Přehled posledních diskuzních příspěvků

Lednová porce hádanek

Jana Šenbergerová 29.1. 12:51
Kromě č.2 jsem na to možná přišla, i když mi zpočátku připadalo všechno neřešitelné. Jsem zvědavá na správné odpovědi.

Vesta je součást základu šatníku, který nikdy neomrzí

Jaroslava Handlová 29.1. 12:39
Vesty patří také k mým oblíbeným kouskům, nosím je ráda.

Úsměvné legrácky zpestřují náš život, někdy

Hana Šimková 29.1. 11:53
Sama ze sebe si dělám legraci velice často, ale nesnáším, když si někdo dělá zlou legraci z někoho jiného.

Vláda utahuje šrouby: na hory mohou rodiny jen do vlastní chalupy a k babičce po zvážení a nejlépe s respirátorem

Jan Zelenka 28.1. 22:10
Pokud lidi nezačnou ta opatření striktně dodržovat, bude hůře. Vždyť jsme Češi, ne?

Čí byla paní Barbora aneb po stopách spisovatelky Boženy Němcové

Jana Drobňáková 28.1. 14:49
Bolo mi jasné, že Božena nebude dokumentárny film, ale napriek tomu poukázal na výnimočnú ženu v čase, kedy všetko mohli len muži.

Patnáct let a dost. To je doba trvání českých manželství

Olga Škopánová 28.1. 10:26
Pokud manželství není vyloženě patologické (nevěra, domácí násilí, alkoholismus), myslím, že má cenu pokusit se ho zachránit, protože je iluzorní si myslet, že někdo jiný bude bohatší, hezčí, zábavnější.

Za Miladou na Lichnici

Věra Ježková 28.1. 07:56
Jarko, nepohrdla jsem. Ráda jsem se podívala do míst, která neznám, a přečetla si o nich.

Konec očkování v Čechách? Možná ano. Zásoby vakcín ve skladech docházejí

Eva Stoklasová 27.1. 18:17
Myslím si, že pokud chtějí aby se lidé očkovali a tím pádem ochránili, mělo by se pro to udělat vše. Jen proto, že to je vakcína z Ruska neznamená, že se budeme doprošovat Ameriky, která neplní to co slíbila...

Jak dobýt Anglii – část III.

Zuzana Pivcová 27.1. 15:59
Moc hezké, i já jsem byla v tomto muzeu. Někdo mi říkal, že jednotlivé figuríny se moc neobměňují (pokud to jsou ještě žijící osobnosti), zatímco královská rodina musí být stále v aktuální podobě. Proto jsem tehdy (1992) viděla idylickou rodinku s Charlesem a Dianou. A o 5 let později jsem přicestovala do Londýna jen den po Dianině pohřbu, kdy byl ještě celý Buckinghamský palác v záplavě květin a svíček.

Fotoreportáž: Proměny řeky

Hana Nováková 27.1. 13:03
Děkuji za tu zimní, vodní krásu, prostě - řeka čaruje v každém čase.....

Jak jsem si nabíjela baterie

Daniela Řeřichová 27.1. 09:23
Souhlasím, vždy je nějaká motivace jít dál.

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Soňa Prachfeldová 26.1. 20:11
Skvělá charakterní herečka, už je v hereckém nebi.

Karneval v Benátkách

Jitka Hašková 26.1. 11:18
Zajímavý příběh. Dobře jste je doběhl.

V Česku jako na Orwellově farmě. Čínský vir prověřuje nejen naši imunitu, ale i charaktery

Hana Šimková 26.1. 08:55
Máte pravdu pane Antoníne, ale rozčilování nám starším škodí a nic jiného stejně nemůžeme dělat. Uvidíme, ale já kvůli těm blbečkům na infarkt umřít ještě nechci o koronaviru nemluvě. Možná, že ti přednostně očkovaní dopadnou ještě hůř než my. Vůbec vlastně nevíme, co s námi to očkování udělá.

Jak prakticky vybavit kuchyni: Co by vám v ní rozhodně nemělo chybět?

Patrik Poula 26.1. 08:34
Já jsem nechal zařízení kuchyně na manželce a nemluvil jsem jí do toho. Ona v ní bude vařit, tak mě je vcelku jedno, jestli tam bude mít modrou, zelenou, nebo růžovou kuchyňskou linku. Hlavně, když budu mít teplý oběd a alespoň občas i večeři :-) . Kuchyň si nakonec vybrala z https://www.hmnabytek.cz/kuchyne/ a pak mi dala objednávku zaplatit :-D . Tak je to u nás pořád. Ona nakupuje a já platím :-D .

Tchyně zestárla a potřebuje pomoc. Mnohé snachy neví, co si počít

Danka Rotyková 25.1. 09:45
Článek je ze života, ale jedno tam chybí. Občas se nemusí jednat jen o tchýni, ale naopak o vlastní matku. Znám nejeden případ, kdy to bylo naopak. Je to smutné, když starý člověk potřebuje pomoc druhých a přitom se k nim chová špatně. Já v tom vidím bezmoc a vztek. Ono stáří opravdu není pro sraby. Nechtěla bych nikoho kritizovat, každý máme ten život jiný.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.