Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dominantní matka je problém, který často trvá celý život
Olga Škopánová 17.2. 08:38
Své děti jsem vychovala snad dobře a pak jsem je pustila do světa. Je hezké sledovat jak se samy probíjejí životem.
Fotoreportáž - Zimní jiskření
Daniela Řeřichová 17.2. 08:03
Děkuji za hezké putování mně neznámou krajinou.
Marta - trápení
Jana Šenbergerová 16.2. 14:12
Jsem zvědavá, bude-li se vztah vyvíjet nebo skončí. Zřejmě situace těžká pro obě stany.
Zemřel filosof Jan Sokol
Jaroslava Handlová 16.2. 11:57
Byl to člověk se širokým rozhledem, bohatými vědomostmi, velmi pracovitý. Čest jeho památce.
Máji, ó máji!
Zuzana Pivcová 16.2. 11:55
Hezké vyprávění o přesměrování. Znám to. Místo novinářky jsem byla učitelkou. Kéž by už bylo jaro, i když pro mě už dávno bez Máchy.
Ptáci v zimě na snímcích seniorských fotografů: u krmítka, u vody, v lese
Daniela Řeřichová 16.2. 11:39
Děkuji za fotogalerii úlovků mimořádně pohotových íčkařů. Obdivuji a smekám před jejich umem a citem zachytit neopakovatelné okamžiky. Na chaloupce máme krmítko a dění kolem něj je mnohokrát zajímavější než televize.
Jednání hejtmanů s vládou nese první ovoce: příští týden by se mohly otevřít obchody, od začátku března školy
Jitka Hašková 16.2. 11:02
Děkuji za info.
Zdravý doping
Zuzana Pivcová 16.2. 08:28
Moc hezká procházka jako vždy. Díky a foť všude, kam půjdeš.
Löwitův mlýn v Praze
Vladislava Dejmková 16.2. 07:51
Také mám ráda podobná místa, teď mám dost času je objevovat. A často si pak dohledám historii místa a objektu a docházejí mi souvislosti. V Praze takových míst bude určitě hodně, u nás v Hradci to už mám za tu dobu covidu dost prochozené. Ale ještě mně zbývá jeden zajímavý objekt, o kterém bych chtěla napsat. Jenže je za plotem a zatím jsem se k němu nedostala blíž, abych ho mohla vyfotit.
O naslouchání
Daniela Řeřichová 16.2. 07:09
Děkuji za pěkný článek, s jehož myšlenkou se ztotožňuji. Vždy jsem radši naslouchala než mluvila. Celý život jsem pracovala v týmu, kde si lidé musejí umět naslouchat a umět kultivovaně vybalancovat různá stanoviska. Ráda si o víkendech povídám s vnoučaty – 16 a 18 let a jejich názory promítám do své práce. Někteří moji vrstevníci mají bohužel pocit, že stáří je opravňuje nepřipustit jinou možnost než vlastní pravdu prověřenou věkem.
Den sv. Valentýna
Jana Šenbergerová 15.2. 14:07
Vlasto, sama Račice rozumím vám velice. Měla jsem však více štěstí, proto i vám držím pěsti. Kamarád, či kamarádka, někoho to mít chce zkrátka. Na íčku je plno lidí, mnozí z nich se rádi vidí. Doba srazům nepřeje, zbývá ale naděje setkávat se na íčku, potěšit se trošičku. Kdo chce, své tu vždycky najde, jen je třeba, ať sem zajde. Potěší, či polituje, tahle možnost vždycky tu je. Až se více rozkoukáte, jistě sama to poznáte. Občas dojde na neshody, brzy ale do pohody srovnáme svůj krok. Tak tu žijem celý rok. :-)
Podél Vltavy za sluncem
Dana Puchalská 15.2. 12:09
Krásná procházka. Ano,Vltava je i moje srdeční záležitost.
Stále více lidí se chce zbavit dioptrií laserem. Operace ale není vhodná pro každého
Dana Hošková 15.2. 11:38
Užitečný článek. Děkuji.
Pojďme se na tu naši krásnou zem podívat z výšky
Jana Šenbergerová 15.2. 09:23
Moc děkuji za možnost rozhlédnout se aspoň virtuálně po naší krásné domovině.
Modrobílá poezie
Zuzana Pivcová 15.2. 08:33
To je krásné vyznání. Spolu s půvabnými zimními snímky mě pohladilo. Děkuji.
Psí hračky dětem, bota pro dceru aneb veselé covidové historky
Alena Tollarová 15.2. 08:20
To byl nějaký dobrý obchod, kde měli dětskou velikost 39. Ono je to totiž i obráceně. Devítiletý vnuk má nohu č. 39. A když se v dětském oddělení obuvi pro něho bota této velikosti nenašla, byli v jednom řetězci s obuví tak hodní, že s ním zaměstnanec zašel do zakázaného prostoru pro dospělé a boty vybrali tam.
Vláda na návrh krajů prodloužila nouzový stav o 14 dní. Podle předsedy Senátu Vystrčila jde o protiústavní krok
Daniela Řeřichová 14.2. 16:51
Nouzový stav prodloužen.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.