Přehled posledních diskuzních příspěvků

O babičce

Jana Šenbergerová 27.5. 08:33
Ivo, chtěla bych být tvojí babičkou, bys mě odměnila hezkou básničkou. Moje babička nebyla jen prázdninová, žila s námi v rodinném domě a se třemi rošťáky to byla ona, která by asi potřebovala prázdniny daleko od nás. Pro mě bývala útočištěm, když se s rodiči nedalo vydržet. Za svými vnoučaty jsem jezdívala o prázdninách já.

V říjnu 2025 končí podpora Windows 10. Co to znamená pro váš počítač?

Jaroslav Čtvrtečka 27.5. 08:12
Prakticky jde jen o planý mediální poplach, mířený na uživatele Windows 10, kteří o tématu nic nevědí. On je totiž pro obchodníky s IT stále větší problém prodat nový hardware a sofware, nové počítače se prodávají čím dál méně, protože když ty pár let staré, stále dobře fungují a na browzdání internetem a normální použití vám doma stačí a ještě dlouho stačit budou. Pro uživatele Windows 10, se tedy z uživatelského hlediska skoro nic nemění. Ta údajná podpora Microsoftu, je vám doma stejně celkem na nic. Ničeho se tedy nebojte, nic vám nehrozí, používejte dál své počítače způsobem, jak jste dosud zvyklí a tohle Microsoftí strašení, klidně pusťte z hlavy. Podotýkám, že jsem pracoval v IT plných 26let a podobných štvavých kampaní Microsoftu, jsem zažil desítky.

Obrázky z cest: Lednicko - valtický areál

Daniela Řeřichová 27.5. 07:28
Krásné to bylo. Už teď se mi po všech stýská. Hezké shrnutí a fotečky, Blanko, děkuji.

Bohém, rebelka, také novinářka a překladatelka Milena Jesenská

Daniela Řeřichová 26.5. 13:46
Děkuji za přínosný článek o významné představitelce české literární a žurnalistické scény a statečné odbojářce.

Otvírání pramenů v Luhačovicích

Naděžda Špásová 26.5. 09:54
Hezké fotky, muselo tam být veselo, Luhačovice jsou moc hezké lázně.

Hokejovými mistry světa jsou Američané. A jak dopadla naše tipovačka?

Libuše Kodešová 25.5. 23:32
Dobrý den, děkuji vám za pěknou tipovačku! Jsem ráda, že jsem udržela pozici na stupních vítězů, a těším se na avizovanou knížku. Jenom se chci zeptat, zda by u finálového zápasu nemělo být u otázky "Jakým výsledkem skončí zápas USA - Švýcarsko?" uvedeno skóre 1:0 a nikoli pouze 1. Podotýkám, že mi to nijak nepomůže , budu mít i tak za tuto otázku 0 bodů... L.K.

Velký člověk

Jarka Jendrisková 25.5. 17:52
Díky za připomenutí Kurta Vonneguta, před lety jsem četla Jatka, pak dlouho nic, až nedávno Grotesku a doporučuji. Snídani šampionů musím zařadit do svých čtenářských restů.

ZUŠ F. X. Richtera v Holešově vystavuje díla svých žáků

Michaela Přibová 25.5. 10:17
Aničko, to jsou moc hezké obrázky. To máš velkou radost z tak šikovných vnoučat, že? My se sestrou navštěvujeme Zušku obor hudební pro seniory a na stěnách obdivujeme díla budoucích umělců. Je to krása sledovat děti, jak tvoří.

Krásné tulipány

Jan Zelenka 25.5. 09:08
Tulipán je krásná květina. Díky za pěkné fotky.

Sukýnka a šampaňské

Daniela Lender Chaloupková 25.5. 09:07
Děkuji za krásný literární zážitek, jak ze starých románů. Navíc neuvěřitelně vtipné (divím se, že si Jůlinka nekrůpla ;-) ). Nejkrásnější je závěr, naprosto se ztotožňuji.

Modlitba

Daniela Lender Chaloupková 25.5. 08:54
Radost rozdáváte, je to krásné, díky :-)

Česká bankovní asociace varuje před novým podvodem na WhatsAppu

Milan Pepo 24.5. 22:27
No...telefon je od slova telefonovat. Mám klasický tlačítkový a svému účelu slouží. Čím víc má člověk v telefonu aplikací tím je ,,zranitelnější".

Úsměv koně

Jarka Jendrisková 24.5. 11:10
Oslovilo mě to, úsměv koně ..., to je krásné. Oni se smějí spíše očima, alespoň ti naši. Určitě si přečtu další vaše verše.

Mé bádání o mravencích

Iva Bendová 24.5. 10:49
Vtipně popsaný marný boj. :-D "Faraon Protect" za 79 Kč - k vyhubení celé kolonie - mravenečci to nanosí královně, a ta ztratí svou reprodukční schopnost. 2 - 3 týdny a je po nich veta ;-)

Botanická zahrada a arboretum v Brně

Irena Mertová 24.5. 09:14
Krásné kosatce. Matně si vzpomínám, že jsem tam chodívala s dědečkem a s prastrýcem. :-)

Glorious Bodies s akrobaty ve věku 55 až 67 let boří klišé o starší generaci na jevišti i ve společnosti

Iveta Tomčíková 24.5. 08:41
Nádhera, být takto aktivním by si přál zřejmě každý člověk, nejen senior. :-) Akrobacie v tomto věku určitě boří klišé o starší generaci, je to obdivuhodné, co dokáží. Pěkný článek o starší generaci, zajímavé počteníčko.

Písečné sochy v Lednici

Anna Potůčková 23.5. 16:36
Docela mě mrzí, že jsem se tam také nešla podívat. Ale díky Tvým fotkám tu nádheru vidím alespon takto. Díky za nafocení pro nás, co jsme to neviděli.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.