Přehled posledních diskuzních příspěvků

Mrzne, tak jdeme plavat. Různé formy otužování jsou nyní v módě

Alena Tollarová 4.2. 18:55
Na pláži u pískovny za městem se po molu pro vstup do vody pro otužilce objevila i lavička a nakonec i věšák. Vytáhnutí plavek (ani těch teplých :) ) mě však neláká :)

Ministr zdravotnictví Jan Blatný: Pojďme najít sílu do dalšího boje s Covidem-19

Zdenka Soukupová 4.2. 16:35
Nemám ráda rýpání do všeho za každou cenu, ale tady si rýpnu. Pan ministr říká, že klesla o 40% prevence rakoviny prsu. Myslím, že to souvisí i s tím, jaké jsou místní možnosti na mamograf jít. U nás dělala mamograf lékařka v okresním městě dlouhá léta. Pak "nedostala licenci" a musela s tím skončit. Za čas licenci dostala, ale poplatek za mamo byl 500 Kč i v rámci preventivní prohlídky. Teď mamo opět skončilo, myslím, že lékařka už je v důchodu. A náhrada žádná. Takže místo do okresního města , kam se dá dojet za pár minut veřejnou dopravou, tak se musí do některého mamocentra 40 nebo 50 km. Výlet na celý den.

Lipnice v zimě

Vladislava Dejmková 4.2. 13:11
Moc hezká procházka, fotky se mi líbily už na Facebooku.

Už zase „skáču přes kaluže“, díky vesmírným zákonům, kterými se řídí příroda

Hana Nováková 4.2. 12:19
Život není jen o zdraví a s nemocemi s těžce srovnáváme. Jsme vyřazení jaksi z životního cyklu fyzicky i duševně, ale je na nás, jak to dáme. Vy jste do zvládla dobře a já vám jen přeji, aby zdraví vítězilo nad nemocí a měla jste pohodové dny

Fotoreportáž: Leden v detailech

Dana Puchalská 4.2. 10:01
Aničko, fotíš opravdu krásně. Děkuju.

Novoroční předsevzetí

Zuzana Pivcová 4.2. 09:31
Hani, pobavila jsi mě. Myslím, že s posedlostí nakupováním máš ještě daleko do Jackie Kennedyové, ta prý mnohdy to, co koupila, ani nedovezla domů, protože ji to přestalo bavit, tak to hned někomu dala.

Pocta Christianu Morgensternovi (12. týden domácí izolace)

Zuzana Pivcová 4.2. 09:26
O dadaismu něco trochu vím, ale tady jsem docela vedle.

DOPISOVÁNÍ PŘEVÁŽNĚ NEVÁŽNÉ VIII

Zuzana Pivcová 4.2. 09:24
Jsem moc ráda, že se zase objevil váš umělecko-lidský dialog, děkuji a těším se na další.

Jak funguje mRNA vakcína aneb kretén virus

Jitka Caklová 4.2. 08:07
Sice lékaře z kanadské provincie Saskatchewan neznám, ale v podstatě říká to samé co MUDr. Alexandra Vosátková z Třebíče - Stařečka, v rozhovoru s Jaroslavem Duškem https://www.youtube.com/watch?v=AvSm9x6oJEM Českých moudrých lidí máme dost, ale nevěříme jim a raději z nich ve svých hlavách naděláme blázny. "TA NAŠE POVAHA ČESKÁ "

Svátek Nely Hromnice

Daniela Řeřichová 3.2. 13:23
Děkuji za silný příběh a za nádherné perokresby Vašeho talentovaného tatínka.

Život s písničkou

Jana Hošková 3.2. 11:19
Tak u nás se zpívá, paní Zdenko.Všichni mí vnoučkové zpívají hezky a já je v tom od narození podporuju. Naučila jsem je odmala některé lidové písničky, které neznaly třeba už ze školky, ale taky několik písniček s texty pana Svěráka. A doufám, že budou takhle jednou zpívat svým dětem. :-))

Zima na Miladě

Jitka Hašková 3.2. 11:13
Díky za krásnou procházku.

Spravedlnost, se kterou se musíme smířit

Zuzana Pivcová 3.2. 09:11
Podívala jsem se, ale takový článek nedokážu přečíst. Znám příliš dobře obdobné situace.

Příběh na 50 slov: Vůně života lV - O útočišti

Zuzana Pivcová 3.2. 09:08
Rozumím tomu dobře, že Tvým útočištěm je místo, o němž jsi psala minule? Děkuji za další vyznání.

Můj vzor: Maminka

Daniela Řeřichová 3.2. 08:50
Děkuji za upřímné vyznání. Maminky jsou v našem srdci napořád. Dokážou nám odpustit to, co jiní ne.

Tisíce seniorů si objednávají zájezdy do zahraničí. Věří, že po očkování bude cestování zase bezpečné

Jitka Caklová 3.2. 08:03
Už jen titulek mě vybízí k reakci: Dobře jim tak. Osobně jsem cestování do různých destinací nikdy neměla ráda. Mám svůj svět a vystačím si, za koncesionářský poplatek, s Prima ZOOM, nebo Čt2. Podle, ne jen mého názoru, je očkování metla na lidstvo, aby byli poslušní. Děkuji nechci!!!

Ellan Vannin - Isle of Man – ostrov Man: 1. část

Vladislava Dejmková 2.2. 16:29
Zajímavě podané, přečetla jsem jednim dechem. Fotky to velmi zdařile dokreslují. A v této době se hezky sní o cestování...

2. února: svátek Hromnice

Daniela Řeřichová 2.2. 11:59
Hromnice jsou významným svátkem a pojí se k nim mnoho tradic a pranostik. Kromě těch známých se mi líbí, že se nemělo mluvit sprostě a klít.

Dlouhodobá izolace může u seniorů přivodit deprese. Varováním je ztráta zájmu o koníčky, ale třeba i bolesti zad

Věra Ježková 2.2. 09:56
Děkuji za článek. Chráním sebe, chrání se můj velmi ohrožený přítel, za nímž téměř nemůžu. Když jsem si zde několikrát postěžovala, s velkým pochopením jsem se nesetkala - měla jsem být víc optimistická.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.