Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na Slovensku mají senioři vlaky zdarma
Jaroslava Handlová 11.7. 11:46
Zdenko, toto jsou výborné informace. Slovensko jsem sice letos v plánu vůbec neměla. Ale, když jsem si na íčku všimla v minulém týdnu prvních sdělení od Majky a dalších, tak mi něco našeptávalo: stálo by za to, to letos vyzkoušet - taková výhoda by se měla využít!
Díky za doplnění podrobností.
Dotek letního dne
Jana Šenbergerová 11.7. 08:13
Jitko, takovou nabídku nelze odmítnout, tak piju rosu s kapkou medu, jinak to ani nedovedu. Krásně letní, krásně ranní ...
Můj tip na výlet: miniatury budov i zahradní železnice
Elena Valeriánová 10.7. 19:43
Pozvánky jsou opravdu krásně zvací a fotky luxusní. Ty miniželeznice by se určitě líbily mému vnoučkovi, je to takový vláčkomilec. Určitě to mladým ukážu. Paráda.
Budeš vědět, co s tím
Hana Šimková 10.7. 16:40
Pane Jiří, vy jste se Zuzankou dvojka. Oba umíte krásně psát milostnou poezii
Svět okolo mne
Jana Šenbergerová 10.7. 14:50
Já jsem byla jen na první a zároveň poslední. Myslím si, že je dobré být informován. Všechno se vyvíjí, i nekalé praktiky různých prodejců.
Můj tip na dovolenou: Jičín jednodenní, víkendový či týdenní
Jana Šenbergerová 10.7. 12:57
Krásné pozvání do pohádkového města. Pohádkářka se nezapře. :-)
Výšlap na horu Sv. Nikola na Hvaru
Vladka Steinová 10.7. 12:46
Vando, krásně napsaný, poutavý článek, přiblížení nádherného ostrova HVAR a moc pěkné fotografie! A malý Honzík to perfektně zvládnul !
Můj tip na dovolenou: Vítejte v Bratislavě
Jaroslava Handlová 9.7. 20:51
Když jsem navštívila Bratislavu poprvé, bylo mi teprve 15 let. Bylo to na pozvání dopisovací kamarádky v rámci školní družby. Tehdy ještě nestál ten nový most (SNP) a vůbec si nevzpomínám na ten krásný modrý kostelík. V roce 1961 asi takovou hezkou fasádu určitě neměl. Jsem moc ráda za nové, svěží pohledy na toto krásné město.
Ukrajina - nejlevnější exotika
Hana Rypáčková 9.7. 15:21
Velmi zajímavé, škoda, že jsi nepopsala fotky.
Můj jediný pobyt v lázních
Hana Rypáčková 9.7. 15:11
No jo, Hani, jsi to ty....To jsem si oddechla.To je výplod fantazie, nestalo se ti to doopravdy?
Fotopříběh: Pavouk loví
Dana Kolářová 9.7. 14:38
Zdeno, bezvadný fotopříběh, povedl se, i když je mi také motýlka líto.
Můj tip na výlet: Vyšpulte se na Špulce
Dana Kolářová 8.7. 21:55
Jarko, moc zajímavý tip a rozhledna, nedivím se, že vyhrála, vypadá hezky. Fotky krásně doplňují text. Děkuji.
Volare cantare ve Volarech
Marie Novotná 8.7. 17:05
Krásný výlet s nádhernými fotkami.A jistě i úžasné zážitky-jak je vidět.Už se těším na září.Moje trasa je mi zatím tajemstvím,ale určitě alespoň něco z tohoto v tom bude.Soňo díky.Ta kytička je diplendenie,nepřezimuje venku a když se rozroste,tak je nádherná.Mě přes zimu nevydržela.
Kdo umí šetřit? No přece senioři!
Jana Šenbergerová 8.7. 14:11
Pokud jde o mě, nejsem zrovna šetřílek, což se o druhém členovi naší domácnosti říct nedá. Ten umí nejen šetřit, ale i zhodnocovat. Já ale umím vyjít s jakoukoliv sumou. Když není zbytí, vystačím s málem. :-)
Co jsme spolu, máme oba nějakou korunu v záloze.
Líbejte se a omládnete
Alena Tollarová 8.7. 11:30
Lehce jsem se zasnila. Poslední odstavec koresponduje s mým biologickým věkem, takže tu mám případnou budoucnost či spíše tedy minulost jako na talíři. Ale Jitka mě vrátila šupem do reálu. Jelikož důchod se mi náramně zamlouvá, velím si: přiměřeně, přiměřeně ... :)
Rybíz jako brusinky
Květoslava HOUDKOVÁ 8.7. 10:52
Dcera má na zahradě krásný rybíz-velké kuličky, zamrazuje si po menším množství. Podle potřeby si část upravíme též jako brusinky přímo. Pokud dávku nespotřebujeme, v krabičce zmrazená počká na další jídlo.
Náš výlet za Pyšnou princeznou
Květoslava HOUDKOVÁ 8.7. 06:51
Krásný výlet, ale myslím, že i při dopravě autem velice náročný. Jetřichovice trochu pamatuji z dětství - byla jsem tam v ozdravovně. Některá místa z Vaši trasy jsem si poznamenala, pokud se tam dostanu veřejnou dopravou a dle možnosti fungujícím "pěško busem". Kontakt na příp. ubytování v jetřichovic. Starém mlýně snad najdu, navštívila bych i Čes.Kamenici - dík za tipy.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.