Přehled posledních diskuzních příspěvků
Abeceda vzdělávání pro seniory
Vladislava Dejmková 29.4. 18:08
Dobrá nabídka. Teď už záleží jen na seniorech, zda kurzy absolvují.
Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-2
Věra Ježková 29.4. 15:49
Jendo, tvé cestopisy čtu ráda; nikdy jsem neměla příležitost moře moc prožít. Obdivuji tvoji lingvistickou odvahu mluvit kostrbatou chorvatštinou. Pajdulák cestovatel je bezva.
Balkán mně přirostl k srdci
Jan Zelenka 29.4. 13:26
Pane Soukup, díky, ale jako "leader" se skutečně necítím. Co ale cítím pořád velmi silně, to je moje náklonnost k Chorvatsku. Učil jsem se chorvatsky, abych mohl komunikovat s místními. Když s nimi člověk mluví jejich řečí, jsou úžasní. Byli jsme tam těsně po válce, když poblíž Kninu byly ještě ojedinělé útoky a s domácími jsem probíral hlavně uplynulou válku. Tak, jak ubývalo rakije v lahvi, byl rozhovor čím dál, tím víc neformálnější. A ve vinotéce jsem měl prémiové víno. Bylo mi staříkem řečeno: "Vi čete dobiti nešto bolje." A tak jsme si užívali těžké dalmatské červené.
Mandelinka byla rychlejší
Jana Šenbergerová 29.4. 09:04
Zuzko, pobavila jsi mě. Napsala jsi to moc hezky. :-)
Předpověď na KVĚTEN podle znamení zvěrokruhu
Jana Šenbergerová 29.4. 08:55
Milé jako vždy. Teď ještě aby nám slunce svítilo a počasí moc nezlobilo.
Tři důchodci a mladice
František Matoušek 29.4. 08:54
Díky za procházku neznámým krajem a krásné fotky z této procházky. Mě tedy nohy vůbec nebolely.
Tykání čím dál více proniká do našich životů. Je vůči starším lidem neuctivé?
Olga Škopánová 29.4. 08:25
Dle mého názoru je neuctivé tykat cizímu člověku ať je jakéhokoliv věku. A co se týče angličtiny tak to je velký mýtus i když nerozlišuje tykání a vykání tak má zase jiné prostředky jak vyjádřit odstup od neznámého člověka.
Pražáci na výletě
Naděžda Špásová 28.4. 11:50
Dobře napsané, jen mě trochu překvapil ten vůl. Kdyby u toho byly ještě fotky, bylo by to dokonalé. :-)
Jiřina Bohdalová devadesátiletá. Jaký dárek by pro ni byl nejcennější?
Antonín Nebuželský 28.4. 08:11
Přeju paní jiřince hodně dalších let, pokud možno ve zdraví, jen se mi zdá, což není problém paní Bohdalové, že je na obrazovce v jednom kuse. To bude spíš tím, že se v téhle době nic pořádného nenatočilo. Ale třeba taková Fany, to je koncert. :-)
Kamenná slunce v Českém středohoří
Antonín Nebuželský 28.4. 08:05
Tam já se rychtuju už léta, snad se tam letos mrknu. Díky za připomenutí :-)
Připojte se ke kurzu posílení pánevního dna! Pro první tři čtenářky máme víkendový kurz zdarma
Silvie1 Koutcká 27.4. 14:46
Moc hezké, že probíhají taková cvičení, ale s mými dysfunkcemi pánevního dna bych se ráda svěřila do péče nějakého dobrého fyzioterapeuta.. Máte někdo prosím zkušenost s http://www.urogynekologie-otcenasek.cz/fyzioterapie/ ráda bych se na něco zeptala a budu moc ráda za rady.
Kadeřnictví "Dimi"
Zuzana Pivcová 27.4. 13:14
Dimkovi se to náhodou moc povedlo a viditelně jsi omládla. I na mezinárodních soutěžích kadeřníků velmi často vítězili muži. Máš to doma zajištěné, nemusíš nikam chodit a shánět antigenní test.
Putování Tichomořím v roce 1995, díl 5 – Nový Zéland, jižní ostrov
Vladislava Dejmková 27.4. 12:23
Cestování s vámi se mi moc líbí. Tam už se asi nikdy nepodívám, tak aspoň timto způsobem. Děkuji.
"Ty vole"
Zuzana Pivcová 27.4. 10:03
Haničko, tahle oslovení podle dobytka jsou nesmrtelná a asi je nic nenahradí. Už před mnoha lety mi vyprávěl jeden kolega, že stáli někde ve frontě a před nimi dva mládenci a samý "vůl". Pak jednomu něco upadlo, nevšiml si, a kolega ho oslovil: "Pane vole, něco jste ztratil". Kluk koukal, přece jen si to trochu uvědomil.
Žít v penzi na chatě. Tak vypadá sen většiny Čechů
Olga Škopánová 27.4. 08:55
Kdybych nemohla pracovat a chodit po kavárnách a obchodech to by mě z toho švihlo.
Cesta do neznámé krajiny mne vždy láká
Zuzana Pivcová 27.4. 08:21
Zvládla jsi to dobře a k tomu všemu jsi ještě pořídila plno krásných snímků.
Videoseriál: Jak využít QR čtečky ve svém chytrém mobilu
Martina Růžičková 27.4. 07:34
Díky za pokračování. QR kódy jsem zatím nijak nevyužívala, tak musím další díl určitě zkouknout :-).
Hra o štěstí
Jana Šenbergerová 27.4. 07:22
Krásné. Přesto nám dávám šanci a místo nicoty nabízím věčnost.
V ponorce s chytrým mobilem
Vlasta Ledlová 26.4. 12:22
I já se s chytrým telefonem kamarádím už delší dobu. Někdy nám to jde, jindy je to boj. Zkouším různé aplikace a baví mě to. I karty do obchodů mám stažené na jednom místě. S nabídkou od Alberta jsem se nedávno potkala také. Ale mají smůlu. Už jsem vyzkoušela totéž od Lidlu a zjistila jsem, že to není nic pro mě. Slevy pro uživatele se mi zdály tak nízké, že to ani nestálo za vytáhnutí telefonu z kabelky a navíc mě výběr zboží ve slevě vůbec neoslovoval. Byly to vesměs věci, které nikdy nekupuji. Možná to v jiných obchodech bude lepší,
ale já už asi zůstanu u staromódního způsobu nakupování. Platba kartou nebo telefonem ano, ale bez aplikace .
Herec Jan Holík: Těším se na diváky a na jejich smích
Dana Divišová 26.4. 11:59
Cavemana jsem viděla dvakrát a klidně bych šla potřetí. Člověk musí sedět v prvních řadách, jinak pro smích v hledišti neslyší. Je to správná oddychovka. Na Vejšlap bych šla ráda, jen je obecně problém do Ungeltu sehnat vstupenky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.