Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sraz mlynářů
Jan Zelenka 18.7. 10:19
Hezká vzpomínka, Jindro. Je fajn, když je vás na vzpomínky víc. Já už nemám skoro s kým vzpomínat.
Čedok letos slaví 105 let od založení
Daniela Lender Chaloupková 18.7. 10:13
Krásný vzpomínkový článek :-)
Nezapomenutelné prázdniny: Děkuji ti maminko
Blanka Lazarová 18.7. 08:58
Děkuji za pěkné vzpomínání a přeji hodně radosti s vnoučaty a všem pevné zdraví.
Polské lázně nabízejí lepší služby a za lepší ceny. Zkuste třeba Świeradów-Zdrój
Daniela Lender Chaloupková 17.7. 17:34
Martino, děkuji za krásný článek, jen je škoda, že jste nedala více vlastních fotek. Pro mne je to sice hóódně z ruky, ale kdo ví ... Popis mne velice zaujal :-) Z hraničních polských lázní znám jen Kudowa Zdrój (kam se hodně jezdí na trhy), ale mne zaujalo to městečko. Krásné, čisté, historické :-)
Nebe plné mraků
Michaela Přibová 17.7. 13:51
Mně se fotky i článek moc líbí. Já také ráda fotím mraky a koukám, co z nich vyčtu :-)
Smyslné choutky? Šup do trní!
Mirek Hahn 17.7. 12:04
Asi by měl být, kvůli tomu trní, také patronem masochistů... :-)
Háčkovací spolek
Ingrid Hřebíčková 17.7. 10:24
Vy píšete tak křehce, tak citlivě. Čtu ráda vaše články.
Pravda a lež
Daniela Lender Chaloupková 16.7. 13:55
Přesně tak, nic není černobílé, každá strana má dvě mince atd. atd. Vzpomínám si vždycky na pohádku Pravda a Lež. První byla bíle oblečená, druhá černě, jinak byly k nerozeznání. Pak si ale oblečení prohodily ... Tak jak to tedy je ... ? Velice děkuji, snad se nad tím zamyslí více lidí :-)
Vyprávění muže, který nevěřil na osud
Daniela Lender Chaloupková 16.7. 13:45
Co k tomu dodat? První dvě třetiny vypadají reálně, třetí jako fikce .... Dovolím si technickou připomínku - skutečně poctivý věštec či astrolog NIKDY svému klientovi nesmí říci, kdy a jaký bude jeho závěr života. To je profesní závazek. Každopádně moc pěkné čtení, i za více hvězdiček - děkuji :-))
Všechno se mění, zůstává jen snění
Michaela Přibová 16.7. 10:02
Moc hezká báseň. A fotky úžasné. Krásně doplnily a umocnily vyřčené. Paní Hanko, moc se mi to líbilo. Děkuji.
V páru nebo s kamarády? Hromadná dovolená může být riziková
Mirek Hahn 16.7. 08:12
Pravda, je to určité omezení, hromadná dovolená. V článku je věcně připomenuto, že je vhodné naplánovat režim a program. S trochou tolerance je to fajn. Jezdíme s manželkou většinou v páru ale občas i s přáteli, na týden. Při dostatku prostoru k bydlení a svobody k individuálnímu programu je to příjemné. Přes den si každý může zvolit vlastní program, večer můžeme společně večeřet, dát si něco k pití a pohovořit. Čím více prostoru a volnosti, tím je to lepší. Tři páry namačkané v malém apartmá nebo chatě a k tomu stačí jedna prosazovatelka totální vzájemnosti alá "netrhej partu, jdeme všichni" a je zaděláno na týdenní peklo :-)
Nabídka stamilionů nebo výhružky. Internetoví šmejdi nepolevují, oprašují staré triky
Helenka Vambleki 15.7. 22:42
Přečetla, ale na žádný odkaz neklikala a hodila bych je do koše. Bohužel, vždy se najde nějaký naiva.
Babiččina letní dobrota: Květákové placičky
Michaela Přibová 15.7. 15:51
Šárko, to mi nikdy nenapadlo, že recept pobaví:-) Moc hezky napsáno. A hezké fotky. My květák smažily v trojobalu rozdělen na růžičky. Dnes už ho neděláme ani na polévku. Děkuji.
Otevřít Okno na západ nebo ne?
Dagmar Vargová 15.7. 09:35
Díky za článek. Knihu si určitě přečtu. Moc se mně líbila kniha Pavly Horákové Teorie podivnosti.
Pod klenbou ticha
Daniela Lender Chaloupková 14.7. 14:15
Danielo, děkuji za krásný článek, připomínku poezie i skvělé fotografie. Do Petrkova už se chystám delší dobu, tak snad už mi to také vyjde :-)
Výstava Eriky Bornové ve Špálovce
Dana Puchalská 14.7. 12:07
Dílo Eriky Bornové je zajímavé. Máme doma akvarel od jejího otce i s věnováním... Ano,geny se nezapřou..
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.