Přehled posledních diskuzních příspěvků

Všichni spí

Věra Ježková 2.2. 09:30
Hani, hezké, ač skeptické.

Moje novoroční předsevzetí

Daniela Řeřichová 2.2. 09:14
Hezký článek. Myslím, že se spíš jedná o závislost na prima společnosti, a to je pozitivní. Také mám ráda kafírny všeho druhu.

Vyberte Evropský strom roku

Daniela Řeřichová 1.2. 23:02
Nádherné jsou všechny, ale ten náš je NEJ.

Děti v mateřských školách jen nevybarvují omalovánky

Jana Šenbergerová 1.2. 15:36
Vždycky jsem obdivovala mravenčí práci učitelek mateřských škol a prvního stupně základních škol a nechápala jejich nižší finanční ocenění. Určitě si zaslouží mnohem vyšší stejně jako dnešní novátorky. Ať se daří jim i dětem, které projdou jejich školkami.

Historie v tisku

Věra Ježková 1.2. 12:18
Dělala jsem obsahovou analýzu Dikobrazu: https://www.i60.cz/clanek/detail/20181

Já to zvládnu. Lidé v horách čím dál častěji přeceňují své síly

Libuše Křapová 1.2. 09:54
S obsahem článku souhlasím - až najednu věc. Četla jsem o těchto případech také, a starší lidé v nich rozhodně nebyli zastoupeni většinově, naopak. Proč je zdůrazněn věk těch ( omlouvám se) bláznivých dam v sandálech (pokud vím, jednalo se v tomto věku o ojedinělý případ, ne o běžný jev, jak je zde uvedeno) a není napsáno, že turisté v Krkonošíchv teplácích a teniskách byli mladí? A v dalších zveřejněných případech také? Vždyť se to dá velmi snadno dohledat, a vůči nám starším je to opět velmi zavádějící a nekorektní. Takové to napomenutí - tytyty, důchodče/důchodkyně, seď doma. Můžeš jen v roušce do Kauflandu nakupovat, ale ne aby ses tam k někomu tlačil/a.

Vzpomínka: Čas sněhových závějí

Zuzana Pivcová 1.2. 08:51
Naprosto kouzelné ztvárnění. Při čtení úplně tu naši tehdejší zimu (v Podkrkonoší) vnímám.

Měsíc

Zuzana Pivcová 1.2. 08:49
Pro mě je to velmi zajímavé, krásné a dost blízké, děkuji.

Marta - lednový víkend

Jana Šenbergerová 31.1. 14:30
Pěkné a zdá se, že příště to bude hodně napínavé čtení. S uvedeným syndromem si většina lidí neví rady, protože se nevyskytuje moc často. Přečíst si knížku bude nanejvýš rozumné a užitečné.

Fotoreportáž: Kouzlo zimy na Ještědu

Daniela Řeřichová 31.1. 11:08
Martino, to nejsou fotografie, ale obrazy! Navíc v modré, kterou mám ráda, děkuji.

Moje velké rozhodnutí: přihláška do domova s pečovatelskou službou

Soňa Prachfeldová 31.1. 08:50
Evko, to je nádherné, myslím tím i Tvé záměry do budoucna i kouzelné fotky. Jsi moudrá a myslím, že Ti budoucí zázemí dodá velikánskou oporu. At je vše tak, jak si přeješ.

Konečně zimní fotoprocházka

Věra Ježková 31.1. 07:59
Jendo, moc pěkný článek i fotky. Sluší ti to, Britney je úžasná. Doufám, že na mě trochu sněhu zbyde. :-)

Sedím si na kopci

Hana Šimková 30.1. 15:12
Aha, velké nepochopení. Tak to dejte rychle pryč.

Myšlenka

Dana Kolářová 30.1. 13:17
Bylo by to krásné... štěstí pro všechny!

Kdo si počká, Jana Saudka se snad dočká

Daniela Řeřichová 30.1. 07:36
Zájemcům o fotografické umění doporučuji reprezentativní publikaci Česká fotografie 20. století autorů Vladimír Birguse a Jana Mlčocha, která přináší 517 snímků čtyř stovek fotografů včetně J. Saudka.

Kardiologové: očkujte přednostně pacienty s nemocemi srdce a cév

Anna Potůčková 29.1. 18:19
Nakonec se svede o vakcín tvrdý boj, a Ti co je odmítali nakonec budou mezi prvními, kteří budou naočkováni. Netvrdím že všichni, ale už takové lidi znám i ze svého okolí. Odříkaného chleba největší krajíc........

Za sněhem do Podviní

Anna Potůčková 29.1. 13:58
Věrko ráda se s Tebou alespon virtuálně projdu. Je dobře, že jsi vyrazila do přírody, a jak píšeš.....provětrala hlavu i plíce. Občas je to potřeba! Díky za článek a fotografie.

Lednová porce hádanek

Jana Šenbergerová 29.1. 12:51
Kromě č.2 jsem na to možná přišla, i když mi zpočátku připadalo všechno neřešitelné. Jsem zvědavá na správné odpovědi.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.