Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-5
Václav Soukup 10.5. 10:11
Je to už hodně dávno, co jsem viděl jugoslávský velkofilm / koprodukce s USA a Itálií / " Bitva
na Neretvě ", z roku 1969. Hráli v něm tehdejší hvězdy všech tří zemí a pojednával o statečné
operaci " Jugoslávské partyzánské armády " s Němci. Je zajímavé, že maršála Tita uznávali
téměř všichni obyvatelé tehdejšího státu, bez ohledu na jejich národnost. Brzy po jeho smrti
šlo všechno " do kopru "
Silueta dělá správné oblečení
Dana Puchalská 10.5. 08:21
Kdybych mohla,tak bych si pořídila model na čtvrtém snímku. Ale nevím,kam bych v něm vyrazila. :-) :-)
Jak jsem skončil
Oldřich Čepelka 9.5. 13:25
Diskuse? Není o čem diskutovat! Pochechtávat se a pochopit tu tragikomičnost. Výborné, paní autorko!
Žižkovské postcovidové ostříhání
Jana Šenbergerová 9.5. 11:26
To se máte, já si ještě chvíli počkám.
Výzva
Zuzana Pivcová 9.5. 09:09
Pobavila jsem se. Výjimečně jsem si přes e-shop objednala nějaké tričko, ale na prádlo bych si netroufla.
Obrázky z procházky
Zuzana Pivcová 9.5. 09:07
Moc hezké obrázky, je vidět, že Ti Stromovka trvale přirostla k srdci.
Lucerny a lampy okolo nás
Alena Švancarová 8.5. 11:20
Moc zajímavé.Ano člověk často jde zamyšlený do svých starostí a nevnímá.Až když procítne uvědomí si co zajímavostí míjí.Ty lucerny - skvělé.Miroslav Horníček napsal zase knihu Dobrý den,socho.Všímal si soch okolo sebe a přemýšlel nad jejich výrazem,co si asi ta socha myslí atd.Moc pěkné počtení.Jako tento Váš článek.
Jak jste na tom s tajemnem?
Jana Šenbergerová 8.5. 10:15
Za takovým místem nemusím nikam chodit, nosím si ho v sobě. Proto se občas "potkávám" s lidmi na stejné vlně, i když se osobně nikdy nepotkáme.
Den matek a moje vzpomínky
Daniela Řeřichová 8.5. 09:25
Paní Marie, děkuji za Váš dojemný příběh o soužití s laskavou babičkou. Máme štěstí, když můžeme s úctou a vděkem vzpomínat na ty, kteří nás provázeli životem. I já jsem měla báječné prarodiče a byla bych ráda, kdyby i po mně jednou zůstala dobrá vzpomínka.
Jak to naplánovat, do hotelu nebo do soukromí? All inclusive nebo nic? Letos je nutné dovolenou dobře promyslet
Milan Sova 8.5. 08:03
V případě Itálie je třeba si ohlídat datum, protože lidi očkovaní v lednu a v únoru by mohli mít problém ;-)
Plavební sezóna 2021 na Máchově jezeře začíná
Jitka Caklová 7.5. 21:25
HYNEK mi připomněl setkání i60 v Doksech, kdy jsme se na něm, na přímluvu Alenky Vávrové u kapitána, v květnu 2016 plavili po Máchově jezeře.
Z Vesmíru přicházejí znamení
Daniela Řeřichová 7.5. 14:34
Přečetla jsem jedním dechem a smekám. Já bych asi zbaběle couvla.
Uspěli byste u přijímacích zkoušek na osmileté gymnázium? Vyzkoušejte si test
Jana Kollinová 7.5. 14:09
Nedomnívám se, že senioři nejsou cílovou skupinou, která by měla posuzovat vhodnost a obtížnost testů uchazečů o vyšší stupeň vzdělání.
Z našeho venkova
Jitka Caklová 7.5. 11:36
Maruško zdravím Vás a děkuji za krásné vyprávění. Také dnes už s úsměvem říkám, byl to krásný život, plný odříkání a těžké práce. K tomu, aby zůstal ve vzpomínkách krásný, jsem musela nejprve odpustit a to i sobě. Kdo dnes ví, co znamená, uživit se na rodné hroudě.
Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-4
Věra Ježková 7.5. 09:37
Jendo, ráda jsem si přečetla pokračování. Zajímavé, moc hezky napsané - jako všechny tvé cestopisy.
Pampelišky
Věra Ježková 7.5. 08:46
Hani, pampelišky nehubím. Taky se mi moc líbí. I na tvých fotkách. :-)
Mrkvová bábovka
Marie Novotná 7.5. 08:25
Děkuji za pozvání. Mé kroky už zavítaly do těch končin. Je tam krásně. A recept určitě vyzkouším.
Nic jsem nikdy v životě neměl úplně normální, ani vstup do Pionýra
Zuzana Pivcová 6.5. 14:10
Když přijímali žáky naší třídy do Pionýra, já jsem mezi nimi nebyla. Ne omylem, ale protože si to můj tatínek nepřál. Mě jako dítě to samozřejmě mrzelo. Problém nastal, když učitelka donesla do třídy dopisy sovětských dětí, které si chtěly dopisovat. Také jsem si vzala adresu dívky Světlany z Uralu. Bylo zvykem si měnit pionýrské šátky. Jenže já jsem žádný neměla. Takže šla maminka se mnou do krámu a šátek jsme koupily. Přišel mi za něj ruský, lehký hedvábný, jenže jsem ho nemohla nosit. Do Pionýra jsem vstoupila v 6. třídě těsně před tatínkovou smrtí, kdy už mu to bylo dost jedno. Díky za hezké vyprávění.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.