Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kachnička mandarínská na Labi
Daniela Řeřichová 28.2. 08:05
Kouzelný příběh, děkuji, a k tomu nádherné fotografie jako bonus. Pro mne navíc premiéra - nikdy jsem kachničku mandarínskou neviděla.
Neposlušné botičky on má...
Marie Měchurová 27.2. 13:39
To znám. Bylo to ještě před koronavirem. Jeli jsme do Kroměříže na odpolední koncert do Květné zahrady. Kousek od nádraží se mi na jedné botě udělala velký žralok - celá přední část se odpojila od podrážky. Čekala jsem v parku na lavičce a manžel mi v papírnictví koupil izolepu stejné rezavé barvy, jakou měly boty. Botu jsem omotali a kultura byla zachráněna. Doma šly boty do koše a byl důvod koupit si nové.
Jak jsem přišla o deštník a málem i o manžela
Eva Mužíková 27.2. 11:38
Maru, prožívala jsem při čtení Tvé obavy, jako bych tam byla s vámi. I když mám ráda lidské hemžení, v tomto případě bych také zvolila pohodlí u TV.
Srovnání linií v Zoner Photo Studiu X
Jaroslav Kolín 27.2. 10:21
Tleskám, tenhle článek je užitečný a osvěty je třeba. Já osobně mám jen ZPS 18, protože jsem usoudil, že platit roční poplatek přes 1000 Kč za verzi X se mi nevyplatí, i když neustále dostávám nabídky na slevu. Takový fotoexpert zase nejsem, abych využil všech možností ZPS X a ZPS 18, za který jsem zaplatil jednou provždy, mi stačí. V článku popisované akce má také a hojně je využívám. |
Jednou už jsem tady psal, že nejsem nadšen, když na obrázku teče moře s kopce a rovnoběžky se stýkají v konečnu. U toho vyrovnání kolinearity ale souhlasím s autorem v tom, že se nemá přehánět, protože může dojít ke zkreslení, ale neuškodí ji aspoň trochu využít.| Možná by bylo dobré upozornit na ještě jeden druh úprav - potlačení světel a projasnění stínů. To byste se divili, jak ten snímek prokoukne. | Vím, že většina používá jiné fotoeditory, které jsou zadarmo, ale nevím, jaké ty skýtají možnosti. Kdyby i takové, jako ZPS, bylo by dobré je využívat.
Leden na rampouchy hrál.....
Dana Puchalská 27.2. 08:19
Hezká básnička. Já ji nikdy neslyšela. Ale nevadí,nikdy není pozdě.
Zákony přírody platí všude – obvykle vyhrává ten silnější nebo chytřejší
Jana Šenbergerová 26.2. 14:45
Parádní fotografie i průvodní slovo. Přesto si myslím, že jste "ulovila" krásného krahujce.
Testování pláží východního pobřeží (3. díl)
Milan Sova 26.2. 11:14
Cesty z Posady do hor jsou opravdu výživný ;-) Místy až 18% stoupání :-)
Dobré duše byly s námi i v roce 2020
Daniela Řeřichová 26.2. 11:04
Jedná se o velmi smysluplný projekt a děkuji oceněným za jejich záslužnou činnost pro druhé. Vidím kolem sebe hodně dobrých duší, i když nejsou třeba někde evidovány. Nejsme na tom tak zle, jak někteří tvrdí.
Příběh na 50 slov: Odposlechnuto v pražské tramvaji
Jitka Hašková 26.2. 09:38
Vtipné, kéž by se dali takto usměrnit všichni, kteří v MHD otravují hlasitými telefonními rozhovory.
Předpověď na BŘEZEN podle znamení zvěrokruhu
Eva Mužíková 26.2. 08:24
Irenko, tak to jsi se u mne opravdu trefila!!! / střelec/ Zrovna v těchto dnech je můj horoskop pravdivý. Provokace dokáži přehlížet, nedám reakcí na ubohou pomluvu pisatelce šanci.. No a ty radosti těla:)))) Potěšila jsi mne.
Pomoc!!!
Dana Puchalská 26.2. 07:16
Hani, to je prostě smutná realita našich dní. A Ty jsi ji převedla do poezie.
Vláda vytahuje proti koronaviru novou zbraň: lockdown. Pohyb lidí jen v rámci okresu, v noci se psem do 500 metrů od domu
Milan Sova 25.2. 23:08
Tak pane Mikušo, teď je ještě otázka, jak moc jsou ta data z Běloruska důvěrydoný ;-) Jinak nemusíte do Běloruska. Podstatně tvrdší uzavření než budete mit v ČR maji některé provincie v IT. U nás je to třetí týden, pohyb jen v rámci obce a to pouze ve čtyřech vyjmenovaných případech. Vždycky s vyplněným papírem ;-) Jinak do 500 metrů do bydliště. Na druhou stranu, proti jaru můžete aspoň do práce :-)
Vakcíny jsou již nyní dostupné chronicky nemocným lidem
Elena Valeriánová 25.2. 17:48
Děkuji za souhrnné a srozumitelně podané informace.
Někdy se mi líbí jiný výtvor, než vybrala porota
Jana Šenbergerová 25.2. 13:40
Pozorně jsem přečetla, protože jsem byla zvědavá, k čemu vaše snažení směřuje. Mám to podobně, nicméně nejvíce mě zaujala věta: "Inu, svět je jedno velké divadlo a my jsme v něm herci. Většinou." Nepochybuji o tom, že je to tak. Měníme role, převleky, jeviště. Navíc se přikláním k tomu, že je to tak vždycky. A také nepochybuji o tom, že to, co jsem teď napsala, se nebude líbit všem. :-)
BLOG - Závěť
Hana Nováková 25.2. 12:48
Někdy se ne nadarmo říká, že by pořádek měl být i ve věcech, které si do hrobu nevezmeme. A já jsem pro, sice pro živé to zrovna není jednoduché, ale musíme se přes tuto skutečnost nějak přenést.
Mužům rozvod často působí větší trápení než ženám. Podle psychologů je to i tím, že se méně svěřují se svým trápením
Rozvod Poradna 25.2. 09:57
Mnoho témat okolo rozvodů je podrobněji rozebráno na https://www.rozvod-poradna.cz.
Můžete si tam i vyrobit rozvodové dokumenty přímo on-line a rozvést se tak aniž byste navštívili advokáta.
Lidé se v době epidemie čím dál méně hýbou. Týká se to spíše mladší generace, senioři jsou na pohyb bez fitcenter zvyklí
Daniela Řeřichová 25.2. 07:51
Je to jiný životní styl, mnoho lidí si dnes bez fitka neumí pohyb představit, naprosto to respektuji. Sama jsem tam nikdy nebyla, dost dlouho jsem ale chodila do Sokola. Také cítím, že mi tuhne tělo u PC, i když se snažím chodit ven, včera 7 km.
Od pohádek ke snu
Daniela Řeřichová 25.2. 07:13
Děkuji, paní Hano, znám dobře ten pocit štěstí ve společnosti vnoučat. Napřed těch malých, bezmezně důvěřujících, pak větších, z nichž se stávají parťáci pro diskuze a dialogy o životě. Také jsme večer vyprávěli pohádky, každý den jinou, právě vymyšlenou. Občas ji chtějí i dnes, středoškoláci. Jsme schopni pak společně debatovat do noci, je to prima, člověk nemá šanci zestárnout.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.