Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kateřino, pošli ta eura domů. Zničeným obcím na jižní Moravě pomáhají i Řekové
Dana Puchalská 27.6. 03:02
Článek jsem přečetla minimálně třikrát. A děkuju za něj.
Češi jdou v neděli na Holanďany. A jak si vedou soutěžící v tipovačce?
Eva Mužíková 27.6. 00:23
Jak už jsem někde napsala, fotbalové týmy vůbec neznám tak opravdu střílím od boku. Jelikož pravidla hry trochu znám, na rozdíl od tenisu, do tipovačky jsem se tentokrát zapojila a moc mne to baví. Těším se jak moje tipy dopadnou, jsem opravdu překvapená při tom střílení na slepo " jak si vedu" :))))) Fotbalová fanynka Bertice.
Toxická přátelství. Udržujeme je, přestože škodí našemu zdraví
Eva Kopecká 26.6. 20:37
Když jsem své letité známé dala najevo, že pravda o nevydařených příbuzenských vztazích je složitá věc, na které se podílejí všichni zúčastnění, náš vztah se rapidně změnil. Jsou lidé, kteří potřebují slyšet, že mají pravdu za všech okolností. A to i když ji evidentně nemají. Vždy jsem po celou dobu její návštěvy měla stísněný pocit. Přišla, ač se mi to nehodilo, že zahrady odvezla, co šlo, náš rozhovor byl vpodstatě monolog plný stížností na všechny kolem ní. Jen jednou mě pozvala ona a to tak, že na daný určitý termín. Ráda by, abych na jejím víkendovém sídle vařila pro širokou rodinu. Byla velmi dotčená, že nepřijedu. Zaprvé jsem tu dobu chodila do práce. Zadruhé dávám přednost svému rekreačnímu objektů a své rodině. Na jednu stranu jsem ztratila bližší známou. Na stranu druhou se mi ulevilo.
Zlatá a další podzimní barvy
Jan Zelenka 26.6. 13:07
Máš krásné fotky, Věrko. Oblibu podzimních barev s tebou velice rád sdílím. Já jsem dal podzimní procházku po Bílých stráních loni 25. 10.
Vzpomínky
Zuzana Pivcová 26.6. 09:07
Každý z nás je jediný A někdo zasvětí tomu jedinému celý svůj život. Děkuji.
Fotoreportáž: Setkání ve Frenštátě pod Radhoštěm
Marie Novotná 26.6. 08:38
Tohle je super. Fotečky ukazují pohodu a dobrou náladu. Tak někdy na viděnou. Děkuji za článek s fotkami.
Karibik na Hostibejku
Věra Ježková 25.6. 13:44
Jendo, Karel je sympaťák. Víš, jaké bylo mé překvapení, když jsem náhodou zjistila, že je kamarád mé bývalé kolegyně - jachtařky. Svět je malý.
Psychologická "první pomoc" pro lidi zasažené přírodní katastrofou. Radí odborníci z Modré linky
Anna Potůčková 25.6. 13:31
Tak toto je jistě velmi užitečný článek zejména pro ty, kdo byl touto katastrofou zasaženi, ale také pro ty, kteří chtějí pomoci a není jim jedno, co se stalo.
Fotoreportáž: Setkání v Národním divadle
Alena Tollarová 25.6. 09:48
Děkuji za nápad a uspořádání bezvadné akce s prohlídkou Národní třídy a Národního divadla. A teď i za pohotovou reportáž s fotkami :)
Budiž sláva puntíkům
Marie Měchurová 25.6. 09:20
Tak to se mi zase povedlo. Místo 5 hvězdiček 2. Je mi to líto, ale už to nenapravim. Puntíky miluju. Když jsem byla mladé děvče měla jsem bílé šaty s černými puntíky a o chlapce jsem neměla nouzi. Tak ať žije léto s puntíkama!!
Letní mňamka: Ostružinový řez
Marie Měchurová 25.6. 08:28
Aničko, určitě vyzkouším. Ostružin by mělo být letos hodně. Řezy vypadají moc lákavě.
Murphyho zákony jsou vždy platné
Jana Šenbergerová 24.6. 14:38
Kdyby ..., tak by Murphyho zákony neplatily a na světě by ubylo humoru. Především toho černého. Kolika trapasů bych byla jen já ušetřena!
Chvilky naděje
Anna Potůčková 24.6. 11:48
Určitě to není na škodu poznat pomůcky po postižené. A mnohdy je to nápad i v různých soutěžích. My když v práci měli Mikulášské večírky, tak se tam např. soutěžilo poznat určité věci se zavázanýma očima. Tak jak to musí poznávat zrakově postižení. Ovšem z žen všechny zcela bezpečně poznaly vibrátor, u čehož se nejen muži hodně zasmáli, jak si ženy s danou věcí rozumí
Roste počet pacientů, kteří řeší nádorové onemocnění alternativní léčbou, říká onkoložka Petra Garnolová
Helena Štěpánková 24.6. 10:41
Prodělala jsem rakovinu prsu, žiju, zatím jsem zdravá. Vůbec si ale nedovedu představit, že bych se léčila nějak alternativně. Za současný stav vděčím výborným lékařům.
Pražská pouliční červená - fotoreportáž
Věra Ježková 24.6. 09:10
Martino, velmi vydařený hon. Někde to poznávám. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.