Přehled posledních diskuzních příspěvků
BLOG - Kvóty
Zuzana Pivcová 20.2. 19:05
S posledním odstavcem souhlasím, u mě je to obdobné, a za vyvážený stav zpráv, spíš tedy s ručičkou vychýlenou k dobru, bych hlasovala hned.
Páteční den jak vyšitý
Hana Řezáčová 20.2. 13:27
Krásné fotky - příroda i městečko! Sluneční brýle se koupí nové, hezčí, zrcátko se vymění a vše bude zase OK. Hlavně zdraví a dobrou náladu!
V Česku pracuje téměř půl milionu lidí nad 60 let. Jejich problém? Mladí ambiciózní šéfové, kteří jim jdou po krku
Olga Škopánová 20.2. 12:20
Generační spory byly jsou a budou, ale mladí šéfové by si měli uvědomut, že jestli někdo neohrožuje jejich pozici tak to jsou právě senioři.
Mám ráda kuchařské knihy - díl LXVI.
Eva Mužíková 20.2. 09:07
Mňam, rybu nemám, musí mi dnes vystačit vepřové v mrkvi.....
Fotoreportáž: Zima 2021, ta mikulovická
Vladislava Dejmková 20.2. 08:18
Nádhera, samozřejmě bych hodnotila 5*, kdyby mě poslouchal tablet. Oceňuji nejen fotografie, ale i tu znalost ptactva. Já bych se zmohla jen na kosa a sýkorku modřinku. Z těchto fotografií by se dal udělat atlas! Ještě jednou obdivuji, smekám a děkuji.
Není aréna jako aréna
Zuzana Pivcová 19.2. 13:48
Je pravda, že i já jsem měla zprvu v těch pražských Arénách trochu zmatek, naštěstí to nebylo spojeno s návštěvou nějakého představení. Stačilo ale, že jednou jsem jela na prodejní výstavu minerálů, kde jsem měla mít sraz i se sestrou a jednou kamarádkou. Protože předchozí obdobná výstava byla v hotelu Olympik Garni, jela jsem bez rozmýšlení tam. Sobota a vše zavřeno. Ve skutečnosti byla na výstavišti v Holešovicích :-D
Trochu folklóru a barev neuškodí ženám v žádném věku
Hana Řezáčová 19.2. 09:48
Vestu, co má paní na prvním obrázku, tu bych brala hned!
Pracující senioři v Česku jsou žádanými zaměstnanci. Problém ale je, že jsou občas diskriminováni," říká poslankyně Monika Červíčková
Olga Škopánová 19.2. 09:32
Paní poslankyně spadla odněkud diskriminace seniorů na trhu práce se dnes bere jako věc více méně běžná.
První dotek s antikou - Terst
Martina Růžičková 19.2. 08:09
Terst je město plné úžasných památek. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost ho alespoň na pár hodin navštívit. Moc děkuji za připomenutí tímto bezva cestopisným článkem. Měla jsem tak možnost porovnat naše a vaše zážitky.
Prý mula by se chovala lépe než Prymula
Hana Řezáčová 18.2. 23:47
Pan prof. Prymula byl na fotbalovém zápase s negativním testem, respirátorem, s udělenou výjimkou MZ pro tyto zápasy ... Lituji, že jsem článek pana Váchy četla - tolik zloby, žluče a závisti!
Zpěvák Daniel Landa a epidemiolog Jiří Beran navrhují rozvolnit. Prymula chce tvrdý lockdown
Zuzana Pivcová 18.2. 17:05
Za sebe se podepisuji pod to Desatero. Píšu tak, jak to vnímám já, a s nikým, kdo bude psát po mně, ať kriticky nebo souhlasně, nebudu polemizovat. Já i moje sestra (obě žijeme samy v izolaci) jsme příkladem toho, jak se dlouhotrvající negativní, stresující a k žádnému zlepšení nevedoucí opatření dokáží se vší silou podepsat na do té doby vcelku dobrém zdravotním stavu jedince. Nikdy bych netušila, že budu tak oslabená. Ztratily jsme koníčky, studium, schůzky s přáteli, když není rodina. A to do toho nezahrnuji to, kam spěje naše země. To je všechno, co tu říkám.
Titulky v tisku, které poškádlí naši fantazii, a vykouzlí úsměv na rtech…
Zdenka Soukupová 18.2. 13:46
Romane, hezké. Humor je potřeba. U nás se říká : sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo.
Z nouze ctnost - jak se žije v nouzovém stavu?
Zuzana Pivcová 18.2. 11:16
Maruško, moc Ti přeji, aby pro Tě nemocnice zůstala jen místem, kde jste se dobře pobavily.
Když se spánku nedaří. Jak si můžeme pomoci sami a kdy vyhledat odborníka?
Věra Ježková 18.2. 09:39
Některá z doporučení nemohu realizovat, některá mi nepomáhají. Na dlouhé usínání používám trpělivost. Jestliže se mi chce spát a sotva zalehnu, mě to přejde a hlavou mi začnou vířit desítky myšlenek, nemá smysl, abych vstala a unavovala se nějakou činností. Během noci se několikrát budím. Léky na spaní jsem brala ojediněle, pokud mě čekalo druhý den něco náročného v zaměstnání.
Zimní zamyšlení
Daniela Řeřichová 18.2. 09:29
Paní Hano, vážím si Vašeho upřímného životního vyznání a děkuji.
Nežádoucí účinky vakcín proti covid-19 a jejich bezpečnost
Marie 00000 18.2. 08:00
Reklama na očkování - ale neříká nic, co by bylo povzbudivé, co by motivovalo. Jen banality, ale opravdové a závažné nežádoucí účinky nikdo neřekne. Je to prostě obchodní záležitost. Tím nechci nikomu vymlouvat jeho možnost nechat se očkovat. Kdo chce, ať se očkuje. Už rok nás straší smrtí všude, kam se podívám....
Centrem Prahy bez bruslí
Eliška Murasová 17.2. 15:52
Julie, je vidět, že jste zapálená fotografka, ochotná i zdraví riskovat. Já se s vámi prošla z bezpečí domova.
BLOG: Přátelství na dálku
Zdenka Soukupová 17.2. 13:38
Vlasto, souhlas. Je to fakt dobré, když můžeme být v kontaktu alespoň přes "ty techniky". Ale souhlasím i s Ivanou. To bude paráda, až se bude moci vyrazit někam mezi lidi! Bože, jak já se těším! ☺
Tohle už není můj svět!
Soňa Prachfeldová 17.2. 09:49
Ach ouvej, jak ten svět ničí svými zákazy, příkazy, prudérností, znevažováním, lezením do soukromého světa lidí, lásku mezi lidmi.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.