC, zeť mi daroval notebook. A ten se jmenuje FILIP (už jsem to "í"čku sdělila) = protože je chytřejší než já. Mám i nový mobil, s foťákem (pomohlo mi "domácí spoření) a koupila jsem si také tablet. Ten ještě jméno nemá - zatím nevím, kdo je větší TRDLO = zda já, nebo on. Nějak mi taky nefunguje internet - ale je ještě v záruce, tak se dojedu poradit - snad i zde vyhraji ?. A tím moje "cesta s dobou" skončí - vlastně ještě si budu kupovat TV (bedna z doby "krále Klacka" dosloužila).
Pražská ZOO je čtvrtá nejlepší na světě
Dana Kolářová 16.7. 11:49
Blahopřeji k postupu na žebříčku hodnocení a přeji hodně úspěchů do další činnosti.
Můj fotopříběh: Kosáčci na balkoně
Soňa Prachfeldová 16.7. 09:57
Překrásné Zdenko, už jsem obdivovala na Tvém profilu. A v kterém patře ? Zástavba, či domek? Že se vůbec nebáli.
Můj tip na dovolenou: Kuba, země cyklistů a stopařů
Elena Valeriánová 15.7. 22:56
Zajímalo by mě, kdy jste na této dovolené byla. Mám známé, kteří na Kubě byli několikrát po sobě a nemohli si to vynachválit. Škoda, že nemáte popisky pod fotkami. Článek jsem přečetla jedním dechem a přiznám se, že jsem z vašeho vyprávění trochu zaražená. Měla jsem o Kubě trochu jinou představu.
Juka, ozdoba naší zahrady
Elena Valeriánová 15.7. 19:32
Měli jsme ji v práci před kancelářemi, ale ta Vaše je přímo skvostná. Gratuluji.
Maminčiny muškáty
Dana Kolářová 15.7. 18:26
Hezké muškáty. Ať se pěstování daří. Maminka by měla určitě radost.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.