Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kouzlo jara, vůní a barev
Naděžda Špásová 6.5. 13:20
Soni, tak hezké toulání, taky se na to těším, už si s dcerou plánujeme, kam se podíváme. Zatím to byl Plešivec a včera větrná Milada. Fotky máš, jako vždy, moc hezké. :-)
Kvalitu péče o paliativní pacienty zvýší podle Sue Ryder vzdělávání sociálních pracovníků
Helena Štěpánková 6.5. 11:00
Pracovníci v sociálních službách by měli být nejen dobře proškoleni, ale hlavně zaplaceni. Jejich práci obdivuji, namáhavá fyzicky i psychicky.
Místo, kam se ráda vracím: Milada
Zuzana Pivcová 6.5. 08:15
Naďo, Ty se k Miladě vždy ráda vracíš a ona už na Tě čeká a nabídne Ti pokaždé krásné možnosti fotografování.
Fotoreportáž: Dubnové vycházky
Zuzana Pivcová 6.5. 08:13
Aničko, jsi dobrá, že chodíš za každého počasí a ještě pořídíš takové krásné fotky. Za sebe děkuji.
Výrazné šperky naznačují smysl pro humor, říká cestovatelka a umělkyně Alena Horylová
Elena Valeriánová 5.5. 23:16
Zajímavý rozhovor. Takový rozverný.
Rakovina prostaty v Česku neustupuje. Urologové volají po plošném screeningu, pětina mužů přijde k lékaři pozdě
Libor Farský 5.5. 13:42
Ne všude jsou svědomití urologové. Já mám velmi špatné zkušenosti s nemocnicí v ČB. Až po letech potíží mi rakovinu prostaty zjistili .... Ten test PSA, spočívající jen v rozboru krevního vzorků v laboratoři, je pro mnohé z tamních lékařů prý finančně zatěžující a obvodní praktická lékařka se spoléhala na urologii. Naštěstí můj syn objevil až v Praze specializované Proton centrum, kde mě pak po 5 týdnů ozařovali a dodnes není jisté jestli již nebylo pozdě, já na operaci s narkózou nemohu. Kdyby někdo z čtenářů i60 potřeboval více informací, napište mi na exin.farsky@seznam.cz. Také mi o tom i zde již vyšel článek „Musíme si pomáhat aneb Jak jsem bojoval s rakovinou“.
Jen chuť pěstovat rajčata nám nestačila
Jana Šenbergerová 5.5. 11:31
Vzhledem k tomu, že touha a chuť jsou hybnou pákou k činnosti, nepochybuji, že časem naleznete, v čem skutečně vyniknete. Myslím, že využiji vaší zkušenosti a s rajčaty na balkoně nezačnu, i když i mě ta myšlenka už dlouho láká.
Žižkovské rozvolňování
Jana Šenbergerová 5.5. 11:23
Žijete, sledujete, píšete - vše je jak má být. :-)
Místo, kam se ráda vracím: město Kroměříž
Daniela Řeřichová 5.5. 08:23
Překrásné fotografie a poutavý článek. Kroměříž je opravdu mimořádně zajímavé moderní historické město, navštěvovali jsme s manželem opakovaně.
Jsou kočky léčitelky?
Marie 00000 5.5. 08:01
I kdyby kočky nebyly léčitelky, tak jsou to velmi milá, příjemná zvířátka - ale ony léčit umí, už svou krásou, jemným kožíškem... .
Cesty 1
Zuzana Pivcová 4.5. 09:09
Díky, Věrko, krásné. Každá cesta někam vede a má svůj konec a k tomu dříve či později dojdeme.
Když přijde Máj
Dalibor Polanský 4.5. 08:22
Ke konci se sice trochu vytratila poetika začátku, ale myšlenka je fajn.
Když bude Země zdravá, budeme zdraví i my, lidé
Daniela Řeřichová 4.5. 08:03
Děkkuji za hezkou úvahu, příroda je opravdu mocná čarodějka.
Diskuse na internetu jsou plné vášní a nenávisti. Současná doba jev zvýraznila
Daniela Řeřichová 4.5. 08:00
Jakékoliv projevy agresivity jsou za mne neomluvitelné.
Zahrádkáři z vlastní vůle
Eva Mužíková 3.5. 15:08
Eleno, koupili jste si ten původně pronajatý, nebo jiný?? Někdo mi na likvidaci hryzců poradil, abych zapálila do jejich děr sirný květ... Sousedka se zvědavě ptala, co dělám... dej mi jich pár, máme hryzců spoustu... nejsem lakomá, dávám...... Druhý den na mne přiletí soused, šílí... kouř ze sirného květu se chodbičkami hryzců dostal až do skleníku ke kořenům, do rána byla všechna rajčata a okurky šedivá,, schlíplá, bez známek života... jestli se zbavili hryzců jsem se nedozvěděla....Jo zahradničení je radost, ale i věda:)))
Batůžek je nejlepší společník ženy v každém věku a při různých příležitostech
Lenka Kočandrlová 3.5. 09:40
Tak někdy se batůžek hodí,ale běžně nosím menší kabelku křížem přes tělo,zdá se mi to praktičtější.Na zádech není taková kontrola,kdyby se tam někdo chtěl vloupat.
Kdo vychovával nemanželského vnuka Boženy Němcové?
Daniela Řeřichová 3.5. 08:03
Mimořádně zajímavý článek, děkuji.
Jarní šepotání
Jana Šenbergerová 3.5. 07:43
Dano, svět je samé lákadlo a tobě se povedlo vybrat z nich ta nejkrásnější.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.