Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jsem tlustá a jsem na to hrdá. Vychvalování obezity je trend

Olga Škopánová 3.6. 10:12
To je asi stejné jako kdybych já byla hrdá na to, že jsem krátkozraká.

Dopisování převážně (ne)vážné X

Blanka Lazarová 3.6. 09:04
Pěkně vám to spolu klape a rýmuje. Jen tak dál,... :-)

Jak bych chtěl prožít zbytek svého aktivního života

Libuše Křapová 3.6. 08:38
Václave, rozumné rozhodnutí a přeji vám hodně radostí při jeho uskutečňování. I když já sama nevím, kdy bude můj bod "Z", snažím se o něco podobného.

Putování Tichomořím v roce 1995 – díl 6: Austrálie (Sydney a okolí)

Naděžda Špásová 2.6. 14:41
Austrálie je moc zajímavá země, mám ráda dokumenty o tomto ostrově. :-)

Vzory kolem nás

Růžena Kuželková 2.6. 11:08
Oč krásnější byly "přebrepty" našich dětí,nezatíženými dnešními kreslenými filmy. Můj syn se dožadoval od dědy - ozabáče(správně pohrabáč) - a přišla paní isponožka(listonoška),nó není to krásné a traduje se to už 50 let.

Neuvěřitelná povídka

Václav Soukup 2.6. 09:27
To se Vám povedlo a já jsem se pobavil. Škoda, že jsem začal chodit na oční už jako stařec !

Videoseriál: Jak si nainstalovat a používat aplikaci Můj vlak

Antonín Nebuželský 2.6. 08:41
Děkuji za návod. Aplikaci mám už dlouho, používám hlavně na zjištění spojení. Jízdenky jsem si zatím nekupoval. A tu MHD jsem nevěděl, to se bude hodit. I když pro důchodce nad sedmdesát je to většinou zdarma. I když výjimka potvrzuje pravidlo, viz Ústí nad Labem, kdo to zná. Ale to je už něco jiného.

Výlet do Prokopského údolí očima Moraváků

Helenka Vambleki 2.6. 08:24
A ještě jednou "Prokopák" jinými slovy a jinýma očima :-) Paráda!!!

Ptáčnice

Daniela Řeřichová 2.6. 07:17
Ptáčnice jsou jako nevěsty v krajině, krásné a dlouho kvetou.

Sen, který se zrodil v lese

Jana Šenbergerová 1.6. 23:32
Takovým podnikatelům fandím a držím pěsti, ať mají stále dost spokojených zákazníků. ♥

Z rebelky hospodyňkou

Zuzana Pivcová 1.6. 13:46
Je prima, když to někdo bere takto s humorem. Dřív jsem se často snažila dělat ze svých nedostatků své přednosti. Dnes už je všechno jinak.

Marta - den svatební

Zuzana Pivcová 1.6. 13:41
Tak jsme dospěli ke šťastnému konci, kdopak by ho nechtěl? I když možná to není konec, Vlaďko, dala sis neskutečnou práci, za kterou se sluší poděkovat.

Fotoreportáž. Málkova vyhlídka

Anna Potůčková 1.6. 12:43
Nadi moc hezká a na fotky bohatá fotoreportáž. Alespon díky fotkám člověk vidí krásy naší vlasti

Vláda schválila zvýšení důchodů o 300 korun nad rámec valorizace. Průměrná penze by v roce 2021 vzrostla na 16 159 korun

Alena Švancarová 1.6. 11:46
Neměli by čekat do konce roku,ale zvednout důchody jíž ted,vždyt se všechno rapidně zdražuje,veškeré úniky musíme zaplatit MY.

Český národ se konečně dočkal…

Václav Soukup 1.6. 09:51
Úředníci na ministerstvech neznají reálný život normálních lidí ! Chtěl jsem jít do sauny, ale smí tam pouze 30 % z celkové kapacity ! Pro provozovatele je lepší nechat jí zavřenou.

Jak naučit vnoučata hospodařit? Radí odborník na finanční gramotnost

Milan Pepo 1.6. 07:59
Jaká výuka finanční gramotnosti. Myslím, že všeobecně můžu říct za generaci nás ,,sátníků." Od malička jsme byli vedení k tomu, že si nemůžeme koupit to co nepotřebujeme za peníze které nemáme. PS: Jinak mi přijdou smíchu různé programy vlády k výuce finanční gramotnosti tu k sociálně slabým, tu ke studentům, tu k seniorům. Finanční gramotnosti nás chce učit vláda, která je na úrovni účetnictví krachujícího JZD. A ,,programy" finančních domů? Na Seznamu byl jednou článek jisté banky právě k výuce dětí finanční gramotnosti. Přečetl jsem si jej celý, ale něco mi ,,nehrálo". Po druhém přečtení jsem na to přišel. V posledním odstavci byla taková podprahová zmínka o vhodnosti ,,dětského" účtu, jak jinak zavedeného právě u nich.

Nedělní podvečer u nás

Daniela Řeřichová 31.5. 17:04
Krásné fotografie, moc děkuji.

Zaplaťte si předem za pohřeb bez obřadu, láká firma. Předseda Asociace pohřebních služeb před nabídkou varuje

Jan Skryja 31.5. 13:56
Služba rozhodně pro spoustu lidí smysl dává a je to osvěžujicí změna trhu. Naopak se mi příliš nelíbí komentář pana Mangla, který nevybíravě používá označení "prodejci hrnců" a tímto argumentačním faulem trochu snižuje kvalitu vlastního tvrzení.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.