Přehled posledních diskuzních příspěvků
Psí hračky dětem, bota pro dceru aneb veselé covidové historky
Alena Tollarová 15.2. 08:20
To byl nějaký dobrý obchod, kde měli dětskou velikost 39. Ono je to totiž i obráceně. Devítiletý vnuk má nohu č. 39. A když se v dětském oddělení obuvi pro něho bota této velikosti nenašla, byli v jednom řetězci s obuví tak hodní, že s ním zaměstnanec zašel do zakázaného prostoru pro dospělé a boty vybrali tam.
Vláda na návrh krajů prodloužila nouzový stav o 14 dní. Podle předsedy Senátu Vystrčila jde o protiústavní krok
Daniela Řeřichová 14.2. 16:51
Nouzový stav prodloužen.
Sněhová pokrývka Hradci sluší
Marie Měchurová 14.2. 13:18
Máte pravdu, moc to Hradci na fotkách sluší. Jsou moc hezké doplněné zajímavými popisky.
Už zase „skáču přes kaluže“ - 2
Marie Měchurová 14.2. 10:32
Jitko, věřím, že budete skákat ještě hodně dlouho, a že se nám v plné kráse předvedete na příští módní přehlídce. Hezké zamyšlení.
Čchi-kung – čínské cvičení, které posílí imunitu a dodá životní energii. Začít se dá kdykoliv a v každém věku
Marie 00000 14.2. 08:13
Je to opravdu příjemné cvičení...
Fotoreportáž: Ze ztichlé Malé Strany
Věra Ježková 14.2. 08:05
Martino, nádhera. Sníh dává přírodě i stavbám zvláštní kouzlo. :-)
Mám ráda kuchařské knihy - díl LXV.
Vladislava Dejmková 14.2. 07:12
Dano, to jsou inspirativní recepty. Ryby se snažím připravovat asi častěji než průměrný Čech, ale často sklouznu do rutiny. Je dobré občas zkusit i jiný recept. Mě nejvíce zaujala ta omáčka z rozmixovaných paprik se smetanou. Tu určitě na nějakou bílou rybu zkusím.
Jizerská padesátka za dveřmi
Martina Růžičková 13.2. 19:30
Prima fotoreportáž pro milovníky běžek a Jizerských hor. Díky :-)
Litoměřice v proudu času
Věra Ježková 13.2. 13:53
Jendo, zajímavý článek, moc hezké fotky. Litoměřice jsou krásné. Jsem moc ráda, že jsem je díky tobě a s tebou poznala a poznávám. :-)
Bramborová brigáda v zeleném
Naděžda Špásová 13.2. 13:50
Františku, vaše paměť je fakt perfektní. Na bramborovou brigádu v Eši si taky vzpomínám, pole nám začátkem října zapadalo sněhem. To byla opravdu chuťovka. :-)
Polévka ze zbytků zeleniny je ve Francii klasika
Jana Šenbergerová 13.2. 13:47
Hezké! Tuhle Ameriku jsem objevila už dávno. Dává bezpočet možností co a jak uvařit. Pěkně jste to sepsala pro ty, kteří jsou ještě na "objevné cestě".
Tak a jsem bez oběda.
Jan Zelenka 13.2. 12:54
Jo, milá Hano, nejste sama. Mně už se to stalo několikrát. Podvědomí nezapracovalo. Člověk si musí srovnat v hlavě, co je důležitější. Potrava duševní, či ta k jídlu. Teď už u mě vítězí s přehledem jídlo.
Zasněženou Stromovkou
Zuzana Pivcová 13.2. 09:21
Já jsem si na Stromovku nějak nezvykla, ale Tvá procházka a obrázky z ní mi udělaly radost. Díky.
Manželka zadlužila naši společnou firmu. Když zemřela, spadl jsem na dno
Olga Škopánová 13.2. 09:17
Každý kdo závidí podnikatelům jejich peníze by si měl uvědomit, že když se daří je to paráda, ale když se dařit přestane je to katastrofa.
Cestovatel Miroslav Zikmund oslaví úctyhodných 102 let
Daniela Řeřichová 12.2. 13:49
Gratuluji panu ing. M. Zikmundovi! Škoda, že není mezi námi také pan ing. J. Hanzelka. Obdivuji obě cestovatelské legendy, které se svou věrnou Tatrou projely téměř celý svět. Jejich knihy jsem hltala. Při každé návštěvě Zlína neopomenu zajít na jejich expozici do Muzea jihovýchodní Moravy. Skvělý nápad s Nadačním fondem Zikmundova vila.
Námraza či ledovka?
Hana Nováková 12.2. 11:14
Irenko, dejte si do vyhledavače - rozdíl mezi námrazou a ledovkou- vyjede vám toho dost, já jsem rozklikla Meteopress, kde je popsána námraza, náledí, ledovka i s fotkama, je to pěkně udělané. I já se poučila, hezká článek i foto v těchto příhodných, mrazivých dobách
Procházka zasněženými pražskými Bohnicemi
Zuzana Pivcová 12.2. 09:16
Už se těším, až se tu alespoň kousek projdeme. Děkuji.
Příběh na 50 slov: Vůně života VI - Moje čtyřka
Zuzana Pivcová 12.2. 09:14
Také mám ráda naše portálové kalendáře. A vážím si všech fotografií, které nám přibližují svět svých autorů.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.