Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poddůstojnická škola a vánoce
Zuzana Pivcová 24.2. 13:56
Františku, dobře se to čte. Nepojímám to nijak ideově. Jen jako informace, jaké to bylo na vojně. Neměla jsem nikoho blízkého, kdo by mi o ní vyprávěl. Děkuji.
Fenomenální paměť
Jan Zelenka 24.2. 11:04
Z toho si nic nedělejte, bude hůř. To je bohužel rozdíl mezi krátkodobou a dlouhodobou pamětí. Já si taky pamatuju, co jsem dělal v první třídě, ale už nevím, co bylo včera. Pozitivní na tom je fakt, že život máme dnes samou novinku.
Můj mikrosvět je naprosto nepatrnou součástí celého Vesmíru
Jana Šenbergerová 24.2. 10:22
Dodávám, že souhlasím s naší "nepatrností", nicméně naše důležitost netkví ve velikosti, ale neoddělitelnosti od Vesmíru. Jsme jeho součástí, bez které by mozaika světa nebyla celá, tedy dokonalá. Vtip mě pobavil dvakrát. Nedalo se to přehrát přímo, tak jsem šla přes uvedenou adresu. Zapnu zvuk, vidím, že Zdenka Studénková mluví, ale neslyším o čem, protože do toho hlasitě hraje hudba. Samozřejmě jsem si nevšimla, že si Pavel něco přehrával, ale vypnul jen mikrofon a já to sama pustila. Upřímně ti přeji, Jitko, ať jsi ve všech vztazích v pohodě. Nepochybuji, že budeš, protože "úhel pohledu" už ovládáš.
Naše první kroky na ostrově (2. díl)
Dana Puchalská 24.2. 09:24
Jarko.Je vidět, že jsi profesionál. Bedekr pro ty, kteří se tam jen tak nedostanou. Děkuju.
Vladimíra (74): Být vdovou je třeba se naučit
Jana Hošková 24.2. 09:13
Smutné...a přece by stačilo tak málol Mít syny a jejich rodiny vedle sebe, být součástí jejich rodin. To je to, co člověka drží. Bohužel to leckdy nejde.
Fotoreportáž: Objev
Dana Puchalská 24.2. 07:20
Nad'o, děkuju za krásné fotky z kraje,kam jsem kdysi jezdila. A nutrii jsem našla.
Marta - a život jde dál
Daniela Řeřichová 23.2. 18:07
Zajímavě se příběh zaplétá a rozplétá, jsem zvědavá na další vývoj.
Monte Carlo, svět hazardu a Formule 1
Naděžda Špásová 23.2. 09:04
Byla jsem tam dvakrát a moc se mi tam líbilo. :-)
Doma vyrobená rouška či šátek nestačí, vláda nařídila nosit respirátory. Pro některé seniory to může být problém
Hana Řezáčová 22.2. 23:40
Respirátory nejsou cenově nedostupné, známá si koupila krabici za 140 Kč, tedy jeden 14 korun ... Respirátor má "výdrž" cca 8 hodin, tak tomu, kdo nechodí do práce a jde jenom nakoupit či na poštu, tak jistě vydrží na vícekrát (tím samozřejmě nemyslím dva měsíce!!!) - je třeba respirátor doma opatrně za gumičky sundat a někam pověsit, tím vyvětrat, neukládat jej hned do igelitového pytlíku ... Co se týká dýchání, samozřejmě je to bariéra, která není moc příjemná, ale chvíli při nákupu se to dá vydržet a "větrat" dýchací cesty můžeme někde na procházce v přírodě ... Nedá se prostě v současné době jinak, virus je infekčnější a je lepší vydržet trochu nepohodlí než se nakazit ...
Dobrodruzi v čase covidu - podívejte se na diskusi cestovatele, horolezce a jachtaře
Antonín Nebuželský 22.2. 19:56
Můžu je obdivovat, ale pro mě, důchodce to má jaký efekt??
Vidím lépe, slyším lépe - a dál?
Václav Soukup 22.2. 13:52
Moc hezky a s humorem napsáno ! Čas od času musíme holt jít na " technickou ".
Videohovory jako příležitost ztrapnit se a pobavit druhé
Daniela Řeřichová 22.2. 10:08
Videohovory a videokonference jsou dnes již samozřejmou součástí našeho života. Osobně jsem žádnou veselou situaci nezažila, ale vnučka při online výuce ano, když pedagožka zapomněla vypnout program a za ní se objevil nahý muž.
Nápad na poznávání Sardinie (1. díl)
Jan Zelenka 22.2. 09:45
Začíná to hezky. Jsem zvědavý na pokračování. Sardinii bohužel neznám.
Příběh na 50 slov: Idiot taxikář
Zuzana Pivcová 22.2. 08:48
Vando, trochu podobnou situaci jsem zažila loni koncem září. Byla jsem ve čtvrtek u fyzioterapeuta, měla jsem k němu jít opět v pondělí, ale sdělil mi, že to ruší, protože se od jednoho klienta dozvěděl, že byl pozitivní. Poté mi napsal, že se nakazil i on. Tak jsem šla na test a naštěstí byla negativní. Příjemné to ale nebylo. Tak doufám, že jsi v pořádku.
Fotoreportáž: Když loví mistři rybáři
Věra Ježková 22.2. 07:05
Elenko, moc hezká reportáž. To se hned tak nevidí. Zejména v Praze. :-)
Kdo vyhrál naši tenisovou tipovačku?
Jaroslava Handlová 21.2. 16:32
Gratuluji výhercům. Myslím, že byl možná zaznamenán rekord v počtu zde tipujících? Bylo to napínavé v Austrálii i zde. I když jsem nechytila začátek, ráda jsem si zahrála.
Škoda, že se mi nepovedlo vrátit na jeviště Šafránkovou, Abrháma a Hanzlíka, říká k 25. výročí divadla Ungelt jeho principál Milan Hein
Daniela Řeřichová 21.2. 10:37
Do Ungeltu chodíme rádi, panuje tam hezká atmosféra, stejně jako u dalších divadel malých forem.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.