Přehled posledních diskuzních příspěvků
Mám problém s O2
Blanka Lazarová 22.7. 08:00
Danko, držím ti palce i pěsti. Já mám od začátku mobilního operátora O2, ale jen telefonování. A jsem ráda, že jsem se nenechala zlákat na TV a internet od O2. A že se snažili mockrát. My máme v domě optickou síť od PODA a celkem jsem spokojená. Moc ti rozumím, protože mám podobné zkušenosti s IT a virtuálních asistentek mám už taky plný chrup. Většinou, to co mi radí, už jsem dávno vyzkoušela nebo nerozumí otázce. Ach jo. A často ani nejde nikam jinam zavolat a štěstí je, když tam můžu fyzicky dojít. :-(
Moravské Budějovice dokážou překvapit
Zdeněk Pokorný 22.7. 07:01
Článek vypočítává přehledným způsobem k návštěvě...dostal jsem se tam v zimě, kdy jsem poblíž zakončil etapu Stezky Č., je to i dobrý dopravní uzel a - shánějí tam učitele, jak jsem se dočetl na vývěsce, když jsem bloumal městem a čekal na vlak. Jeďte tam.
Anděl v egyptské Hurghádě
Eva Klímová 21.7. 12:57
V Egyptě se mi také velmi líbilo , Hurghada ,Káhira , pyramidy , ubytování , služby , jídlo , moře , doporučuji . Kombinovaný zájezd pobytovo-poznávací , skvělý průvodce , nejlepší dovolená .
Vzpomínková procházka po Středomoří a Předním východě
Dušan Brabec 21.7. 11:21
Při čtení článku jsem se zasnil, protože na Thassosu, řeské Meteoře, v Římě, Jeruzalémě, u kláštera sv. Kateřiny na Sinaji i v tuniském Sidi bou Side jsem rovněž byl - krásně se na vše vzpomíná. Díky.
Letní rozkvetlá terasa
Ingrid Hřebíčková 21.7. 11:19
Teda Dušane, včera mně vyrazila dech Míla R. krásou, jak zavařuje, dnes ty. Taková nádhera. My tady máme jen afrikány, bohužel nám je užírají slimáci. Chodíme v noci do půl jedné slimáky chytat a zabíjet. Ještě ty v květináči nosíme večer domů. Dík za článek. Tady na íčku je tolik tvořivých íčkařů.
Hory jsou přeplněné turisty. V posledních letech přestaly být místem, kde je klid
Mirek Hahn 21.7. 08:31
Ještě se dají najít místa, která nejsou přeplněná. Žijeme v zemi s krásnou krajinou téměř na celém území. Nemusíme hloupě lézt tam, kam lezou všichni :-) Některé faktory souvisí i se stárnutím populace, seniorů je stále více ale všichni už nemají kondici na náročné túry. Proto ta snaha dojet autem co nejblíže k cíli. Je na každém, aby si poctivě přiznal, že jsou místa, na která se už nepodívá, protože jsou dostupná jen fyzicky zdatným turistům. Letos už sem musel vzdát dvě cesty a vrátit se ze stoupání. Pochroumané koleno mě omezuje ale beru to jak to je. Je spousta dalších míst kam dojdu :-)
Letní dobrota: domácí šťáva z josty
Michaela Přibová 20.7. 11:51
To je paráda. My letos tolik rybízu nemáme, a tak ho jíme každé ráno přimíchané do ovesné kaše. Váš recept si opíšu. Děkuji.
Za trochu lásky šel bych světa kraj
Jan Zelenka 20.7. 10:53
Moc pěkná a pravdivá životní bilance. Já jsem s milostnými návrhy začal brzy. V sedmé třídě jsem napsal spolužačce: " Mirko, rozhodl jsem se, že s tebou budu chodit." A papír jsem jí strčil do ruky o přestávce. Další přestávku jsem dostal odpověď. Začínala: "Milý vole, atd "
Pak jsem si dal pohov až do devatenácti.
Zápisník starého muže: Životní jubileum
Daniela Lender Chaloupková 20.7. 09:54
Moc pěkné a dojemné, děkuji za sdílení :-) Připomnělo mi to část mého života ...
Cíl je znám
Jana Šenbergerová 20.7. 08:07
Ivo, nevím, jak MY, ale já to beru všemi deseti. A k uvedenému ocenění zpětně gratuluji. Jen by mě zajímalo, jestli to bylo v češtině nebo v polštině.
Je vhodné, aby zralá plnoštíhlá dáma nosila dvoudílné plavky?
Hana Nová 19.7. 15:17
Neskutečně trapné čtení
Výlet do Nymburka
Jarmila Komberec Jakubcová 19.7. 14:15
Moc zajímavý článek doplněný fotkami. Před 14 dny jsme měli poslední přestávku a prohlídku Nymburka. Bohužel odpoledne bylo tak vražené teplo, že jsme raději s přáteli poseděli na náměstí u zmrzliny.
Vlakem do Říma v seniorském věku
Blanka Lazarová 19.7. 07:57
Děkuji za Řím. Nostalgicky vzpomínám na jednu povedenou Hurá cestu Evropou autobusem. Byli jsme mladí a bylo to hektické. V Římě jsme strávili jen jeden den a za asi 12 hodin jsme našlapali kolem 24 km (měřeno na mapě). Moc ráda na tuto cestu vzpomínám, zážitky to jsou neopakovatelné. Fotek mám jen několik, ale kupovala jsem si pohlednice a občas, jako např. teď, si v nich pobrouzdám a zavzpomínám. :-)
Můj život s brýlemi i bez
Irena Mertová 18.7. 10:58
Dobré rady. Já jsem si pořídila ještě kšilt, protože sedím u NB proti oknu, tak aby mne neoslňovalo světlo z venku.
Sraz mlynářů
Jan Zelenka 18.7. 10:19
Hezká vzpomínka, Jindro. Je fajn, když je vás na vzpomínky víc. Já už nemám skoro s kým vzpomínat.
Čedok letos slaví 105 let od založení
Daniela Lender Chaloupková 18.7. 10:13
Krásný vzpomínkový článek :-)
Nezapomenutelné prázdniny: Děkuji ti maminko
Blanka Lazarová 18.7. 08:58
Děkuji za pěkné vzpomínání a přeji hodně radosti s vnoučaty a všem pevné zdraví.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.