Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tomáš Hubka: Přál bych si, aby cestování ubralo na konzumu a aby byli lidé v zahraničí vítanými hosty a ne zátěží

Jana Šenbergerová 8.2. 15:43
Děkuji za rozhovor s majitelem naší oblíbené cestovní kanceláře a věřím, že ona i my přežijeme, abychom se s ní ještě aspoň jednou mohli vypravit na krásná místa, která jsme díky ní pro sebe objevili.

Marta - přihlížím, přemýšlím, rozhoduji

Hana Šimková 8.2. 13:18
Jak covidu se zbavit? Kdy přestane nám škodit?

Kudy kam?

Vladislava Dejmková 8.2. 07:19
Ten covid má i malé plus, když vznikne takovéto dílko.

Přehled vyvíjených vakcín proti covid-19

Magda Škodová 7.2. 15:18
Nejdřív byl vypěstován nějaký virus a teď se na něj vymýšlejí vakcíny. Jak rozumné! A kdopak se na tom asi tak pěkně nabalí? Platí pořád to staré - kdo má moc, chce ještě víc. Snad ty boží mlýny ještě fungují, pardon, teď se tomu říká karma.

Na Žižkově nehořelo

Jana Šenbergerová 7.2. 13:39
Protože coby řádná venkovanka Prahu pořádně neznám, uniká mi, proč byla ta pitná voda vystříkána právě tam. Hořelo, nehořelo?

Matěj a vlkodlaci

Libuše Křapová 7.2. 12:02
Helčo, neboj, Matěj tě před vlkodlaky ochrání :-)

Tak, a teď babo raď...

Hana Šimková 7.2. 09:33
Našla jsem všechny. Věříte mi to? Ne? No protože je to kachna od vás. No jo, Vaše legrácky.

Fotohádanka na neděli pro botaniky: Co to kvete v únoru?

Elena Valeriánová 7.2. 06:30
TZ, jako v AZ kvízu, jediný zástupce tohoto druhu kvetoucí v Evropě a to velmi brzy na jaře. Myslím, že se zmiňovala i Alena T., že už našla v minulých dnech jeden kvítek. Roste mi na zahradě na bývalé skalce, je vytrvalý a milý.

Ptákem roku 2021 je káně lesní

Daniela Řeřichová 6.2. 22:14
Zajímavá informace. Káně lesní je nádherný pták, často pozorujeme v okolí chalupy.

Tenisová tipovačka: Australian Open

Anna Potůčková 6.2. 17:52
Tyto tipovací soutěže mám moc ráda a moc za vypsání soutěže děkuji. Na nějaký čas bude trochu zábavy v této době covidové.

Ellan Vannin - Isle of Man – ostrov Man: 2. část

Zuzana Pivcová 6.2. 10:45
Je to hodně informací, ale stojí za to. Kde jinde bych se tohle vše na jednom místě dověděla?

Příběh na 50 slov: Vůně života V - O snění

Dalibor Polanský 6.2. 09:32
Ať skutečné či vysněné, vždy patří jenom tomu jedinému,který ho dokáže ocenit.

Vnouče u nás nepapá. Častá starost prarodičů, která způsobuje neshody

Vlasta Ledlová 6.2. 08:56
Mám čtyři vnuky a jen jeden z nich sní všechno co dostane na talíř. Druhý se rozhodl, že bude vegan, třetí má různé alergie a je celiak. A ten nejmenší je v jídle nejvíc vybíravý. Ale já to neřeším. Na to mají rodiče. Vařím a kupuji tedy jen to, co mají rádi a co mohou jíst. Jsem v klidu já, děti i jejich rodiče.

Než si píchnout Sputnik z Ruska, to raději eutanazii ve Švýcarsku

Jarmila Komberec Jakubcová 6.2. 08:24
Pokud jsem v médiích četla a slyšela je očkování každého občana dobrovolné. Nikdo tedy nikoho nenutí aby se nechal naočkovat. Tak se pane Vácho nebojte, bez Vašeho souhlasu žádnou vakcínu vám nepíchnou.

Volám, protože chci nahlásit poruchu

Jana Šenbergerová 5.2. 13:26
Jeden by nevěřil, jak mohou takové krizové situace pobavit, když se sám neoctne v jejích víru. Vy jste ji navíc popsala tak sugestivně, že mě rozbolely nohy, i když bydlíme jen ve druhém patře a teď chodíme zásadně pěšky, a představila jsem si, že si ani kafe neuvaříme, přestože máme plynový sporák. Při uvedení jména domovníka jsem začala tušit "čertovinu". To musel "šéf" koukat, co všechno by po něm ti íčkaři nechtěli. :-)

Mé obrázky Paříže

Marie Měchurová 5.2. 11:37
Paříž miluju. Byli jsme tam 2x - jednou na Prvního máje v průvodu s českou vlajkou. Po druhé jsme spali v malém hotýlku přímo od Sacre Ceur. Nezapomenutelné jsou večerní procházky po Montmatru. Seznámili jsme se tam se slovenským malířem Jožkou Chromým, který pod francouzským pseudonymem prodával obrázky z Paříže - byly na každém rohu. Večer jsem s ním (půl autobusu) seděli v kavárničce a zpívali jsme mu české a slovenské písničky. Dostali jsme všichni obrázky na památku. Děkuju moc za připomenutí pařížské atmosféry.

Brýle nejsou nepřítel. Naopak, staly se módním doplňkem

Alena Tollarová 5.2. 09:18
O nových brýlích uvažuji už docela dlouho. Ale abych pravdu řekla, tak bez několikaměsíčního kadeřnického zásahu a v roušce se mi zrovna do optiky zkoušet brýle nějak nechce.

Když vaří muž: Boršč z hovězí kližky, morkových kostí a zeleniny

Zuzana Pivcová 5.2. 09:04
To jste tedy šikula. Boršč jsem poznala před více jak 50 lety, prodávali ho v jídelně Na Příkopech jako specialitu.

Bože, lásko!

Zuzana Pivcová 5.2. 09:01
To se Ti opravdu moc povedlo. Když vidím mladé páry s rouškami, říkám si, jak asi žijí v soukromí.

Jak jsem se vyfotila s Karlem Gottem

Antonín Nebuželský 5.2. 08:36
Moc příjemné, až jsem byl trochu naměkko.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.