Přehled posledních diskuzních příspěvků

V Česku roste spotřeba antidepresiv. Nejohroženější jsou ženy v produktivním věku a seniorky

Jiří Dostal 23.8. 12:28
:-) :-) Třeba nás pámbu trestá, že se nemodlíme, ale v souvislosti s duševním zdravím společnosti snad stojí za pozornost též politická reprezentace a mediální prostředí, které v úhrnu připomínají rozprášený cvokhaus a špatně střežená nápravná zařízení mravně závadných recidivistů... :-) :-)

Moje aktivní léto s vnoučaty

Jan Zelenka 23.8. 11:08
Občasná starost o vnoučata mě bohužel minula. Ostatně, vnučce je už 34 let, spíš bych rád někdy viděl oba pravnoučky. To, co píše paní Hošková, bych ale už těžko zvládal. Ale čte se to moc hezky.

Některé barvy sluší každé ženě, jiné ublíží i krasavici. Seznamte se s nimi

Daniela Řeřichová 23.8. 08:29
Modelky mají šmrnc. Osobně mám v šatníku nejvíce zastoupenou modrou ve všech odstínech, pak bílou, šedou a černou. Jiné barvy volím v létě a jiné v zimě, často se oblékám podle momentální nálady.

Jazykový koutek 7

Jan Zelenka 22.8. 11:19
Tyto Koutky, Věrko, jsou velice záslužným počinem. Já si je všechny zkopíruji do malé publikace a vytisknu. Rozhovor pánů Horníčka a Wericha je skvělý. Měl jsem na CD ještě jejich další rozhovory, ale někam se mi ztratily.

Moje nezapomenutelné prázdniny: U vody

Jitka Hašková 22.8. 09:26
Za mě moc školních výletů nebylo, jenom jednodenní, ráno odjezd, odpoledne návrat. Vzpomínám na ten poslední, už na gymplu, ani nevím ve kterém ročníku, když jsme byli na Máchově jezeře, jeli jsme parníkem a byli jsme na Bezdězu, samozřejmost tenkrát bylo mít jídlo z domova sebou. Bylo to kolem roku 1960.

Ritornel o vzpomínce

Jitka Hašková 22.8. 09:21
Děkuji, dozvěděla jsem se pro sebe něco nového a krásného.

Fejeton: Jak jsme projednávali človíčka

Lidmila Nejedlá 22.8. 08:36
Pěkný článek! Tome, i když jste Polák / příjmením/, svým českým humorem jste mě potěšil.

Moje aktivní léto. Autorské čtení v parku V. H.

Soňa Prachfeldová 21.8. 09:19
Fandím takové nádherné aktivitě a tleskám !

Asi už dávno víš

Hana Šimková 21.8. 09:01
Zuzanko, každá Tvoje báseň chytá za srdíčko

Fresh senior festival ve Ville Pellé letos opět s naší módní přehlídkou

Jara Mokrá 20.8. 22:21
K programu, který nabízí "koncert prvorepublikové hudby" bych se chtěla zeptat, kolik dnešních seniorů zažilo 1. republiku? Maximálně se někteří na jejím sklonku narodili. Naše generace seniorů, je generace beatu 60. a 70. let 20 stol. Pro nás už je i jazz dechovka. :-)

Fotoreportáž ze špýcharu

Daniela Řeřichová 20.8. 15:29
Krásné fotografie. Už je mi jasné, že musím do Žirovnice.

Vzpomínky na prázdniny - Moskva nebo Londýn?

Daniela Řeřichová 20.8. 12:28
Paní Ivano, naprosto vám rozumím. Já jsem měla jako středoškolačka prázdniny, ale chodila jsem na brigádu. 21. srpna jsem se v Praze nikam MHD nedostala, všude byly tanky, ruské uniformy a naprosté zoufalství. Pro mne to byly také nejhorší prázdniny. Kdo bydlel na venkově, netušil, co se děje.

Miroslav Táborský: Svým postavám musíte fandit, to je základ toho, aby měl herec velké potěšení z práce

Alena Tollarová 20.8. 08:48
Děkuji za tento rozhovor. Pana Táborského a jeho projev mám moc ráda, nikdy nezklamal moje očekávání.

V Dobrši zakopnete o historii na každém kroku

Alena Vávrová 19.8. 17:52
Tak se jako první hlásím, že jsem zde všude byla a zjišťuji, že to tu leckde prokouklo. Měly jsme tehdy s kamarádkou Z.S. bezva místního průvodce, jehož jméno jsem ale po těch 9 letech již zapomněla.

Okolí Lipna se mění

Daniela Řeřichová 19.8. 11:29
Nebyla jsem tam v poslední době, tak nedokážu posoudit, zda se do této lokality hodí naddimenzované stavby.

Nikdy paneláku neříkej "nikdy"

Marie Měchurová 19.8. 11:10
V paneláku (11 vchodů) jsem prožila ty nejkrásnější roky - po svatbě, narození dětí, aktivní střední věk. Bylo tam všechno po ruce. Domeček na stáří byl ale ten nejlepší nápad. Krásné fotky.

A neznáš to u nás doma... aneb Včera na Šumavě

Marie Měchurová 18.8. 21:45
Vloni v červnu jsme strávili týden na Lipně a protestovali jsme kus této náší krajiny. Známe Šumavu za sluníčka i za mlhy a deště. Je krásná za každého počasí. Přeji hodně takových krásných zážitků!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.