Přehled posledních diskuzních příspěvků

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ IV

Vladislava Dejmková 3.4. 07:57
Chaos a improvizace mají své kouzlo. Ale občas je třeba si uklidit. Mysl, soubory v počítači i byt.

Jaroslava Panýrková: Výhodou stáří, možná jedinou, je nadhled

Daniela Řeřichová 3.4. 07:43
Paní Panýrkové jsem si vždy moc vážila a přeji jí hodně radosti a pevé zdraví.

Pohoří El Torcal ve španělské Andalusii

Helena Přibilová 2.4. 20:51
Děkuji za přiblížení dalšího zajímavého místa, které jsme během naší návštěvy Andalusie neviděli. Také fotografie jsou pěkné.

Velký pátek je připomínkou Ježíšova ukřižování a dnem přísného půstu

Elena Valeriánová 2.4. 12:22
I mně se líbí tento článek. Jednoduché a jasné shrnutí. Děkuji.

Dokážete si v téhle době ještě zazpívat?

Zuzana Pivcová 2.4. 12:20
Někdy si zazpívám se sestrou při kytaře, hlavně folkové písničky. Ale můj hlas za moc nestojí. Moravští lidoví zpěváci jsou báječní.

Zklidnit nervovou soustavu i dýchací cesty pomohou bylinky

Daniela Řeřichová 2.4. 09:05
Bylinky mají u mne místo v mnoha podobách. Kopřivový a meduňkový čaj, v létě nedám dopustit na džbán s vodou, mátou a citronem atd. Bylinky jsou tělu prospěšné, ale v některých případech je nutné konzultovat jejich užívání kvůli kontraindikacím s léky.

Jsi stále se mnou

Věra Ježková 2.4. 07:54
Zuzko, děkuji moc za tu dojemnou krásu. ♥

Jak jsme se potkali

Jana Šenbergerová 1.4. 14:47
Libore, poctivě jsem to přečetla a v hlavě mi naskočilo ???. Jasně, také nemusím rozumět všemu.

Recepty na netradiční velikonoční pochoutky, kterými potěšíte malé i velké

Jana Šenbergerová 1.4. 13:35
Líbí se mi všechny recepty, ale tentokrát se asi pustím do jidášů podle tohoto receptu, i když jsem měla připravený jiný. Přestože už jsem po zelenočtvrtečním obědě, sbíhají se mi sliny.

Kombinací vakcín vznikl omlazovací koktejl. Chyba v americkém očkovacím centru možná spustí revoluci v medicíně

Marcela Broumová 1.4. 11:02
Dobrá varianta, díky za milé odlehčení. Také mě baví úvaha o nemodernosti Big Benu a převodu tamních hodin na digitální.

Vzpomínka na Skotsko (5. část - Ostrov Skye)

Zuzana Pivcová 1.4. 09:07
Krásné barvité pokračování cestopisu a můj obdivný dík jako vždy.

Ze šuplíku zapomenuté

Zuzana Pivcová 1.4. 09:05
Je to krásné, i když desítky let staré vyznání, které by mělo mít obecnou platnost pro všechny vztahy. Děkuji i za velikonoční přání a srdečně ho opětuji.

Čím je člověk starší, tím hůře se učí. Ukazuje se, že toto tvrzení je nesmysl. Zaměstnavatelé to však vidí jinak

Olga Škopánová 1.4. 08:54
To, že starší lidé se chtějí učit není jen v důsledku pandemie, tak to bylo i před covidem, jen zaměstnavatelé to nechtěli vidět.

První čtvrtletí roku v kalendáři „íčka“

Daniela Řeřichová 1.4. 07:08
Hezké asociace nad kalendářem íčka, děkuji.

Jarní soutěže portálu i60 pro fotografy, zahrádkáře i turisty

Jaroslava Handlová 31.3. 12:32
Těším se na jarní příspěvky. Všem v redakci přeji také krásné jarní dny a pohodové Velikonoční svátky.

První jarní výlet do Třebušína za bledulemi a do Ploskovic

Daniela Řeřichová 31.3. 09:03
Děkuji za reportáž do míst, která moc neznám. Fotografie přírody jsou skvostné. Podobné družiny pávů jsou ve Vojanových sadech.

Fotoreportáž: Výlet do Velké Polomi

Vladislava Dejmková 31.3. 08:58
Ještě že máme stále co objevovat ve svém okolí, i když v současné době jen v rámci okresu. Také ráda fotím podobná místa, kde je v době, kdy jsou stromy bez listí, pěkně vidět. A zároveň přemýšlím, kdo a jak tam kdysi žil. I já mívám sebou strážce, ale tem je dost netrpělivý a nechce se mu dlouho čekat. Ale v posledni době se dost vylepšil.

Tři básně, převážně nevážné

Věra Ježková 31.3. 08:13
Jendo, jsem ráda, že jsi básničky zveřejnil. Víš, že mě moc baví. :-)

Warfarinu odzvonilo, ke slovu se hlásí moderní léky. Tisícům pacientů odpadnou testy, dieta, zvýší se jejich bezpečnost

Irena Mertová 30.3. 14:12
Tak to jsem zvědava - beru NOAC, dosud jsem si lék musela hradit jako samoplátce, což mi odčerpává docela podstatnou část důchodu. Ale nevím, zda na úhradu - aspoň částečnou - dosáhnu nyní...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.